• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ve ben

arkadaşlar 2 yıllık evliyim...buna çözüm aramak için çaresizce internetten o kadar sayfaya bakardım ki...şimdi de bunu yaşayanlara inşallah bir faydam olur...bu tabiki beyinde biten bişiy..herkes korkma yapıcam de felan diyor..ama bunu yaşamayan anlıyamaz...zaten onları yapıosun ama adı üstünde istedışı kasılmalar...ben ilk olarak bulunduğum şehirdeki bir psikiyatr a gitmiştim...eşimle tanışmamızdan itibaren herşeyi sordukça sordu...bilinen klasik tedaviyi uygulayacaktı parmak egzesizi oluyor bu...ama ben zaten parmağımı soksam penisi de alırım diye düşünüyodum...tedavi hem çok uzun sürecekti hem de oraya birşeyin girme fikri zaten beni mahvediyordu...kendi kendimize kayganlaştırıcı kullandık,olmadı..alkol aldım olmadı...emla diye bi krem varmış...aslında işe yarayabilir çok mantklı ama onu da sürdüm olmadı en sonunda nette gezinirkrn dr ulusoyu keşfettim..uzun bi süre sitesini takip ettim....bana gerçekten güvenilir geldi...randevu aldık ve nazilliye gittik...o kadar tedirgindim ki netten bulduğum bi doktora güvenip taaa nazilliye gittik..tedavi ücreti de biraz fazla gelmişti...ama doktoru gördüm 3 görüşmeden sonra penisin hepsini içime alabilmiştim ve inanın hiç amam hiç arımadı..2 yılı kendimize boşu boşuna zindan etmişiz..1,5 günde halloldu ben hala inanamıyordum sanki eve gelince defalarca başarısız olduğumuz yatak odamızda yine yapamayacağım gibi geliyordu ama hiçbir problem yaşamadın hem de acısız çok rahat yaşıyoruz artık ilişkiyi...doktora verdiğimiz para da son kuruşuna kadar helal olsun..gerçekten gittiğiniz doktor çok önemli..sizi daha da umutsuzluğa itmemeli...hani ben yaptıysam herkes yapar diyolar ya gerçekten benim için de öyle...BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR...doktor arayanlara kesinlikle önerebilirim dr ulusoyu..hiç tereddütsüz..

arkadaşlar 2 yıllık evliyim...buna çözüm aramak için çaresizce internetten o kadar sayfaya bakardım ki...şimdi de bunu yaşayanlara inşallah bir faydam olur...bu tabiki beyinde biten bişiy..herkes korkma yapıcam de felan diyor..ama bunu yaşamayan anlıyamaz...zaten onları yapıosun ama adı üstünde istedışı kasılmalar...ben ilk olarak bulunduğum şehirdeki bir psikiyatr a gitmiştim...eşimle tanışmamızdan itibaren herşeyi sordukça sordu...bilinen klasik tedaviyi uygulayacaktı parmak egzesizi oluyor bu...ama ben zaten parmağımı soksam penisi de alırım diye düşünüyodum...tedavi hem çok uzun sürecekti hem de oraya birşeyin girme fikri zaten beni mahvediyordu...kendi kendimize kayganlaştırıcı kullandık,olmadı..alkol aldım olmadı...emla diye bi krem varmış...aslında işe yarayabilir çok mantklı ama onu da sürdüm olmadı en sonunda nette gezinirkrn dr ulusoyu keşfettim..uzun bi süre sitesini takip ettim....bana gerçekten güvenilir geldi...randevu aldık ve nazilliye gittik...o kadar tedirgindim ki netten bulduğum bi doktora güvenip taaa nazilliye gittik..tedavi ücreti de biraz fazla gelmişti...ama doktoru gördüm 3 görüşmeden sonra penisin hepsini içime alabilmiştim ve inanın hiç amam hiç arımadı..2 yılı kendimize boşu boşuna zindan etmişiz..1,5 günde halloldu ben hala inanamıyordum sanki eve gelince defalarca başarısız olduğumuz yatak odamızda yine yapamayacağım gibi geliyordu ama hiçbir problem yaşamadın hem de acısız çok rahat yaşıyoruz artık ilişkiyi...doktora verdiğimiz para da son kuruşuna kadar helal olsun..gerçekten gittiğiniz doktor çok önemli..sizi daha da umutsuzluğa itmemeli...hani ben yaptıysam herkes yapar diyolar ya gerçekten benim için de öyle...BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR...doktor arayanlara kesinlikle önerebilirim dr ulusoyu..hiç tereddütsüz..

