vaginismusu yasamanizin nedeni evlenene kadar cinsellikle tanismamis olusunuz ve cinselligi kotu yanlis olarak algilamaniz bence.. cinsellikten korkmayin,biraz alkol alin iliskiye girmeden once rahatlayin, gevseyin.. bu vajinismus genelde tutucu cevrelerin kadinlrinda goruluyor ilginctir, ben hic cevremde boyle bir problemi olan kadina rastlamadim. :) herkes gayet istekli mutlu iliskiye giriyor
yalnız değilsin.bende 6 aylık evliyim.ve seninle aynı şeyleri yaşıyorum.5 aydır terapiye gidiyorum.umarım sonu iyi olur.başaracağız buna inan...
debby yNLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN, eşim de bende üni mezunuyuz ve cinsellikte tutucu değiliz..
bende yaşadım bu durumu ama basardım..
4 aylık evlıyım..ve eşimle uzunn yıllar boyunca birlikteydik..
6 senedir çıkıyorduk,ve evlenmeden önce bir kaç şey yaşamıstık fazla ileriye gitmeden tabi.
herşey iyiyken evlendiğimiz gece bir türlü birlikte olamadık,ki herşeyi çok güzel ayarlamıstı..güller mumlar ,içkiler..
hatta denedik olmadı zil zurna sarhoş oldum yine olmadıı.
iki seansta hallettik biz bu işi hala alısamadım ,ama zoru gectık dıgerlerı de zamanla gelır..
umudunuzu kaybetmeyn sakn..
ben hep eşime evlenmeden olmaz kiii flan derdim zaten o da boyle bır sey ıstemedı hiç ,ama evlenınce ve olmayınca cok mahcup olmustum eşime karşı ama Allah'a şükür o çok destek oldu bana..
sakın kaybetmeyin umudunuzu ..olumlu düşünün hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?