• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ve ben

arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım ve geçen yıl bu zamanlarda atlattım. Su anda sadece bu derdi yaşayanlara yardımcı olmak için yazıyorum. Allah kimsenin başına vermesin, yaşayan bilir çok yıpratıcı bir durum. ben Nazilli de bulunan Dr. Ulusoy'a tedavi oldum. Tavsiyem kendiliğnden geçer diye beklemeyin ve bir an önce tedavi olun. en önemli tavsiyem bu. malesef kendi kendine yenmek neredeyse imkansız. Allah yardımcınız olsun... ama ben şuan gayet iyiyim, sanki bu sorunu hiç yaşamamış gibiyim.

bazı söylediklerinize katılmıyorum.. herkesin maddi gücü yetmeyebilir sizn gittiğiniz tedevi yerine.. orayı bende aramıştım çok uçuk bir rakam isteniyo.. ve vazgeçtim.. başka yollar aradım kendime... lütfen burdaki arkadaşlara da doktorsuz nerdeyse imkansız demeyin... bunun en güzel kanıtı benim çünkü... beş yıl içinde ne doktora gittim ne de tedavi olmayı aklma getirdim korkumdan... ama sonra kendim başarım hiç doktora falan gerek kalmadan hemde bir ay gibi kısa sürede...tabiki parmak yöntemleriyle...
artık hayatım düzene girdi ve vajili arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum ........bunun çaresi var..
ayrıca oraya gidipte dedavi olamayanları da tanıyorum bunu da unutmayın...
yani kesin diye bişii yok...
ALLAHıma şükürler olsunki ben başardım ve butün arkadaşalrım içinde dua ediyorum bu dertle uğraşması zor..

bazı söylediklerinize katılmıyorum.. herkesin maddi gücü yetmeyebilir sizn gittiğiniz tedevi yerine.. orayı bende aramıştım çok uçuk bir rakam isteniyo.. ve vazgeçtim.. başka yollar aradım kendime... lütfen burdaki arkadaşlara da doktorsuz nerdeyse imkansız demeyin... bunun en güzel kanıtı benim çünkü... beş yıl içinde ne doktora gittim ne de tedavi olmayı aklma getirdim korkumdan... ama sonra kendim başarım hiç doktora falan gerek kalmadan hemde bir ay gibi kısa sürede...tabiki parmak yöntemleriyle...
artık hayatım düzene girdi ve vajili arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum ........bunun çaresi var..
ayrıca oraya gidipte dedavi olamayanları da tanıyorum bunu da unutmayın...
yani kesin diye bişii yok...
ALLAHıma şükürler olsunki ben başardım ve butün arkadaşalrım içinde dua ediyorum bu dertle uğraşması zor..

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım herkesin maddi durumu bunu karşılayamayabiliyor.seans ücretleri zaten çok uçuk.zaten tedavi olmayı kabul etmek yada tedaviye başlama isteği duymak sorunun yarısını çözer.diğer yarısında sorunun nerden kaynaklandığını bilmek başarabileceğine inanmak ve düzenli parmak egzersizi yapmak.ilk önce vajinanın yapısını incelemekle işe başladım ben (devlet hastanesi ile tedavimi tamamladığımı belirtmiştim.)sonra vajinal kaydırıcı jel yardımıyla 1 parmak bir boğumdan başlayıp makas hareketinde son buldu.sonra eş parmağı ve penis başı egzersizleri izledi bunu.yine kaydırıcı jel ile yaptım tüm egzersizleri sonrası geldi zaten artık jel filan yok.Allah bu sorunu yaşayanların yardımcısı olsun.her zaman söylediğim gibi soru sormak isteyen olursa burdan veya özelden elimden geldiğince bilgi veririm.

