vaginismusu yasamanizin nedeni evlenene kadar cinsellikle tanismamis olusunuz ve cinselligi kotu yanlis olarak algilamaniz bence.. cinsellikten korkmayin,biraz alkol alin iliskiye girmeden once rahatlayin, gevseyin.. bu vajinismus genelde tutucu cevrelerin kadinlrinda goruluyor ilginctir, ben hic cevremde boyle bir problemi olan kadina rastlamadim. :) herkes gayet istekli mutlu iliskiye giriyor
mrb arkadşım özelden msj attım sana cewabını bekliyorum.:Saruboceq:sevgilerbayanlar ben bu hastalığı 1 haftalık bir süreçte yendim.yaşamayan bilemez nasıl bir ruh hali olduğunu tahmin edebiliyorum.isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.özelden yazın ok.:1hug:
Bayanlar benim bir sorum var. Aranızda ''Cem Keçe'nin-Vajinismus'un Üstesinden Gelmek''kitabını alan var mı?
Doktora gitmeden halledebilecek miyim onu merak ediyorum
kızlar bendede var cınsel sorunlar.ılıskıye gırebılıyorum ama orgazm olamıyorum canım yanıyo cok kuruluk oluyo.konsantre bı türlü olamıyırum.aklımdan hep baska seyler gecıyo.esımın altında robot gıbı yatıyorum bazen.canım hıc seks ıstemıyo.kocam bazen ısyan bıle edıyo.krem doktor ılac elektrıklı terapı hepsını denedım.belkı sızın bı bıldınız vardır ıstegın artması ıcın ne gereklı orgazm olabılmek ıcın ne gereklı ltfn yazın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?