• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinismus ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.793
3.291
83
Arkadaşlar bende vajinismus var atlatmaya çalışıyorum eşimle sürtünerek ilişki yaşıyoruz ama adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sürtünmeyle????

Test yapın ama biraz zor sütünmeyle
Vajina dışına mı boşalıyor yoksa o böyle içerisine doğrumu

Arkadaşlar bende vajinismus var atlatmaya çalışıyorum eşimle sürtünerek ilişki yaşıyoruz ama adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim sürtünmeyle????
Ihtimal dahilinde. Boyle hamile kalan kadinlar var. Nereye bosaldi bilemem ama 5 gun gecikme test ile belli olur. Eczaneden test alip yapin

Gerçekten mi bende deniyorum vajinusmjsum hamile kalmak içine vajina içine ile kalirmiyim
Canım kalırsın , ama önermiyorum vajınusmus erteleme hastalığı bılıyorsunuz ki gebekik demek en az 2-3 sene daha bu hastlıgı ertelemek demek benim zira öyle oldu , hamılelık , dogum , bebek bakımı derken seneler seneleri kovaladı tamamen alıştık çoo pişman oldum ama benimkisi planlı bişey değildi ha iyki olmuş şükür ki olmuş o ayrı mesele o benim mucizem diyorum ama kimseye özellikle tavsıye etmem

Canım kalırsın , ama önermiyorum vajınusmus erteleme hastalığı bılıyorsunuz ki gebekik demek en az 2-3 sene daha bu hastlıgı ertelemek demek benim zira öyle oldu , hamılelık , dogum , bebek bakımı derken seneler seneleri kovaladı tamamen alıştık çoo pişman oldum ama benimkisi planlı bişey değildi ha iyki olmuş şükür ki olmuş o ayrı mesele o benim mucizem diyorum ama kimseye özellikle tavsıye etmem
Haklısın canım denerken hamile kalanlardansn sanırım doğum sezeryan ile mi oldu alttan muayene falan ettiler mi bu durum da hamile iken

Canım bende istemiyorum zaten çok dikkat ediyorum ama hasta olmadım işte tedirginim

Back
X