Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus ve ben
- Konu Sahibi sumus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?vaginismusu yasamanizin nedeni evlenene kadar cinsellikle tanismamis olusunuz ve cinselligi kotu yanlis olarak algilamaniz bence.. cinsellikten korkmayin,biraz alkol alin iliskiye girmeden once rahatlayin, gevseyin.. bu vajinismus genelde tutucu cevrelerin kadinlrinda goruluyor ilginctir, ben hic cevremde boyle bir problemi olan kadina rastlamadim. :) herkes gayet istekli mutlu iliskiye giriyor
debby yanlıs dusunuyorsun ben ewlenene kadar yasayamayanlardanım cınsellıgı tadan ınsanların modernlesmek ugruna ınanclarını orflerını adetlerını hıce sayması degerlerını yıtırmesıne tutucu dıyorsan tutucuyum ...
boyle dusunmenı ıse bukadar net bısekılde ınsanlara hakaret eder tarzda yazmamalıydın arkadasımızın problemı var ve sıkıntı yasıyor ona sen tutucusun ewlenmeden once onune gelenle dusup kalksaydın bole bı sorunyasamazdın demek ıstıyorsun onu suclayarak yardım edemezsın bu bır hastalık basın a grıması grıp gıbı bunu kabul etsen ıyı edersın
siz bu hastalıgı yasayanların sızın dedıgınızı dusunemedıgını mı sanıyorsunuz rahatla gevse alkol al uyustur kendını vb bu ınsanlar sızın kadar düşünemıyor mu ? 6 aydır dr gidip manen ve madden yıpranıyorlar . bıraz daha hıssıytlı dusunun
sizin yasadıgınız cewreyıde merak tmıyor degılım ! amacım sızıı kırmak degıl ama kendınız vajınusmuslu bır ınsanın yerıne koyarak dusunun amacım ne kadar yanlıs dusundugunuzu anlamanıza yardımcı olamk ıyı gunler
DEBBY
sizn dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum..
biz bu sorunu belki aile baskısından yaşadık ama sizin bu tür konuşmalarınızı haketmiyoruz..
ayrıca ailesi baskı kurmayan ve evlilik öncesi deneyimi olan arkadaşlarım bile vajinismus oldu..
hani nerde aile baskısı..
ayrıca bu sadece kızların başına geliyo sanmayın sakın evli herşeynormal giden bir bayanında başına gelebilen bir olay..
önce şu alaycı tavrınızı düzeltin öyle gelin..
biz bunları çekerken siz bizi anlamassınız..
burda benim tanıdığım bir sürü eğitimci yada üst düzeyde çalışan arkadarlarım var peki bunlarda mı bilgizin sizce.. hatta iki doktor vajinismus oluduğunu okudum onalardamı bilgisiz..
siz bizim duygularımızdan anlamassınız en iyi yorum bari yapmayın..
sizn dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum..
biz bu sorunu belki aile baskısından yaşadık ama sizin bu tür konuşmalarınızı haketmiyoruz..
ayrıca ailesi baskı kurmayan ve evlilik öncesi deneyimi olan arkadaşlarım bile vajinismus oldu..
hani nerde aile baskısı..
ayrıca bu sadece kızların başına geliyo sanmayın sakın evli herşeynormal giden bir bayanında başına gelebilen bir olay..
önce şu alaycı tavrınızı düzeltin öyle gelin..
biz bunları çekerken siz bizi anlamassınız..
burda benim tanıdığım bir sürü eğitimci yada üst düzeyde çalışan arkadarlarım var peki bunlarda mı bilgizin sizce.. hatta iki doktor vajinismus oluduğunu okudum onalardamı bilgisiz..
siz bizim duygularımızdan anlamassınız en iyi yorum bari yapmayın..
