- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Arkadaşlar bende vajinismus var atlatmaya çalışıyorum eşimle sürtünerek ilişki yaşıyoruz ama adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sürtünmeyle????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihtimal dahilinde. Boyle hamile kalan kadinlar var. Nereye bosaldi bilemem ama 5 gun gecikme test ile belli olur. Eczaneden test alip yapinArkadaşlar bende vajinismus var atlatmaya çalışıyorum eşimle sürtünerek ilişki yaşıyoruz ama adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sürtünmeyle????
Dışına canımTest yapın ama biraz zor sütünmeyle
Vajina dışına mı boşalıyor yoksa o böyle içerisine doğrumu
Yani biraz zor öyle hamilelik sanmıyorumDışına canım
İnşallah yoktur yaYani biraz zor öyle hamilelik sanmıyorum
Test yap canım hem için rahat ederİnşallah yoktur ya
Bir kaç gün daha bekliyim de yapiyim canımTest yap canım hem için rahat eder
Niye bekliyorsun ki 5 gun dogru sonuc vermek icin yeterliBir kaç gün daha bekliyim de yapiyim canım
1 hafta olsun diyeNiye bekliyorsun ki 5 gun dogru sonuc vermek icin yeterli
5 günde yeterli bi süre 1 haftaya gerek yok1 hafta olsun diye
Ay ne biliyim cesaret edemiyorum5 günde yeterli bi süre 1 haftaya gerek yok
Ben öyle hamıle kaldımArkadaşlar bende vajinismus var atlatmaya çalışıyorum eşimle sürtünerek ilişki yaşıyoruz ama adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sürtünmeyle????
Yaaaa çok dikkat ettim yaaa hafif ağrım var adet olucak gibi birde akıntım oluyor beyaz beyaz hamilelikte olur mu öyle şeylerBen öyle hamıle kaldım
Olabilir canım ama mantarda alabılır kaşıntın fln oluyormuYaaaa çok dikkat ettim yaaa hafif ağrım var adet olucak gibi birde akıntım oluyor beyaz beyaz hamilelikte olur mu öyle şeyler
Gerçekten mi bende deniyorum vajinusmjsum hamile kalmak içine vajina içine ile kalirmiyimBen öyle hamıle kaldım
Yok canım kaşıntıOlabilir canım ama mantarda alabılır kaşıntın fln oluyormu
Canım kalırsın , ama önermiyorum vajınusmus erteleme hastalığı bılıyorsunuz ki gebekik demek en az 2-3 sene daha bu hastlıgı ertelemek demek benim zira öyle oldu , hamılelık , dogum , bebek bakımı derken seneler seneleri kovaladı tamamen alıştık çoo pişman oldum ama benimkisi planlı bişey değildi ha iyki olmuş şükür ki olmuş o ayrı mesele o benim mucizem diyorum ama kimseye özellikle tavsıye etmemGerçekten mi bende deniyorum vajinusmjsum hamile kalmak içine vajina içine ile kalirmiyim
Haklısın canım denerken hamile kalanlardansn sanırım doğum sezeryan ile mi oldu alttan muayene falan ettiler mi bu durum da hamile ikenCanım kalırsın , ama önermiyorum vajınusmus erteleme hastalığı bılıyorsunuz ki gebekik demek en az 2-3 sene daha bu hastlıgı ertelemek demek benim zira öyle oldu , hamılelık , dogum , bebek bakımı derken seneler seneleri kovaladı tamamen alıştık çoo pişman oldum ama benimkisi planlı bişey değildi ha iyki olmuş şükür ki olmuş o ayrı mesele o benim mucizem diyorum ama kimseye özellikle tavsıye etmem
Canım bende istemiyorum zaten çok dikkat ediyorum ama hasta olmadım işte tedirginimCanım kalırsın , ama önermiyorum vajınusmus erteleme hastalığı bılıyorsunuz ki gebekik demek en az 2-3 sene daha bu hastlıgı ertelemek demek benim zira öyle oldu , hamılelık , dogum , bebek bakımı derken seneler seneleri kovaladı tamamen alıştık çoo pişman oldum ama benimkisi planlı bişey değildi ha iyki olmuş şükür ki olmuş o ayrı mesele o benim mucizem diyorum ama kimseye özellikle tavsıye etmem