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım herkesin maddi durumu bunu karşılayamayabiliyor.seans ücretleri zaten çok uçuk.zaten tedavi olmayı kabul etmek yada tedaviye başlama isteği duymak sorunun yarısını çözer.diğer yarısında sorunun nerden kaynaklandığını bilmek başarabileceğine inanmak ve düzenli parmak egzersizi yapmak.ilk önce vajinanın yapısını incelemekle işe başladım ben (devlet hastanesi ile tedavimi tamamladığımı belirtmiştim.)sonra vajinal kaydırıcı jel yardımıyla 1 parmak bir boğumdan başlayıp makas hareketinde son buldu.sonra eş parmağı ve penis başı egzersizleri izledi bunu.yine kaydırıcı jel ile yaptım tüm egzersizleri sonrası geldi zaten artık jel filan yok.Allah bu sorunu yaşayanların yardımcısı olsun.her zaman söylediğim gibi soru sormak isteyen olursa burdan veya özelden elimden geldiğince bilgi veririm.

arkadaşlar aslında haklısın ama doktora gıtsende gitmesende zaten iş sende bitiyor....Bende doktora gittim.....ama yani herşey beyinde bitmesi lazım.....ANLATABİLİYOMUYUM..........HERŞEY SENİN ELİNDE

tamamen katılıyorum. herşey kişinin kendisinde bitiyor. bende doktora gidiyorum. doktorum herzaman şunu söylüyor. bu senin başarın benim elimde sihirli değnek yok elimi değdirince sen düzelmedin bunu sen başardın diyor. ben sadece sana yardımcı oluyorum diyor. kesinlikle bu beyinde biten bir iş. ama kendi kendine hallolmuyosa doktora gidin ve halledin. sandığınızdan çok daha kolay.inanın:)

arkadaşım öncelikle bana katıldığın için teşekkür ederim......Şunu söyleyebilirimki bu hastalıkta doktora başvurmanın amacı birincisi profesyonel destek almak ikincisi ise hastalığı psikoloji olarak en hafif şekilde atlatmak....Hastalığı yaşayanlar eşiyle ve kendisiyle olan psikolojiyi bilirler.....Doktora bavurmayanlara söylüyorum BENCE BİRAN EVVEL DOKTORA BAŞVURUN.. Ben ÇAPAda tedavi gördüm ve 10 seansta iyileştim..Üstelik ordaki 15 arkadaş arasında 6 cıydım......Yani benden daha erken iyileşenler var.......YİNE TEKRARLIYORUM HERŞEY SENİN ELİNDE..hihoyyytVe ben anne olmayı hedef olarak seçtiğimden inat ettim hastalığıma veeeeeeeee çok şükür yendim:roflol::roflol::roflol:UMARIM SİZLERDE YENERSİNİZ:teselli::teselli::teselli::

ben bu hastalıktan kurtuldum 3 hafta tedavi gördüm sadece 7 aylık evliyim. tedavi hakkında bilgi almak isteyenler özle mesaj atabilir.

Canım bende aynı sorunlarla 2.5 yıldır uğraşıyorum. Buraya da yeni üye oldum. Sürekli forumda yazılanları tekip ediyorum. Tedavi konusunda biraz bilgi verebilir misin?

vaginismusu yasamanizin nedeni evlenene kadar cinsellikle tanismamis olusunuz ve cinselligi kotu yanlis olarak algilamaniz bence.. cinsellikten korkmayin,biraz alkol alin iliskiye girmeden once rahatlayin, gevseyin.. bu vajinismus genelde tutucu cevrelerin kadinlrinda goruluyor ilginctir, ben hic cevremde boyle bir problemi olan kadina rastlamadim. :) herkes gayet istekli mutlu iliskiye giriyor

Kesinlikle katilmiyorum!! tamamen yanlis bir dusunce...Allah yardimciniz olsun arkadaslar...hersey beyinde bitiyor...insallah biran once yenersiniz..

bende daha yenı kurtuldum bu ılletten ben doktora falan gıtmedım cunku ınsanın kendınde bıtıyor kendınle yuzlesmek lazım korkularımızla beynımızı elı gecırıyor belkı cok zor onu yenmek ama en onemlııs ıstemek ıstersen basarırsın ben 1 bucuk yıl sonrasında basardım ...sabret ve sadece doktora guvenme lendınde bır seyler yap mucadele et hepınız su an bu hastalıkla ugrasan arkadasları ck ıyı anlıyorum yasadım o kadra kotu bır seykı her gunumuz zehır oluyor goz yaslarımız hıc durmuyor dua edıcem en yakın zamnda sızde basarın:Saruboceq:

Back