Mrb kızlar iki hafta önce doğum yaptım ve evet normal doğum yaptım :)rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
vajinismusu yenmeye çalışırken korunmuyorduk beklemedigimiz anda bi test ve pozitiff :) dünyalar bizim oldu ama bu sevinci sadece bi hafta yasayabildik kımyasal gebelıkmis vardır bi hayır deyip vajiyle ugrasmaya başladık tekrar yine korunmuyorduk ve tekrar hamileydim bu sefer ailelerimize hemen söylemedik ama şükür bu sefer herşey yolundaydi e bebek büyüyordu artık tabi benm korkularimda
önce dr a söylemeyi istemedim hemen sezeryan der diye dr umu tanıdıkça sezeryan yanlısı olmadigini anladım ve söyledim dr um da 39.haftada çatı muayenesi yapalım karar veririz doğum şekline dedi zaman gecti korkulu 39.hafta geldi titreyerek girdim dr un yanına önce beni sakinlestirdi sonra otutturdu catala ben basladim ağlamaya şöyle böyle derken dr bitti dedi ama ben çığlık çığlığa vazgectim diye bağırıyorum indim cataldan eve gidiyoruz dedim kocama aslında o kadarda acimadi -gerçekten hiç acimadi -
ertesi hafta yine çatı muayenesi yine korkarak titreyerek gittim ama bu sefer bagirmadim gerek yoktu çünkü canm acimiyordu
Bdt geldi hala bebiş gelmiyor 40+5de suni sancı verdiler dr dedim ebeye muayene ettirmem sen gel dedim ebe biraz bana bozuldu ama yapacak bisey yok
dr geldi 4cm açılma var dedi suyunu patlatalim dedi epidural yapalım dedi yarım saat sonra da doğum başladı gayet rahat bi doğum oldu hic anlatilan gibi değil bebiş zaten kendiliginden geliyor
bence mutlaka denemelisiniz
sormak istediğiniz herhangi bisey olursa yardımcı olmak isterim
Allah bu illeti dusmanimin başına vermesin