ay canım benim ya seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...çok sevindim inşallah herkes başarır..ben psik gitmedim ama bana da k doğum telkin etti diyebiilirim..gerçekten dr çok önemli canım..ama ben insanın kendinin de önemli olduğunu düşünüyrum ben kafama koymuştum benim birkaç ay sürmüştü acı hissinden deliye dönüyordum..ama hepsi geçti çok şükür..ama bazen kendimi kasınca sızı oluyor bu da normalmiş ..darıısı herkesin başına..buarada da dr bana emlayı önerdi hatta kızlık zarı dikiminde bunu kullanıyoruz demişti baya etkisi varmış 27 tl mi ne fiyatı..ben almadım kendim başardım kendim netten araştırdım ve egzersizleri yaptım .hala da yaparım çünkü bazen sızı çok oluyor .vajen darlığı varmış bende dr dedi o yüzden bazen sızlıyor ilişkide..dilerim herkes bu beladan kurtulur ,ki senelerce bunu yapamayanlara da umut olur diye yazıyorum..bu asla utanılacak bi şey değildir. lütfen dr görünün önce kadın doğuma sonra eğer psikolojik ise cinsel ilişki terapistine başvurun...başarılar..

Son düzenleme:
ya onu bunu bilmem benim gibi bi insan yaptıysaa herkez yapar ben ölümü bile daha kolay biliyodum.gerisini siz düşünün artık

arkadaşlar ben şuanda 10 seans sonunda iyileştim çok şükür 7 ay boşuna kendimi sıkmışım ve üzülmüşüm bir bir şey yokmuş umarım bu hastalıgı yaşayan herkes iyileşir çooookkkk mutluyummmmm iyileştimm..

bak ben yine sölüyorum ben iğne sayesinde bu hastalığı başardım
adını veremiyorum iğnenin yasakmış.ama allah razı olsun onu cıkarandan.....üç ay cektim bende snra o iğne sayesinde şak die olu verdi :):)

bak ben yine sölüyorum ben iğne sayesinde bu hastalığı başardım
adını veremiyorum iğnenin yasakmış.ama allah razı olsun onu cıkarandan.....üç ay cektim bende snra o iğne sayesinde şak die olu verdi :):)

özel mesaj ayarlarını açabilirsen ordan yazabilirmisin jinekologmu yaptı o iğneyi bizede yardımcı olursan çok sewiniriz teşekkürlerr

ay cnm allah yardım etsın sana ben bı anda yasıyıverdım hıc anlamadım nerdeyse bı baktım olmus yanlıs anlamayın sımdı ıcmısmıydı dıe yo gayet ayıktık ama oluo romantık dokunuslarla baslarken kendınızı kaptrdınızmı oluomus ıste:utangac:

keşke bizim içinde anlattoığın kadar kolay olabilse 2.5 seneden beri nerdeyse denemediğim şey kalmadı alkol ilaç psikolog hiç biri işe yaramadı botoxu araştırıorum şu anda ama arkadaşın dediği iğneyide çok merak ettim biraz daha beklicem eğer işe yaramazsa kesin botoxu yaptırıcam

keşke bizim içinde anlattoığın kadar kolay olabilse 2.5 seneden beri nerdeyse denemediğim şey kalmadı alkol ilaç psikolog hiç biri işe yaramadı botoxu araştırıorum şu anda ama arkadaşın dediği iğneyide çok merak ettim biraz daha beklicem eğer işe yaramazsa kesin botoxu yaptırıcam

ufff 2 bucuk sene mııı

allah yardımcın olsun

kızlar bendede var cınsel sorunlar.ılıskıye gırebılıyorum ama orgazm olamıyorum canım yanıyo cok kuruluk oluyo.konsantre bı türlü olamıyırum.aklımdan hep baska seyler gecıyo.esımın altında robot gıbı yatıyorum bazen.canım hıc seks ıstemıyo.kocam bazen ısyan bıle edıyo.krem doktor ılac elektrıklı terapı hepsını denedım.belkı sızın bı bıldınız vardır ıstegın artması ıcın ne gereklı orgazm olabılmek ıcın ne gereklı ltfn yazın hanımlar

arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 2,5 ayında aynı sorunu yaşamıştım, çok araştırdım internetten,bizimki gibi cinselliğin tabu olduğu toplumlarda zaten çok yaygın,bi psikiyatriste gitmiştim ama adamı sevmedim,ben de internette sitesi de olan cinsel tedavi derneğinin başkanı doktor cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okudum ve başardım..daha sonra konuştuğum bi psikolog bu olayı kitapla çözen ilk sizi gördüm deyip tebrik etmişti,zaten kitaptaki egzersizler bi terapistin size yaptıracaklarıyla aynı..bu sorunu yaşayanlara belki faydası olur diye söylüyorum,internetten satın alabilir ve ilerde evlenecek arkadaşlarınıza da şimdiden okutabilirsiniz,bu olayı kimin yaşicağı belli olmaz,ben ilişkiden bu kadar korkacağımı kendimi kasacağımı hiç düşünmemiştim..sonuç olarak önemli olan başarmayı istemek azimli ve en önemlisi bilinçli olmak,eşlerinizi de bu konuda bilgilendirin ki anlayışı ihmal etmesinler..
Bu kesinlikle biz kadınların suçu değil arkadaşlar,toplumun yanlış yargılarının sonucu, biz sadece kurbanız ama öyle kalmak zorunda değiliz!

pnr.cnr merhaba bahsettiğin kitabı bende aldım ama bir türlü kitabı tam olarak okuyamıyorum sanki kıtabı okuyup bitirirsem ve olmazsa bütün umutlarım bitecek gibi geliyo bu arada 1,5 yıllık evlıyım maalesef bende vajinismusum eşim askerde şu anda o gelene kadar kıtabı okuyayım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum bana biraz güç verin ne olur

Canım hıÇ korkma vajı sanıldıĞı kadar zor bı hastalık deĞıl..
Bende kurtuldum..
5 yıldan sonra Üstelık..
En Önemlı olan senın kendını cesaretlendırmendır..
Bol bol nefes egzersızı ve kegel yap tatlım..

riplareycim..bak zaten ilişkiye girmekten korkuyosun..bi de "ya kitap da işe yaramazsa" diye korkarak bu sorunu çözemezsin! üstüne gidiceksin..korkularının da, sorununun da..1,5 yıl az bi zaman değil..ben 2 ayda yoruldum üzüldüm ki seni düşünemiyorum..ama inan çok yaygın bi sorun bizde ve tedavi oranı da çok yüksek..bak dilek ne güzel söylemiş 5 yıldan sonra kurtuldum diye..bu bizim suçumuz olmadığına göre kaderimiz de olmamalı..
ben psikoloğa gidicem dediğimde eşim de aynı şekilde düşünmüştü, demiştiki "önce bi kendin çözmeye çalış,ya psikologda da hallolmazsa bütün ümidimiz bitmesin"..ben de dedimki "hayır!ben bu işi tek başıma çözemiyorum!başka yolları varsa hepsini hemen denemeye hazırım..en kısa sürede çözülücek bu!"..doktora devam etmememin nedeni gittiğim kişiyi beğenmememdi..internetten sürekli araştırma yapıyodum..bu kitaba rastlayınca da hemen siparişi verdim..sanırım aynı fikirdeyizdir, cem keçenin böyle bi kitap yazmayı düşünmüş olması bizim gibi insanlar için büyük şans! bak sen de kitabı alma noktasına kadar gelmişsin,tek yapman gereken okuyup uygulamaya başlamak..evet çözüm olmayabilir yine de, garantisi yok,ama ya olursa?? olmazsa psikoloğa gidersin..ve emin ol çözülecektir..hiç şüphen olmasın..
kitapta eşinle birlikte uygulaman gereken şeyler de var,o askerden gelene kadar tek başına yapacağın kısımları bitir..öncelik, başlangıç kısmını okumak..uzun ve sıkıcı ama gerekli..cinselliğe ve acıya karşı düşüncelerinin değişebilmesi için..bu önemli bi adım..sonra kegel egzersizleri vs.
ama lütfen başla..bak bu bi hafta içinde, bana biri antalya biri antepten iki arkadaşım bu kitabı sordu..hepimiz bişeyler yapmaya çalışıyoruz..ben bi adım attım,başkaları atıyo..hadi sen de at o adımı ve hem kendinin hem eşinin hayatını yoluna koy..başka kadınlara örnek ol..ilerde kızlarına bu konuda söyleyecek şeylerin olsun..hadi riplarey..biraz cesaret..bi başlangıç adımı..o kadar..:teselli:

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama nedenin stres ve korku olduğu kesin bence korkmayın kendinizi rahatlatn ve afedersn çok zevklenn ozaman olur sanırm

bayanlar ben bu hastalığı 1 haftalık bir süreçte yendim.yaşamayan bilemez nasıl bir ruh hali olduğunu tahmin edebiliyorum.isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.özelden yazın ok.:1hug:

Back