How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

vajinismus ve normal doğum....

[QUhftaPirelideve, post: 37627879, member: 548985"]Kaç aylık hamilesiniz bende vajinismusu tedaviyle yendim. Çok tedirginim normal doğum konusunda. Hem çok istiyorum normal doğurmak hem korkuyorum kafam çok karışık, doktorum hiç bişi demedi henüz. Vajinismus atlattığımı biliyo. Çatı muayenesine göre söyliycek sanırım. Gerçi 8.haftada alttan muayene ettiğinde çığlık atmıştım alet girince. Çok karmaşığım çooook
33 hftnya gircem 8.aya gircem yani bende alttan muayene de zorlanıyorum iliski bile zor oluyo gerci hamile kaldıktan sonra cokcok 7-8defa anca olmuş tr ama simdi karnimdan dolayı zaten hareket lerm sınırlı. Benim korkum normal doğum sancisu degil ya ohadde yapamazsam çatı muayenesini bikere sanmıyorum kolayca yapayim yada dikisi bilmiyorum bakalım nolcak aralık sonu doğum görünüyor hayırlısı[/QUOTE]

Kızlar bayadir siteye girmiyodm dogumum yaklaştıkça korkularim artmaya basladi hem normal doğum yapmak istiyorum hemde alttan Muyane bile zor oluyrum bu sebeple çekiniyorum yapamassam diye çünkü daha cati muayene si var ve ben cok korkuyorum dr hersey normal diyo ama vajimismus durumumu anlatamadim ona esimle gittgimiz icin çünkü esim ısrarla aksi durum olmassa normal yap diyo sezeryani isteyerek olmam ama vajinismus olayi yasadigim icin biliyorum kendimi. Zaten vajinismusu tamda yenmis sayilmamki iliskide canim aciyo ve kasiliyom olsun bitsin diye dua ediyorum ve hamile kaldim kalali 7-8defa olmustur artik dokundrmuom bile kendime. Esim bunu bile bile normal dogurursam iii olacağını soyluyo napsm sizce dogumum aralik sonu aksilik olmazsa.
doğum yaptın mı canı bende aynı durumdayım normal doğum yapabildin mi anlatır mısın

Merhaba normal doğum yapan bir vajinismus kadini olarak araniza yeni katıldım merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz
Ben daha hamile degilim hem olmak istiyorum hem korkuyorum dogum nasıl geçti ağrısı nasıldı kaç saat sürdü ve binlerce soru sorabilirim :)

Ben daha hamile degilim hem olmak istiyorum hem korkuyorum dogum nasıl geçti ağrısı nasıldı kaç saat sürdü ve binlerce soru sorabilirim :)
merhaba..dogumdan cok sancı kısmı ve sonrası kötüydü..4 saat şiddetli sanci çektim ve dogumdan sonra dikişler cok zorladı
oturamadım kalkamadım vs

merhaba..dogumdan cok sancı kısmı ve sonrası kötüydü..4 saat şiddetli sanci çektim ve dogumdan sonra dikişler cok zorladı
oturamadım kalkamadım vs
kendi sancım gelmese sezaryen düşünüyordum zaten sancı geldikten sonra devamı geliyor hersey bir anda olup bitiyor Allah o kuvveti veriyor..benim fikrimce vajinusmus olmayan birisi olsam yine aynı acıları hissederdim ama çatal muayenesi gercekten en zor kısmıydı..

kendi sancım gelmese sezaryen düşünüyordum zaten sancı geldikten sonra devamı geliyor hersey bir anda olup bitiyor Allah o kuvveti veriyor..benim fikrimce vajinusmus olmayan birisi olsam yine aynı acıları hissederdim ama çatal muayenesi gercekten en zor kısmıydı..
Catal muaynesi nasil oluyor ki

Bende vajinusmusu yenerek hamile kaldim ve 7 haftalik hamileyim. Bende hep normal dogum yapabilirmiyim diye dusunuyorum. Hamile kalmadan once doktor alttan muayene yapabilmisti. Simdi ise hamile oldugumdan beri iliski olmadi ne durumda oldugumu bile bilmiyorum ya eski halime donduysem

Merhaba vajinusmus olupta hamile kalan ve normal doğum yapan yada normal doğumdan sonra vajinusmusu geçen varmı ?

Ben vajinısmusu yenip hamile kaldım ama tıbbi bir terslik olmadıkça normal dogum yapabileceğime inanıyorum siz neden bu kadar korkuyorsunuz anlamadım. zaten dogum doğal bir süreç sen istemesen de sancı var ve ıkınma hissi geliyor.alttan muayene de kesinlikle anlaşılacak hele azarlanacak bir şey hiç degil ne kadar cahil doktor var ya sanki ilişkiye girerken eşler hemen açıp sokmaya mı çalışıyor ki muayenede rahat olmamız bekleniyor? yani muayene de rahat tabi olamayız vajili olmayan da rahat degil ki bence inanın kendinize yapabilirsiniz

Back