- Konu Sahibi Nagggberrr
-
Var aslında hatta benim doktorum isinde cok iyi bir jinekolog ama ilceye cok uzak biz karacabeyde oturuyoruz o bursadaGerçekten çok kolay buna inan, penisi tutup sanki parmağını sokuyormuş gibi penisi tut ve içeriye doğru kendin ittir kontrol sende olunca parmağını sokar gibi olacak, bu muymuş bunca zaman beni üzen dert diyeceksin, Bursada iyi bir jinekolog yok mu
Bende ayni durumdayim penis boyutunda aparat bile yapabiliyorum Ama esli denemede kasiliyorum heycanlaniyorum.. Nasil olcak bilmiyorum artik egsersiz‘den de sogudum..Bu arada ben parmak egzersizi yapabiliyorumm esli deneme yapamıyorumm
Ben evde kendim yendim yardımcı olmak isterim hiç umutsuz olacak bisey değilMerhaba arkadaslar Vajınımus hastalıgını parmak egzersiziyle yenenler nasıl yendinizz? Nasıl basardınız bunu 3 yıllık evliyim evliligim bitmek üzree
Ozelden mesaj atar mısınnn pekiiBen evde kendim yendim yardımcı olmak isterim hiç umutsuz olacak bisey değil
Tabi. Hemen başlayalım sonuç almadan bırakmak:)Ozelden mesaj atar mısınnn pekii
Birakmam:)Tabi. Hemen başlayalım sonuç almadan bırakmak:)
TamamdırrrBirakmam:)
Bana da anlatır mısınız ?Ozaman ben sana doktorun bana nasıl yaptırdığını anlatayım
Bana özelden ulaşabilir misinizerhabalar arkadaşlar,
5 yıllık evliyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorumismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
yapılışı : oncelikle sıcak su torbasını bacaklarmızın arasına koyur iyice sıcaklamasını bekliyoruz.
- Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.
Doktorun adını bnada verir misinBenim doktorum istanbulda ama istanbula gelmeye maddi imkanın yoksa internetten parmak egzersizlerinin nasıl yapıldığını iyice araştırıp evde kendin de deneyebilirsin jinekoloğa gittiğimde doktor kadındı önce kendi parmağını soktu anlamadım bile gerçekten girdi mi diye sordum, sonra tek parmağımı içeri sokturdu sonra iki parmağımı birleştirip içeri sokturdu inanamadım 2 hafta boşa kendimi üzmüşüm dedim, bu akşam dinlenin yarın deneyin işimiz bitti başka bir seansa gerek yok sizin için dedi, kalçamın altına yastık koymamı söyledi, bir de penisi tutup önce girerken aşağı sonra yukarı doğru ittirmemi söyledi ve ilk denemede oldu, ama tabi az buçuk canım acıdı ama sonra geçti
Aslı AlayDoktorun adını bnada verir misin
Ben sirtimi duvara yasliyorum dizimi kiriyorum hafif karnima dogru Ve bacaklarimi aciyorum önümede ayna koyuyorum.Mrb parmak egzersizini hangi pozisyonda yapmali
Bende bu sekilde cok rahat yapabiliyorum egzersizde sorun yasamiyorum ama denemye gelince olmuyorBen sirtimi duvara yasliyorum dizimi kiriyorum hafif karnima dogru Ve bacaklarimi aciyorum önümede ayna koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?