- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Evet bu dedigin korku bende olmustu ama korkumu astim sadece bu hastalik var ama okadar cok yazi varki bunlaa ilgili ve cozecegini iddia eden doktorlar seans basi 200tl aliyolarBöyle söyle işte. Bende ilişkiye girmekten korkuyorsun o yüzden vaji olabilirim diyorsun sandım. Ben hiç vaji olmadım. Korku oluyordu (ki saçma bi korkuymuş) ona rağmen cesaretli oldum ve başardık. Bence ilk denemelerde ön sevişme önemli içinden o hazzı yaşayacaksın ki ilişkiden de korkmayacaksın..
Evet olabilir ama tek korkum evlenmemize kisa bi sure kaldi ve bu sorunu yasamaktan okadar korkuyorum kievlendiğimizde ilk 3 gün bizimde olmamıştı.kendimi öyle kasıyordumki imkanı yok olmuyordu.internetten bazı şeyler okudum onları denedik oldu.ne kadar stres altında olursan o kadar olmaz.yanlış anlama özel hayatına karışmak gibi düşünme ama bilinç altın evlilik öncesi böyle bişeyi red ediyor,korkuyor olabilir.
Onuda yaptim ..Bence doktordan profesyonel yardım almalısınız. .
korktukça daha beter olur canım.acele etme hele bi evlenin rahatla ondan sonrası gelir inşallah.sen çok acele ediyorsun sanki.gerçi bilmiyorum ne zamandır var bu durum?Evet olabilir ama tek korkum evlenmemize kisa bi sure kaldi ve bu sorunu yasamaktan okadar korkuyorum ki
Sadece benim durumumdan anlayanlari bekliyorum benim durumumda olan bir suru insan vardir ve asabilende .. onun disinda bisoruya cevap vermek istemiyorum tesekkur ederim
21yasindayim sorun erken yada gec olmasi degil ama tek korkum ilerde bu sorunu atlatamamakYasin kac? Erkek arkadasin kac yasinda?
Evet bu dedigin korku bende olmustu ama korkumu astim sadece bu hastalik var ama okadar cok yazi varki bunlaa ilgili ve cozecegini iddia eden doktorlar seans basi 200tl aliyolar
Ben vajinismusun adini bile bi arkadasimdan duydum arastirdim ve gercekten kendimi okudum resmen ve kucukken de hep baskilar soylentiler bu hale getirdi ve tiskinti boyle seylere karsi sonradan bu durumlari astim ama o baski hep icimde var atlatamadimkorktukça daha beter olur canım.acele etme hele bi evlenin rahatla ondan sonrası gelir inşallah.sen çok acele ediyorsun sanki.gerçi bilmiyorum ne zamandır var bu durum?
Tavsiyelerin icin saol :)Bence bu bir hastalık değil önce bunu kabul et bence. İlişki sırasında kendini kasıyorsun sen. Dediğim gibi ön sevişme önemli. O hazza ulaşman için ondan sonra yine rahat ol ve kendini eşine bırak o hallederBu esnada kasma kendini derin nefes al. Bu kayganlaştırıcı jellerde etkili olabilir belki..
Bu kasilmalari hic bi alkol gevsetemez :/Kendini serbest bırak, daha önce hiç denemedim bu işi ama eminim biraz gevşesen sanki olur gibi. Kötü örnek olur mu bilmiyorum ama biraz alkol alsan? Gevşemek için biraz. En azından ilki için.
Bu kasilmalari hic bi alkol gevsetemez :/
Evet benimde aklima gelcek bisey kalmadi son care suraya yazdim saol canim umarim ...Valla diyecek bir şeyim de kalmadı. . Umarım atlatırsın.
nasıl yani ilişki denemeden mi vajinismus oldugunu anladın canım?kendimi okudum dediğin için bunu soruyorum.baskılar vs kaynaklı olabilir ama sevdiğin insanla olduktan sonra aşarsın benceBen vajinismusun adini bile bi arkadasimdan duydum arastirdim ve gercekten kendimi okudum resmen ve kucukken de hep baskilar soylentiler bu hale getirdi ve tiskinti boyle seylere karsi sonradan bu durumlari astim ama o baski hep icimde var atlatamadim
Denemelerimde basarisiz oldum yani kasilmalarimi dizginleyemedim Duyduktan sonra arastirdim.. tek dilegim bu sorunumun cozulmesi..nasıl yani ilişki denemeden mi vajinismus oldugunu anladın canım?kendimi okudum dediğin için bunu soruyorum.baskılar vs kaynaklı olabilir ama sevdiğin insanla olduktan sonra aşarsın bence
sen kendine patt diye vajinismus deyivermişsin.evlendiğimizde bizimde olmadı çok kastığım için ama 3 gün sürdü bu durum.düzeldi..belkide seninkide evlenince düzelecek.Denemelerimde basarisiz oldum yani kasilmalarimi dizginleyemedim Duyduktan sonra arastirdim.. tek dilegim bu sorunumun cozulmesi..
:/ belkidesen kendine patt diye vajinismus deyivermişsin.evlendiğimizde bizimde olmadı çok kastığım için ama 3 gün sürdü bu durum.düzeldi..belkide seninkide evlenince düzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?