arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım ve geçen yıl bu zamanlarda atlattım. Su anda sadece bu derdi yaşayanlara yardımcı olmak için yazıyorum. Allah kimsenin başına vermesin, yaşayan bilir çok yıpratıcı bir durum. ben Nazilli de bulunan Dr. Ulusoy'a tedavi oldum. Tavsiyem kendiliğnden geçer diye beklemeyin ve bir an önce tedavi olun. en önemli tavsiyem bu. malesef kendi kendine yenmek neredeyse imkansız. Allah yardımcınız olsun... ama ben şuan gayet iyiyim, sanki bu sorunu hiç yaşamamış gibiyim.
bazı söylediklerinize katılmıyorum.. herkesin maddi gücü yetmeyebilir sizn gittiğiniz tedevi yerine.. orayı bende aramıştım çok uçuk bir rakam isteniyo.. ve vazgeçtim.. başka yollar aradım kendime... lütfen burdaki arkadaşlara da doktorsuz nerdeyse imkansız demeyin... bunun en güzel kanıtı benim çünkü... beş yıl içinde ne doktora gittim ne de tedavi olmayı aklma getirdim korkumdan... ama sonra kendim başarım hiç doktora falan gerek kalmadan hemde bir ay gibi kısa sürede...tabiki parmak yöntemleriyle...
artık hayatım düzene girdi ve vajili arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum ........bunun çaresi var..
ayrıca oraya gidipte dedavi olamayanları da tanıyorum bunu da unutmayın...
yani kesin diye bişii yok...
ALLAHıma şükürler olsunki ben başardım ve butün arkadaşalrım içinde dua ediyorum bu dertle uğraşması zor..