M
mavifatmam
Ziyaretçi
arkadaşlar 2 yıllık evliyim...buna çözüm aramak için çaresizce internetten o kadar sayfaya bakardım ki...şimdi de bunu yaşayanlara inşallah bir faydam olur...bu tabiki beyinde biten bişiy..herkes korkma yapıcam de felan diyor..ama bunu yaşamayan anlıyamaz...zaten onları yapıosun ama adı üstünde istedışı kasılmalar...ben ilk olarak bulunduğum şehirdeki bir psikiyatr a gitmiştim...eşimle tanışmamızdan itibaren herşeyi sordukça sordu...bilinen klasik tedaviyi uygulayacaktı parmak egzesizi oluyor bu...ama ben zaten parmağımı soksam penisi de alırım diye düşünüyodum...tedavi hem çok uzun sürecekti hem de oraya birşeyin girme fikri zaten beni mahvediyordu...kendi kendimize kayganlaştırıcı kullandık,olmadı..alkol aldım olmadı...emla diye bi krem varmış...aslında işe yarayabilir çok mantklı ama onu da sürdüm olmadı en sonunda nette gezinirkrn dr ulusoyu keşfettim..uzun bi süre sitesini takip ettim....bana gerçekten güvenilir geldi...randevu aldık ve nazilliye gittik...o kadar tedirgindim ki netten bulduğum bi doktora güvenip taaa nazilliye gittik..tedavi ücreti de biraz fazla gelmişti...ama doktoru gördüm 3 görüşmeden sonra penisin hepsini içime alabilmiştim ve inanın hiç amam hiç arımadı..2 yılı kendimize boşu boşuna zindan etmişiz..1,5 günde halloldu ben hala inanamıyordum sanki eve gelince defalarca başarısız olduğumuz yatak odamızda yine yapamayacağım gibi geliyordu ama hiçbir problem yaşamadın hem de acısız çok rahat yaşıyoruz artık ilişkiyi...doktora verdiğimiz para da son kuruşuna kadar helal olsun..gerçekten gittiğiniz doktor çok önemli..sizi daha da umutsuzluğa itmemeli...hani ben yaptıysam herkes yapar diyolar ya gerçekten benim için de öyle...BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR...doktor arayanlara kesinlikle önerebilirim dr ulusoyu..hiç tereddütsüz..