- 16 Aralık 2008
- 489
- 31
- 643
mrb arkadşım özelden msj attım sana cewabını bekliyorum.:Saruboceq:sevgilerbayanlar ben bu hastalığı 1 haftalık bir süreçte yendim.yaşamayan bilemez nasıl bir ruh hali olduğunu tahmin edebiliyorum.isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.özelden yazın ok.:1hug:
..evet biz neler yaşamıyoruz ki...ben de yaşadım bu sorunu çok kısa süreliğine ..ki hala dr a gitttiğimde bana vajinusmussun diyooo :))) yani pelvik kemiğim vajinamı kasıyormuş işte benbunun farkında bile değilim üstelik ......her bir seferde daha iyi oluyor insan alışıyor bi bakımaa kadın olmayaa, bence olan arkadaşlarım kesinikle ihmal etmesinler bi anlık olan şey gerçekten hayatınıza mal oluyor, hele ki eşiniz anlayışlıysa sormayın o vicdan sızısını..benim acı eşiğim çok dar hemen acır falan derim :)) ben bile yaptıysam herkes yapar inanın..olmazsa psikologa bile gidin çekinmeyin...ama öncelikle jinekologa gidip vajinanınız iyice kontrol ettirin ,müdahalelik bir olayınız yoksaa psk deneyin...parmak egzersizlerinin deneyin...bunları yapan 3 çocuklu bayan tanıyorum o bile yapıor yani herkesin başına gelebilir ,başarılar...
tatlıcık doğumdan korkuyor olmanın sebebi şu: evet sen bu sorunu kendi kendine çözmüşsün önemli bişey başarmışsın yalnız altında yatan psikolojik korkunu çözmemişsin..aslında emin ol doğumda da korkacağın bişey yok,çünkü kızlık zarı çok esnek..düşünsene bi bebeğin çıkışını sağlayabiliyo rahimden..vücut kendini ona göre hazırlıyo..ama rahatlaman ve daha fazla bilinçlenmen için sana da cem keçenin kitabını tavsiye ederim..
ben de ilk zamanlar çok korktum ağladım,sarhoş olup rahatlim dedim sarhoş olunca daha çok ağladım..sadece sevgilimi uğraştırmakla kaldım açıkçası:)
Allaha şükür çözdüm,bunu yaşayan çok arkadaşım olduğunu bildiğim için de yardımı olur umuduyla kitabın adını burda verdim..öncelikle yapacağınız şey korkmamanız gerektiğini bilmek ve üstüne gitmek..Allah yardımcınız olsun..
ben de ilk zamanlar çok korktum ağladım,sarhoş olup rahatlim dedim sarhoş olunca daha çok ağladım..sadece sevgilimi uğraştırmakla kaldım açıkçası:)
Allaha şükür çözdüm,bunu yaşayan çok arkadaşım olduğunu bildiğim için de yardımı olur umuduyla kitabın adını burda verdim..öncelikle yapacağınız şey korkmamanız gerektiğini bilmek ve üstüne gitmek..Allah yardımcınız olsun..
M
mavifatmam
Ziyaretçi
Bayanlar benim bir sorum var. Aranızda ''Cem Keçe'nin-Vajinismus'un Üstesinden Gelmek''kitabını alan var mı?
Doktora gitmeden halledebilecek miyim onu merak ediyorum
ben de umut ararken o kitabı okumuştum...orda önemli olan yazılan egzersizleri yapmak...ben yapamadım.....zaten bu sorunu yaşayan birinin sadece orda okuduğyla başka hiçbir destek almadan onu başarması çok zor....vajinaya kulak çöpünü,parmağı bırak,birşey girmesi düşüncesi bile bu hastalığa yol açıyor zaten...kitabı okuyup da başaran arkadaşı tebrik ediyorum....ben nazilliye doktor ulusoya giderek hallettim bunu..iyiki de gitmişim..yoksa hala kitapla,emla kremle felan uğraşıp,her başarısızlıktan sonra da daha da umutlarımı kaybetmekle meşgul olacaktım...
mavifatmam önemli bi noktaya değinmiş aslında..bu sorunu yaşayan arkadaşlar şunu unutmasın, bunu kitapla çözmek gerçekten zor bişey,belki benimki çok ileri seviyede değildi o yüzden çözdüm bilmiyorum..yani kitap işe yaramazsa kimse moralini bozmasın, terapist kesin çözüm..ancak cinsel terapi eğitimi almış bi psikolog olmasına dikkat etmenizi özellikle öneririm..bulunduğunuz çevrede imkanınız varsa tabi buna..
