Vajinismus

Ben de terapiste gittim parmak egzersizleri soyledi başladım ama hala kasılma var. Siz neler yaptınız başka farkli olarak
Bende parmak ve aparat egzersizleri yaptım ve bol nefes egzersizleri unutmayın herşey kafada bitiyor kendinizi rahatlatın en önemlisi o

ya benim sıkıntım vajina deliği belki sacma gelicek ama aşagı dogru parmagım rahatça gidiyor.ama parmağı düz götürünce de bi duvar sanırım orası mı açılacak.acaba jinekoloğa gidip sorsam mı.

Kızlar tabiki biraz sızlama oluyor bizim ilk gecemizde Benim de çok acısı hatta eşime diyordum sanki orda bir duvar var çarpıyorsun hatta bırakalım yapmayalım dedim ama eşim beni bırakmadı başka bir pozisyonda denedi ve o duvar kızlık zarıymış bir damla kadar kan geldi sonrası rahat hatta ben kendimi kasınca ilk zamanlarda eşim içime giremiyordu şimdi kasıyorum ne fayda artık alışmış oluyor demekki kasılmıyor

Yenenler anlatabilir mi nasil yendigini

ben psikoloğa gidiyorum ilk ödevim gevşemeyi öğren dedi. parmak egzersizi en son seanslarda olacak dedi. ama ben bekleyemedim gevşetici müzük açıp önce gevsedim. daha sonra serce parmağımın ilk iki boğumunu soktum ama kolay olmadı tabi. gerisi yok buraya kadar yapabildim. sizce umut var mı???????

Ben aparat aldım internetten, ve daha geniş olanlara ilerledim şuanda, bence aparatla deneyebilirsin. Prmaktan daha iyi

Arkadaşlar merhaba bende evliliğimin ilk 6 ayında ilişkiye girememiştim bunu kimseye söyleyememek gizlemek çok zor hele ki aile büyüklerinizin çocuk beklentisi varsa.. tavsiyem bir psikiyatri uzmanına git sana yardımcı olacaktır sadece internetten edindiğin bilgilerle olacak iş değil umarım çabuk atlatırsın Allah yardımcın olsun

selam kizlar durumlar nedir

Merhaba arkadaşlar
Lütfen yardım edin sanırım bnde vajinusmusum. 10 gün kadar oldu evleneli. ilk gün canım çok acıdığı için yapamadık. aklıma ilk gelen şey vajinusmus oldu. fakat bunun olduğunu kendime inandıramıyodum. ertesi gün olsun bitsin diye çok dayandım hatta vajinamda yırtıklar olustu o derece dayandım. sanki vajina girişinde bisey varda engel oluyo gibi. penis ordan geçemediği için yukarı kayıyor ve idrar girişine öyle çok baskı olusmustu ki iki gün idrarımı yapmakta zorlandım sıka sıka kendimi zor yapıyodum bide tabi yırtıklara idrar deyince acıyordu olsun istiyorum penisin vajinamda olması yada ona dokunulması beni rahatsız etmiyor. sadece geçemiyo işte ne kadar çok istesemde olmuyor ilerlemiyor.
bide tam olarak nedir bilemiyorum ama vajina girinde bi et parçası var sanki et beni gibi. komple kapatmıyo girişi ıkınınca vajina girişinin açıklığını görebiliyorum cok küçük bi giris. o da ıkınınca acılıyoda görüyorum. normalinde vajinada olan birşey mi acaba?

Haydar dumen recetesi google amcaya yazin cikar. 1 sene vajinismusluydum tek basima cozdum

Bende 3 hafta kadar oldu yeneli.2 senelik evliyim ama ben bi uzman yardimiyla yendim kendi basiniza yapamicaniza inaniyosaniz hic beklemeyin bence bosa gecen zamana yazik gercekten.

Geçmiş olsun. Duyduğuma çok üzüldüm.
Öncelikle bu durumun geçeceğine inanmalısınız. Ben 2 arkadaşımda da aynı şeyi gördüm. Azim ve eşlerin birbirine desteği. Buradan ne söylesem yanlış olur. Kulaktan dolma bilgiler ile hareket etme derim.

İstemeden kendisi kasıyor olabilirsin canım kendi kendine gevşeme hareketleri yap ve serçe parmağınla dene o et parçası dediğin şey herkesde olan bişey vajina girişi kastığın için orası daralıyordur büyük ihtimal eşinede çok görev düşüyor sakin ve yavaş olmalı

Kızlar bende kurtuldum burda yardımcı olan derdime ortak olanlara cooook teşekkür ediyorum

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sırf bu iş için üye oldum bu siteye bende tam bi senelik evliyim ve aynı durum bendede mevcut parmak egzersizinde canının acıması normal kastığın icin tırnağını kesip parmağına bebek yağı sürüp denersen nefesini kontrol ederek daha kolay yaparsın diye düşünüyorum

Gideceğim evet ama en azından tedaviden fayda gören tecrübesi olanlar paylaşırsa umut kaynağı olacak bana
Merhabalar bende 4yıl sonunda yendim uzman yardımıyla dr yeşim yerçok eğer yapabiliyorsanız kendinizde egzersizlerle çözebilirsiniz bu durumu çünkü doktorların yaptığı şeylerde egzersiz bizim cesaret edip yapamadığımız parmak ve aparat egzersizini onlar yapıyor tabiki ağrı acı hissetmiyorsunuz ama kendiniz yapabiliyorsanız o kadar parayı vermeyin derim dokyora ben hiç bir zaman pişman olmadım o ayrı tabi kendim hayatta cesaret edip yapamazdım ki yapamafımda o egzersizleri

Merhaba arkadaşlar bende 2.5 aylık evliyim.esimle tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum .p... Yarısını acıya acıya alabiliyorum çok zor olsada.artik psikolojim bozuldu hicbisey yapamıyorum moral bozukluğundan.surekli kasılıyorum,parmak egzersizlerini yapanlar nasıl yapıyorsunuz ben oraya dokunamiyirum bile.lutfen yardım edin

arkadaşlar valla hayattan bezdim ölmek istiyorum artık.parmak alıyırum ama penis girmiyor açılmıyor benim seyim. deliricem akıl verin((( eşim kendi parmağını benimkine soktu az da olsa nefes alıp verirken aldım ama penisin başını bile alamıyorum 15 ay oldu artık yıldım intihar mı edeyim nasıl kurtulcam ben bu illetten kendimi kasmıyorum gevşemeyi de öğrendim ama benim şeyim penis girecek kadar açılmıyor offfffffffff lütfenn akıl verin lütfennnnnnn!!!!!!!!!

Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Mutlaka bir uzman desteği alın derim. Çoğu hekim ilk görüşmede ücretsiz danışmanlık da veriyor. Şuraya bir bakın, arayın konuşun, anlatın, sorun... Çözümü var bu illetin. İntihar da neymiş sakın ha...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…