Bende bugun suleyman beye mail attim sevgili lacivert yillardir kadinlar kulubunu takip ederim ama bir turlu aktif uye olmadigimdan cevap yazamiyorum bana ozelden ulabilir misin benim icin bu konu aslinda tum kadinlar icin bu konu cok onemli
Bende bugun suleyman beye mail attim sevgili lacivert yillardir kadinlar kulubunu takip ederim ama bir turlu aktif uye olmadigimdan cevap yazamiyorum bana ozelden ulabilir misin benim icin bu konu aslinda tum kadinlar icin bu konu cok onemli
Bende bundan yaklasik iki ay once suleyman beyin yaninda tedavi oldum. Uc yilda ustesinde gelemedigim sorunu iki gunde hallettim.Suleyman beye ve calisanlarina cok tesekkur ediyorum.Eger boyle bir sorunuz varsa bence vakit kaybetmeden gidin
merhaba arkadaşlar...Salı günü ağlayarak girdiğim HERA'dan perşembe günü yüzümde başarının verdiği mutluluk ve Kadın olmanın gururuyla ayrıldım...1,5 yıllık evliyim ve umutsuzluğun dibe vurduğu bi anda Hera kliniği keşfettim iyi ki gitmişim orda ki tüm ekibe özellikle Esra Hanım'a cok cok teşekkür ederim....yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki asla yalnız değiliz bizim gibi binlerce insan varmış çok şükür ben bu sorunu hallettim daha doğrusu hastalığımı yendim bu bir hastalık...ve kesinlikle çözümü var :))soru sormak isteyen olursa her zaman cevaplamaya hazırım ama bana soru sormak yerine Hera yı arayın 3 gün sonra mutlu bir KADIN olacaksınız :)))
merhabalar bende 3,5 yıllık evlıyım, suleyman beye gıttım, gecen hafta ıstanbuldalardı, tavsıye ederım cok ılgılıler, ben daha tam anlamıyla yenemedım ama bırakmadım pesını bıtıcek ınsallah tez zamanda