- Konu Sahibi Nagggberrr
-
Seni cok iyi anliyorum cünkü ayni durumdayim.. olmuyor kendi kendime diyorum rahattim sakinim Ama Nasil bi korkuysa kendimi kasmiyorum saniyorum ama kasiliyorum demekiBu sekilde cok rahat yapabiliyorum
Bende bu sekilde cok rahat yapabiliyorum egzersizde sorun yasamiyorum ama denemye gelince olmuyor
Ne zamandan beri egsersiz yapiyorsun veya Kac gün arayla? Ben hergün yapamiyorum calisiyorum yorgun oluyorum yapasim gelmiyor bazenBu sekilde cok rahat yapabiliyorum
Bende bu sekilde cok rahat yapabiliyorum egzersizde sorun yasamiyorum ama denemye gelince olmuyor
Bende hergun yapmaya calisiyorum ama aksiyor vakit buldukca yapiyorum sen ne zamandir bu sorunu yasiyorsunNe zamandan beri egsersiz yapiyorsun veya Kac gün arayla? Ben hergün yapamiyorum calisiyorum yorgun oluyorum yapasim gelmiyor bazen
1 sene oldu bir Kac gün önceBende hergun yapmaya calisiyorum ama aksiyor vakit buldukca yapiyorum sen ne zamandir bu sorunu yasiyorsun
Biran evvel yenersin insallah gercekten cok zor bir durum doktora gittinmi hic1 sene oldu bir Kac gün önce
Kadin doktoruna gitmistim hersey normal mi diye. Doktor bisey olmadigini söyledi kendisi parmakla denedi Ve girdi. Ama girene kadar cok agladim doktorda.. simdi egsersiz yapiyorum. Az sonra da esli deneme yapicam Hayirlisi insaAllah olur pek ümitli degilim ama esim deneyelim dedi..B
Biran evvel yenersin insallah gercekten cok zor bir durum doktora gittinmi hic
Canim bursada cigdem tezcan var ona gitmeyi düşünüyorum ben sende oraya gidebillrsnTamamdırrr
7 ay oldu evleneli simdiye kadar hep erteledik olur diye ama zaman gecip gidiyor yeni basladim egzersizlereKadin doktoruna gitmistim hersey normal mi diye. Doktor bisey olmadigini söyledi kendisi parmakla denedi Ve girdi. Ama girene kadar cok agladim doktorda.. simdi egsersiz yapiyorum. Az sonra da esli deneme yapicam Hayirlisi insaAllah olur pek ümitli degilim ama esim deneyelim dedi..
sen ne zamandan yenmeye calisiyorsun?
Bende öyleydim Sonra insanin kafasina dank ediyor.. Ben hala cekiyorum egsersizlerde basda zorlaniyordum ama artik gelgit yapiyorum Ama ilk orsyi kremle uyusturuyorum.7 ay oldu evleneli simdiye kadar hep erteledik olur diye ama zaman gecip gidiyor yeni basladim egzersizlere
Uyusturmadanda cok rahat yapiyorum dilatormu kullaniyorsun parmak miBende öyleydim Sonra insanin kafasina dank ediyor.. Ben hala cekiyorum egsersizlerde basda zorlaniyordum ama artik gelgit yapiyorum Ama ilk orsyi kremle uyusturuyorum.
Kendim aparatlar yaptim boy boy en sonda dilator aldim Onu 1 kere aldim Sonra bir daha Alamadim dün Ve bugün esli deneme yaptik olmadi egsersizleri yapiyorum 2 parmak büyüklügün‘de ondan biraz daha kalini yapiyorum. Ama esli deneme olmuyor uyku ilaci aldim korku heycan giderici Yine olmadiUyusturmadanda cok rahat yapiyorum dilatormu kullaniyorsun parmak mi
Bilmiyorum bende ayni durumdayimKendim aparatlar yaptim boy boy en sonda dilator aldim Onu 1 kere aldim Sonra bir daha Alamadim dün Ve bugün esli deneme yaptik olmadi egsersizleri yapiyorum 2 parmak büyüklügün‘de ondan biraz daha kalini yapiyorum. Ama esli deneme olmuyor uyku ilaci aldim korku heycan giderici Yine olmadine olacak benim bu halim
Simdi dilator aldim Onu yapiyorum 2.‘i kez kulaniyorum Onu bile yapabiliyorken esimin‘kinin olmamasi cok sacma geliyor. Esimle dedim Onu cikarir cikarmaz hemen seninkini denuding diye esim ben yapamam öyle dedi -.-Bilmiyorum bende ayni durumdayim
Yendimm ben canınmmCanim bursada cigdem tezcan var ona gitmeyi düşünüyorum ben sende oraya gidebillrsn
Darisi basima bakalim b3nde tedaviye gdcem bu ayda olmazsa sej nasl yendn canim.hayirli olsun bu arada yeni gelinYendimm ben canınmm
Sagol canımm darısı hepinizinn basınaa ben yeneli bir aay oluyorr koskoca hicmis 3 yılımı ziyan eden. Parmak egzersizi ve bes saniyelik bi cesaret canım yaaDarisi basima bakalim b3nde tedaviye gdcem bu ayda olmazsa sej nasl yendn canim.hayirli olsun bu arada yeni gelin
3 yil bayada olmus canim simdi bebek de olur insalllah hemencikSagol canımm darısı hepinizinn basınaa ben yeneli bir aay oluyorr koskoca hicmis 3 yılımı ziyan eden. Parmak egzersizi ve bes saniyelik bi cesaret canım yaa
İnsallah yaa bakalım bu ay kasıklarım falan agrıyor ama insallah olmusumdurr cok istiyorumm3 yil bayada olmus canim simdi bebek de olur insalllah hemencik
Bende yarim.yarim.oluyir umarim.hende hamissimdir allah her isyeyene nasip etsin bat ne zamanİnsallah yaa bakalım bu ay kasıklarım falan agrıyor ama insallah olmusumdurr cok istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?