33 hftnya gircem 8.aya gircem yani bende alttan muayene de zorlanıyorum iliski bile zor oluyo gerci hamile kaldıktan sonra cokcok 7-8defa anca olmuş tr ama simdi karnimdan dolayı zaten hareket lerm sınırlı. Benim korkum normal doğum sancisu degil ya ohadde yapamazsam çatı muayenesini bikere sanmıyorum kolayca yapayim yada dikisi bilmiyorum bakalım nolcak aralık sonu doğum görünüyor hayırlısı[/QUOTE][QUhftaPirelideve, post: 37627879, member: 548985"]Kaç aylık hamilesiniz bende vajinismusu tedaviyle yendim. Çok tedirginim normal doğum konusunda. Hem çok istiyorum normal doğurmak hem korkuyorum kafam çok karışık, doktorum hiç bişi demedi henüz. Vajinismus atlattığımı biliyo. Çatı muayenesine göre söyliycek sanırım. Gerçi 8.haftada alttan muayene ettiğinde çığlık atmıştım alet girince. Çok karmaşığım çooook
doğum yaptın mı canı bende aynı durumdayım normal doğum yapabildin mi anlatır mısınKızlar bayadir siteye girmiyodm dogumum yaklaştıkça korkularim artmaya basladi hem normal doğum yapmak istiyorum hemde alttan Muyane bile zor oluyrum bu sebeple çekiniyorum yapamassam diye çünkü daha cati muayene si var ve ben cok korkuyorum dr hersey normal diyo ama vajimismus durumumu anlatamadim ona esimle gittgimiz icin çünkü esim ısrarla aksi durum olmassa normal yap diyo sezeryani isteyerek olmam ama vajinismus olayi yasadigim icin biliyorum kendimi. Zaten vajinismusu tamda yenmis sayilmamki iliskide canim aciyo ve kasiliyom olsun bitsin diye dua ediyorum ve hamile kaldim kalali 7-8defa olmustur artik dokundrmuom bile kendime. Esim bunu bile bile normal dogurursam iii olacağını soyluyo napsm sizce dogumum aralik sonu aksilik olmazsa.
Merhaba normal doğum yapan bir vajinismus kadini olarak araniza yeni katıldım merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz
Ben daha hamile degilim hem olmak istiyorum hem korkuyorum dogum nasıl geçti ağrısı nasıldı kaç saat sürdü ve binlerce soru sorabilirim :)Merhaba normal doğum yapan bir vajinismus kadini olarak araniza yeni katıldım merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz
merhaba..dogumdan cok sancı kısmı ve sonrası kötüydü..4 saat şiddetli sanci çektim ve dogumdan sonra dikişler cok zorladıBen daha hamile degilim hem olmak istiyorum hem korkuyorum dogum nasıl geçti ağrısı nasıldı kaç saat sürdü ve binlerce soru sorabilirim :)
kendi sancım gelmese sezaryen düşünüyordum zaten sancı geldikten sonra devamı geliyor hersey bir anda olup bitiyor Allah o kuvveti veriyor..benim fikrimce vajinusmus olmayan birisi olsam yine aynı acıları hissederdim ama çatal muayenesi gercekten en zor kısmıydı..merhaba..dogumdan cok sancı kısmı ve sonrası kötüydü..4 saat şiddetli sanci çektim ve dogumdan sonra dikişler cok zorladı
oturamadım kalkamadım vs
Sancı normal regl sancısı gibimiydi?merhaba..dogumdan cok sancı kısmı ve sonrası kötüydü..4 saat şiddetli sanci çektim ve dogumdan sonra dikişler cok zorladı
oturamadım kalkamadım vs
Catal muaynesi nasil oluyor kikendi sancım gelmese sezaryen düşünüyordum zaten sancı geldikten sonra devamı geliyor hersey bir anda olup bitiyor Allah o kuvveti veriyor..benim fikrimce vajinusmus olmayan birisi olsam yine aynı acıları hissederdim ama çatal muayenesi gercekten en zor kısmıydı..
yok çok farklı bişey bu arka taraftan baskı yapıyor insanda güç kuvvet bırakmıyorSancı normal regl sancısı gibimiydi?
Allah yardımcın olmuş canım ben herseyi goze alıyorumyok çok farklı bişey bu arka taraftan baskı yapıyor insanda güç kuvvet bırakmıyor
ilk defa 38 hafta 4 günlükken yaşadım doktorum doğum yaklaştığı için alt taraftan elini galiba 4 parmağını soktu açılma olduğunu doğumun yaklaştığını söylediCatal muaynesi nasil oluyor ki
valla ben doğum öncesi ve sonrasında çok dua ettim..doğumumun bazı vajili olmayanlara göre kolay olduğunu düşünüyorumAllah yardımcın olmuş canım ben herseyi goze alıyorum
çook farklı bişey bu anlatılmaz kiSancı normal regl sancısı gibimiydi?
Neee parmağınımı soktuuuuu??ilk defa 38 hafta 4 günlükken yaşadım doktorum doğum yaklaştığı için alt taraftan elini galiba 4 parmağını soktu açılma olduğunu doğumun yaklaştığını söyledi
evet benim doktorum vajinusmus olduğumu bildiği için çok temkinli yaklaştı..önce beni sakinleştirdi tabi parmağını içerde döndürdü o an bağırdım ama kısa sürdüNeee parmağınımı soktuuuuu??
evet benim doktorum vajinusmus olduğumu bildiği için çok temkinli yaklaştı..önce beni sakinleştirdi tabi parmağını içerde döndürdü o an bağırdım ama kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?