- 17 Nisan 2021
- 32
- 142
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdirÖzelden yazıyorum pembeli
Iste .pes etme .halledersin.Suan her türlü yardima açığım
Inşallah inşallahIste .pes etme .halledersin.
Yeter ki niyet et . Kendine guven ..Birilerinin burdan cevap vermesi bile bana moral oldu çünkü ilk baslarda yakin cevrem biliyordu artık sorulara tahammül edemediğim için yaptim diye yalan söyledim suanda çocuk cocuk diye tutturmuş herkes
Gözümüzde öyle bir büyütmüşüz ki sanki imkansız gibi ama hiiç alakası yok anlatıcam sanaBirilerinin burdan cevap vermesi bile bana moral oldu çünkü ilk baslarda yakin cevrem biliyordu artık sorulara tahammül edemediğim için yaptim diye yalan söyledim suanda çocuk cocuk diye tutturmuş herkes
Evet tamamen atlattm ama bu kisa bir surec degil. İliskiye girmeye basladigimda bile yavas yavas acildim. Sadece duselcek inanin ve burda en onemli gorev esinizde. Esinizin size destek olmasi sabirli ve sevecen olmasi gerekiuor.Gözün aydin darisi bana ve bu durumda olan herkese insallah bende asarsam burada elimden geldigi kadar yardimci olurum herkese
Bir de sıkısıp kaliyor. Demisssiniz Orda kaslar sıkıstırıyor onu.siz kastiginiz icin. Zamnla rahtlicak. Nefes egzersizleri de yapin.Gözümüzde öyle bir büyütmüşüz ki sanki imkansız gibi ama hiiç alakası yok anlatıcam sana
Evet tamamen atlattm ama bu kisa bir surec degil. İliskiye girmeye basladigimda bile yavas yavas acildim. Sadece duselcek inanin ve burda en onemli gorev esinizde. Esinizin size destek olmasi sabirli ve sevecen olmasi gerekiuor.
Ve sonra beraber oldukca ev
Bekliyor sağolsun elimde olmadığını duzeltmek icin cabaldigimi gördükçe destek oluyor ama insanlık hali iste bazen geriyor bu durum onu da en cok da ben kızıyorum kendimeEvet tamamen atlattm ama bu kisa bir surec degil. İliskiye girmeye basladigimda bile yavas yavas acildim. Sadece duselcek inanin ve burda en onemli gorev esinizde. Esinizin size destek olmasi sabirli ve sevecen olmasi gerekiuor.
Ve sonra beraber oldukca artik , tamamen duzeldi.
Benm doktorum psikolojik olarak da. Tetiklerdi beni. Bu cok zorlu surec. Olmuyor diye birakmak en cok yapilan ve kolay olan sey. Umidinizi kaybetmeyin. Canim istemiyor yapilcak isler var demeyin. Gunde yarim saat bi saat yatak odaniza kapanin yapin bunu. Kapi calsa da acmayin. Benim aile apartmani dr ozellikle tembihlemisti. Kapiyi acma diye. Misafirlige gitmeyin diye. Kimseyi davet etmeyin diyeBekliyor sağolsun elimde olmadığını duzeltmek icin cabaldigimi gördükçe destek oluyor ama insanlık hali iste bazen geriyor bu durum onu da en cok da ben kızıyorum kendime
Aynen ben normalde tek kaliyorum ama yakin arkadas var birlikte bisey yapacak oluyoruz ya da annemgile gitsem kaliyorum aklimda hep bunda egzersiz yapamiyorum diyorum eve gelince zaten kac gundur yapmadim diyorum hep bi kısır dongu oluyorBenm doktorum psikolojik olarak da. Tetiklerdi beni. Bu cok zorlu surec. Olmuyor diye birakmak en cok yapilan ve kolay olan sey. Umidinizi kaybetmeyin. Canim istemiyor yapilcak isler var demeyin. Gunde yarim saat bi saat yatak odaniza kapanin yapin bunu. Kapi calsa da acmayin. Benim aile apartmani dr ozellikle tembihlemisti. Kapiyi acma diye. Misafirlige gitmeyin diye. Kimseyi davet etmeyin diye
Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bende aynı sorunu yaşıyorumMerhabalar bende daha öncesinden aynı rahatsızlıgı geçirdim parmaktan ziyade dilatör seti alırsanız saha hızlı ilerlersiniz 3.yılın sonunda 5günde yendim dilerseniz yardımcı olurum
Merhaba tabi yardımcı olurum ne durumdasınz doktora gittiniz miMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bende aynı sorunu yaşıyorum
Evet gittim 8 seansa kadar gider dedi iki kere gittim aklıma yatmadı bir daha da gitmedim kendi imkanlarımla atlatmak istiyorum yaşadığım yerde doktor yok başka şehre gitmek zorundayımMerhaba tabi yardımcı olurum ne durumdasınz doktora gittiniz mi
Burda vajınusmus popüler konu var bak orda nefes kegel çok güzel anlatılmış. Onları oku ve aparat siparişi verdi çoğu o şekıldee yaparsın inan zor değil gözümüz de büyütmüşüzEvet gittim 8 seansa kadar gider dedi iki kere gittim aklıma yatmadı bir daha da gitmedim kendi imkanlarımla atlatmak istiyorum yaşadığım yerde doktor yok başka şehre gitmek zorundayım