- 25 Ekim 2017
- 33
- 13
- 3
- 33
Tek parmakta bozulcani sanmam ama aparattta bozuluyo canimMerhaba arkadaşlar birşey soracağım parmak egzersizi yada dilatör egzersizi kizligi bozuyormu ben ilk eşimle yaşamak istiyorum o duyguyu
Benim 6 numaralida bozulmustu ondan sonrada iliskim cok rahat oldu zatenKaçıncı boyutunda bozuluyor peki bilginiz varmi
Yardımcı olurmusunuz lütfenMesaj atarsaniz yardimci olmaya calisirim
Bu aparatı doktor mu verdi üzerinde numara var mı bide kaç cm lik bir aparat çünkü eşim orta parmağının neredeyse tamamını soktu bozulma ihtimali var mı lütfen cvp yazarmısnız teşekkürlerBenim 6 numaralida bozulmustu ondan sonrada iliskim cok rahat oldu zaten
Canım. Parmakta bozulmuyor 6 numaralı olan penis boyutunda olan aparatBu aparatı doktor mu verdi üzerinde numara var mı bide kaç cm lik bir aparat çünkü eşim orta parmağının neredeyse tamamını soktu bozulma ihtimali var mı lütfen cvp yazarmısnız teşekkürler
Evet doktorum vermisti bence penis boyutundan biraz daha büyüktü yada ben cok baski hissetmistim onda.parmakta bozulmuyo kizlikBu aparatı doktor mu verdi üzerinde numara var mı bide kaç cm lik bir aparat çünkü eşim orta parmağının neredeyse tamamını soktu bozulma ihtimali var mı lütfen cvp yazarmısnız teşekkürler
Canim o zamanla geciyo basta banada öyle oluyodu 2 ay oldu benim gecti bile :)evliliğimin 3.haftası bende yenmiş oldum kızlarçok mutluyum sadece ilk girerken biraz yanma oluyor sonra geciyor. ama su anki sorunum ilişki sırasında idrar geliyomus hissi. ona nasıl bi çözüm bulucam bilemiyorum.
Kesinlikle boyle seyler dusunmeyin bence. Bir an once bir doktorla gorusun. Hangi sehirdesiniz. Ben Ankaradayim doktorumu onerebilirim. 10 gun gibinkisa bi zamanda yendim bende.Ya ben neden yapamıyorum neden kendimi öldüreceğim artık
Doktor ev ödevi veriyo diye biliyorum ben onları yapıyorum sadece penisı alamıyorum gitmediğim doktor kalmadı çok çaresiz hissediyorum kendimi sizleri görünce umut ışığı oluyor bi heve deniyorum sonuç hüsran yineKesinlikle boyle seyler dusunmeyin bence. Bir an once bir doktorla gorusun. Hangi sehirdesiniz. Ben Ankaradayim doktorumu onerebilirim. 10 gun gibinkisa bi zamanda yendim bende.
Evet odev veriyo. Ve o penisi orda doktorumun yaninda yapabiliyordum ben. Aferin yapabilirsin iste bukadat diye sakinlestiriyordu beni. Sonra evde cok rahat yapabiliyordum. Bunlarida bebek yagi uyusturu krem falan surerek yapmistim.Doktor ev ödevi veriyo diye biliyorum ben onları yapıyorum sadece penisı alamıyorum gitmediğim doktor kalmadı çok çaresiz hissediyorum kendimi sizleri görünce umut ışığı oluyor bi heve deniyorum sonuç hüsran yine
Aslında komik gelecek ama.birinin yanında yapmak bence hem güven verici hem baskı altında hissedip yapmak zorunda olduğunu hissedip yapabilir insan bi yönden mantıklı geliyor bana ama malesef ki şuan o kadar para verebilecek durumda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?