Vajinismus

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım parmak egzersizi yada dilatör egzersizi kizligi bozuyormu ben ilk eşimle yaşamak istiyorum o duyguyu

Ben eşimle arada denediğimde alabiliyorum artık ama tamamı değil,4 ay oldu evleneli, yavaş yavaş aşama aşama ilerliyoruz ama sanırım en önemli şey geçececeğine inanmak. Dua edin lütfen. Evliliğin en önemli bağlayıcı kısmı eşinle bu konuda problem yaşamak korkunç bir şeymiş. Çok severek evlendik, özlemle kavuşacaktık ama balayımız bana zehir olmuştu. İnşallah hepimiz tamamen aşarız bir an önce

Benim 6 numaralida bozulmustu ondan sonrada iliskim cok rahat oldu zaten
Bu aparatı doktor mu verdi üzerinde numara var mı bide kaç cm lik bir aparat çünkü eşim orta parmağının neredeyse tamamını soktu bozulma ihtimali var mı lütfen cvp yazarmısnız teşekkürler

Bu aparatı doktor mu verdi üzerinde numara var mı bide kaç cm lik bir aparat çünkü eşim orta parmağının neredeyse tamamını soktu bozulma ihtimali var mı lütfen cvp yazarmısnız teşekkürler
Canım. Parmakta bozulmuyor 6 numaralı olan penis boyutunda olan aparat

Evet doktorum vermisti bence penis boyutundan biraz daha büyüktü yada ben cok baski hissetmistim onda.parmakta bozulmuyo kizlik

evliliğimin 3.haftası bende yenmiş oldum kızlarçok mutluyum sadece ilk girerken biraz yanma oluyor sonra geciyor. ama su anki sorunum ilişki sırasında idrar geliyomus hissi. ona nasıl bi çözüm bulucam bilemiyorum.

evliliğimin 3.haftası bende yenmiş oldum kızlarçok mutluyum sadece ilk girerken biraz yanma oluyor sonra geciyor. ama su anki sorunum ilişki sırasında idrar geliyomus hissi. ona nasıl bi çözüm bulucam bilemiyorum.
Canim o zamanla geciyo basta banada öyle oluyodu 2 ay oldu benim gecti bile :)

Merhaba. Ben 3 yillik evliyim ve bu vajinusmusu yenelide 2 sene oldu. Esimle severek evlendim. Ilk gunum cok tedirgin gecti balayina biraktik ha bugun ha yarin simdi olur bugun olur diye diye bir sene gecti uzerinden. Ve ben ozamanlar boyle bir hastalik oldugunu bike duymamistim kendimi kastigim icin olmuyor diye dusunuyordum. Ve bir sabah kalktim internete arastirirken isminin vajinusmus oldugu bisey ogrendim ve doktor arastirmaya basladim. Yorumlari cok gUzel olan yasemin hocayi buldum ve direk aradim randevu aldim. Esimle gorusmeye gittik ve bize cok guven verdi. Tedaviye basladik adim adim ilerledik en sonunda basardik ve benim 1 senemi hic ettigim sey bumuymus dedim cok sukur yavas yavas yendik. Ve suan bebis bile dusunuyoruz. Hic értelemeyin herkesin yaptigi seyi biz neden yapamayalim.

Kesinlikle boyle seyler dusunmeyin bence. Bir an once bir doktorla gorusun. Hangi sehirdesiniz. Ben Ankaradayim doktorumu onerebilirim. 10 gun gibinkisa bi zamanda yendim bende.
Doktor ev ödevi veriyo diye biliyorum ben onları yapıyorum sadece penisı alamıyorum gitmediğim doktor kalmadı çok çaresiz hissediyorum kendimi sizleri görünce umut ışığı oluyor bi heve deniyorum sonuç hüsran yine

Evet odev veriyo. Ve o penisi orda doktorumun yaninda yapabiliyordum ben. Aferin yapabilirsin iste bukadat diye sakinlestiriyordu beni. Sonra evde cok rahat yapabiliyordum. Bunlarida bebek yagi uyusturu krem falan surerek yapmistim.

Aslında komik gelecek ama.birinin yanında yapmak bence hem güven verici hem baskı altında hissedip yapmak zorunda olduğunu hissedip yapabilir insan bi yönden mantıklı geliyor bana ama malesef ki şuan o kadar para verebilecek durumda değilim

Ya bu asanlar nasıl aştılar yardımcı olur musunuz lütfen ya kafayı yicem yapamıyorum

Arkadaşlar duvar gibi bişi var penis girince oradan sonra gitmiyor orayı nasıl astiniz asanlar anlatabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…