Vajinismus

Bu sekilde cok rahat yapabiliyorum

Bende bu sekilde cok rahat yapabiliyorum egzersizde sorun yasamiyorum ama denemye gelince olmuyor :KK43:
Seni cok iyi anliyorum cünkü ayni durumdayim.. olmuyor kendi kendime diyorum rahattim sakinim Ama Nasil bi korkuysa kendimi kasmiyorum saniyorum ama kasiliyorum demeki

Bu sekilde cok rahat yapabiliyorum

Bende bu sekilde cok rahat yapabiliyorum egzersizde sorun yasamiyorum ama denemye gelince olmuyor :KK43:
Ne zamandan beri egsersiz yapiyorsun veya Kac gün arayla? Ben hergün yapamiyorum calisiyorum yorgun oluyorum yapasim gelmiyor bazen

B

Biran evvel yenersin insallah gercekten cok zor bir durum doktora gittinmi hic
Kadin doktoruna gitmistim hersey normal mi diye. Doktor bisey olmadigini söyledi kendisi parmakla denedi Ve girdi. Ama girene kadar cok agladim doktorda.. simdi egsersiz yapiyorum. Az sonra da esli deneme yapicam Hayirlisi insaAllah olur pek ümitli degilim ama esim deneyelim dedi..
sen ne zamandan yenmeye calisiyorsun?

Kadin doktoruna gitmistim hersey normal mi diye. Doktor bisey olmadigini söyledi kendisi parmakla denedi Ve girdi. Ama girene kadar cok agladim doktorda.. simdi egsersiz yapiyorum. Az sonra da esli deneme yapicam Hayirlisi insaAllah olur pek ümitli degilim ama esim deneyelim dedi..
sen ne zamandan yenmeye calisiyorsun?
7 ay oldu evleneli simdiye kadar hep erteledik olur diye ama zaman gecip gidiyor yeni basladim egzersizlere

7 ay oldu evleneli simdiye kadar hep erteledik olur diye ama zaman gecip gidiyor yeni basladim egzersizlere
Bende öyleydim Sonra insanin kafasina dank ediyor.. Ben hala cekiyorum egsersizlerde basda zorlaniyordum ama artik gelgit yapiyorum Ama ilk orsyi kremle uyusturuyorum.

Uyusturmadanda cok rahat yapiyorum dilatormu kullaniyorsun parmak mi
Kendim aparatlar yaptim boy boy en sonda dilator aldim Onu 1 kere aldim Sonra bir daha Alamadim dün Ve bugün esli deneme yaptik olmadi egsersizleri yapiyorum 2 parmak büyüklügün‘de ondan biraz daha kalini yapiyorum. Ama esli deneme olmuyor uyku ilaci aldim korku heycan giderici Yine olmadi :( ne olacak benim bu halim

Kendim aparatlar yaptim boy boy en sonda dilator aldim Onu 1 kere aldim Sonra bir daha Alamadim dün Ve bugün esli deneme yaptik olmadi egsersizleri yapiyorum 2 parmak büyüklügün‘de ondan biraz daha kalini yapiyorum. Ama esli deneme olmuyor uyku ilaci aldim korku heycan giderici Yine olmadi :KK43: ne olacak benim bu halim
Bilmiyorum bende ayni durumdayim :(

Bilmiyorum bende ayni durumdayim :KK43:
Simdi dilator aldim Onu yapiyorum 2.‘i kez kulaniyorum Onu bile yapabiliyorken esimin‘kinin olmamasi cok sacma geliyor. Esimle dedim Onu cikarir cikarmaz hemen seninkini denuding diye esim ben yapamam öyle dedi -.-

Darisi basima bakalim b3nde tedaviye gdcem bu ayda olmazsa sej nasl yendn canim.hayirli olsun bu arada yeni gelin:-)
Sagol canımm darısı hepinizinn basınaa ben yeneli bir aay oluyorr koskoca hicmis 3 yılımı ziyan eden. Parmak egzersizi ve bes saniyelik bi cesaret canım yaa

Sagol canımm darısı hepinizinn basınaa ben yeneli bir aay oluyorr koskoca hicmis 3 yılımı ziyan eden. Parmak egzersizi ve bes saniyelik bi cesaret canım yaa
3 yil bayada olmus canim simdi bebek de olur insalllah hemencik

Back