Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vajınusmusu yenmedenmı hamıle kaldın hıc ılıskıye gırmeden.Vajinusmus olup normal doğum yapan yokmuş galibe bende sezeryan yaptım bu yuzden
evet spermler hızlıymış oylelikle hamile kaldım.vajınamıustune bosalmıştıvajınusmusu yenmedenmı hamıle kaldın hıc ılıskıye gırmeden.
bende 2,5 yıllık evlıyım ve vajınusmusum cok cocuk ıstıyorum.bır kac kere denedik ama olmadı.olan bırılerını gorunce umudum artıyor demekkı oluyomus dıye.sen peki yendınmı vajınusmusuevet spermler hızlıymış oylelikle hamile kaldım.vajınamıustune bosalmıştı
ikı yıllık evloyım bır ay once yendim parmak egzersizleriyle. Eşim her boşaldıgında vajinama bosalıyordu oşekılde oldu.ınsallah sen yenıpte hamile kalırsın canım.bende 2,5 yıllık evlıyım ve vajınusmusum cok cocuk ıstıyorum.bır kac kere denedik ama olmadı.olan bırılerını gorunce umudum artıyor demekkı oluyomus dıye.sen peki yendınmı vajınusmusu
hıc yenemıcekmısım gıbı gelıyor barı bır bebegım olsun ıstıyorum.bu arada özelden msj attım sana.ikı yıllık evloyım bır ay once yendim parmak egzersizleriyle. Eşim her boşaldıgında vajinama bosalıyordu oşekılde oldu.ınsallah sen yenıpte hamile kalırsın canım.
Kaç aylık hamilesiniz bende vajinismusu tedaviyle yendim. Çok tedirginim normal doğum konusunda. Hem çok istiyorum normal doğurmak hem korkuyorum kafam çok karışık, doktorum hiç bişi demedi henüz. Vajinismus atlattığımı biliyo. Çatı muayenesine göre söyliycek sanırım. Gerçi 8.haftada alttan muayene ettiğinde çığlık atmıştım alet girince. Çok karmaşığım çooookKızlar bayadir siteye girmiyodm dogumum yaklaştıkça korkularim artmaya basladi hem normal doğum yapmak istiyorum hemde alttan Muyane bile zor oluyrum bu sebeple çekiniyorum yapamassam diye çünkü daha cati muayene si var ve ben cok korkuyorum dr hersey normal diyo ama vajimismus durumumu anlatamadim ona esimle gittgimiz icin çünkü esim ısrarla aksi durum olmassa normal yap diyo sezeryani isteyerek olmam ama vajinismus olayi yasadigim icin biliyorum kendimi. Zaten vajinismusu tamda yenmis sayilmamki iliskide canim aciyo ve kasiliyom olsun bitsin diye dua ediyorum ve hamile kaldim kalali 7-8defa olmustur artik dokundrmuom bile kendime. Esim bunu bile bile normal dogurursam iii olacağını soyluyo napsm sizce dogumum aralik sonu aksilik olmazsa.
Yazarsan çok mutlu olacağım bana yön gösterirsin. Suni sancı çekip sezeryan doğum yapmak istemiyorum bileyim baştan tercih edeyimKızlar bende 36.haftadaim henüz nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum dr muayenede karar veririz dedi
Bu gebeligim den önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman vajinal ultrasona izin vermistim ama çatı muayenesi nasıl hiç bilmiyorum
Kimse tecrübelerini paylasmamis ben inşallah yazacağım
Teşekkür ederim saolun sağ salim kucağımıza alalım inşaallahAramızda çok fazla bi zaman yok o sıra bebek telasindan unutursam bana özelden yaz yardimci olmak isterim
33 hftnya gircem 8.aya gircem yani bende alttan muayene de zorlanıyorum iliski bile zor oluyo gerci hamile kaldıktan sonra cokcok 7-8defa anca olmuş tr ama simdi karnimdan dolayı zaten hareket lerm sınırlı. Benim korkum normal doğum sancisu degil ya ohadde yapamazsam çatı muayenesini bikere sanmıyorum kolayca yapayim yada dikisi bilmiyorum bakalım nolcak aralık sonu doğum görünüyor hayırlısı[/QUOTE][QUhftaPirelideve, post: 37627879, member: 548985"]Kaç aylık hamilesiniz bende vajinismusu tedaviyle yendim. Çok tedirginim normal doğum konusunda. Hem çok istiyorum normal doğurmak hem korkuyorum kafam çok karışık, doktorum hiç bişi demedi henüz. Vajinismus atlattığımı biliyo. Çatı muayenesine göre söyliycek sanırım. Gerçi 8.haftada alttan muayene ettiğinde çığlık atmıştım alet girince. Çok karmaşığım çooook
Beni korkutan çatı muayenesiKızlar ben 1,5 yıl vajinismus belasıyla uğraştım,yendim ve kızımı normal yolla dünyaya getirdim. Şimdide ikizlerime hamileyim. Bunlarda normal olsun istiyorum ama doktorum ikizler de riskli diyor. Vajinismus değilseniz bu kadar korkmayın ben yaptıysam herkes yapar :)
Bana doktor çatı muayenesi yapmamıştı, senin boyun uzun çatın dar olamaz dedi :) Ve vajinismus olduğumuda bilmiyordu. Ama doğum sancısı çekerken hemşireler kaç cm açılma var diye defalarca bakdılar ve hiç canım acımadı.Bende çok korkuyordum eşim ısrar etmese normal doğuma cesaret edemezdim.Beni korkutan çatı muayenesi
doğum sancisindan korkmuyorum adetlerim Bayılacak derecede sancılı geçer fazlasinada dayanabilecegimi düşünüyorum ama çatı muayenesi cidden korkutuyor dr un eli tamamen içeri mi giriyor
Peki vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kaldınız ? Gebelikte ilişkiye devam ettiniz mi ?Bana doktor çatı muayenesi yapmamıştı, senin boyun uzun çatın dar olamaz dedi :) Ve vajinismus olduğumuda bilmiyordu. Ama doğum sancısı çekerken hemşireler kaç cm açılma var diye defalarca bakdılar ve hiç canım acımadı.Bende çok korkuyordum eşim ısrar etmese normal doğuma cesaret edemezdim.