yalnız kızlık zarınızın alınmasını ya da hipnozu filan öneren kişiler olursa sakın kanmayın..cem keçenin internette sitesi var,ordan da bilgilerinizi artırabilirsiniz..
yalnız kızlık zarınızın alınmasını ya da hipnozu filan öneren kişiler olursa sakın kanmayın..cem keçenin internette sitesi var,ordan da bilgilerinizi artırabilirsiniz..
kızlar bendede var cınsel sorunlar.ılıskıye gırebılıyorum ama orgazm olamıyorum canım yanıyo cok kuruluk oluyo.konsantre bı türlü olamıyırum.aklımdan hep baska seyler gecıyo.esımın altında robot gıbı yatıyorum bazen.canım hıc seks ıstemıyo.kocam bazen ısyan bıle edıyo.krem doktor ılac elektrıklı terapı hepsını denedım.belkı sızın bı bıldınız vardır ıstegın artması ıcın ne gereklı orgazm olabılmek ıcın ne gereklı ltfn yazın hanımlar
al bendende okadar arkadasım..çok zor bi durum yaşamayan bilemez..yanlız olmadıgını bilmeni isterim..senağlama
arkadaşlar bende vajinismusum. tedaviye başladım bugün 2. seansıma gidicem. internetten araştırmalarım sayesinde ankarada özel bi klinik buldum. reklam vermek doğru olurmu bilmiyorum oyuzden adını yazmıyorum. ama çok memnunum. tedavi ücreti biraz fazla. hatta bu yüzden biraz ertelemek zorunda kaldım. ama doktorum çok iyi. ilk seanstan sonra bile inanılmaz gelişme kaydettim. bacaklarımı açamazken ilk seanstan sonra bacaklarımdaki tüm kasılmalar yok oldu. daha önce ilaç veya alkol alıp başarmayı denedim ama olmadı. bu kesinlikle doktorla halledilecek bi durum bence. eğer böyle devam edersem sanırım bikaç seans snra düzelecek herşey. doktorumdan ve kliniğimden çok memnunum. hepimizi başarıcaz buna inanıyorum :)
arkadaşlar ben bu sorunu yaşadım ve geçen yıl bu zamanlarda atlattım. Su anda sadece bu derdi yaşayanlara yardımcı olmak için yazıyorum. Allah kimsenin başına vermesin, yaşayan bilir çok yıpratıcı bir durum. ben Nazilli de bulunan Dr. Ulusoy'a tedavi oldum. Tavsiyem kendiliğnden geçer diye beklemeyin ve bir an önce tedavi olun. en önemli tavsiyem bu. malesef kendi kendine yenmek neredeyse imkansız. Allah yardımcınız olsun... ama ben şuan gayet iyiyim, sanki bu sorunu hiç yaşamamış gibiyim.
o kadar ucube rakamlar ödemeye bile gerek yok.her şehirde cinsel işlev bozukluğu bölümü olan bir devlet hastanesi var.herkesin maddi imkanı olmayabilir ama devlet hastanelerinde bedavaya yakın bir rakama tedavi olabilirsiniz.ben bakırköy ruh ve sinir hastalıkalrı hastanesini seçtim yakın diye çapa dada bu bölüm var.50 lira gibi bir rakama çözdüm sorunumu üstelik bayan doktor sayesinde. jinekolog filan değil ama cinsel işlev bozukluğu bölümü. ben tedaviye başladığımda tedavi aşamalarını tek tek kaydettim.dilerseniz msn adresimi verebilirim istayenlere.kurtulursam insanlara da yardımı olmak için yemin ettim.
alkol kas gevşetici uyuşturucu iğneler uyku hapı çözüm olmaz hatta çözümü olmayan sonuçlara sürükler.
alkol kas gevşetici uyuşturucu iğneler uyku hapı çözüm olmaz hatta çözümü olmayan sonuçlara sürükler.