nasıl aşacağımı bilmiyorumEvlilik öncesi iliski yasiyosunuz anladigim kadariyla o zaman asmadan evlenme.
Nasil anladinizki.hayır ama ilerde sorun yaşayacağımı bildiğim için bi yardım istiyorum bu anlaşılmayacak bişey değil vajinismus olduğumu anlamak zor olmadı
Ben de bunu anlayamadim gerçekten.Nasil anladinizki.
Sevgilinizle iliskiye giremiyosunuz madem niye evlenince sıkıntı olcagini dusunuyosunuzki.
Ne fark eder anlayamadim
nasıl yani?hayır ama ilerde sorun yaşayacağımı bildiğim için bi yardım istiyorum bu anlaşılmayacak bişey değil vajinismus olduğumu anlamak zor olmadı
Nerden anladin kardes Ben evlenmeden once anlasaydim Keske de nasil onlem alirdim bilemedim amahayır ama ilerde sorun yaşayacağımı bildiğim için bi yardım istiyorum bu anlaşılmayacak bişey değil vajinismus olduğumu anlamak zor olmadı
Sadece benim durumumdan anlayanlari bekliyorum benim durumumda olan bir suru insan vardir ve asabilende .. onun disinda bisoruya cevap vermek istemiyorum tesekkur ederim
Defalarca denememe ragmen olmadi ve bi cok arastirma yaptim hic bi sekilde sonuc alamadimDenediniz de olmadı mı yoksa sadece bir korku mu, anlamadım.
burda kadın hastalıkları bölümlerine bi bakın.orda vajinismus ile ilgili çok yazı var sanırım.Ben denemelerime ragmen yapamadim sorunum ne ama neye cevap veriyorum arkadas :/
Yillarca ugrasmak istemiyorum o dediginiz yazilarida okudum faydasi olur gibi geldi ve olmadi .. tesekkur ederim sizedeburda kadın hastalıkları bölümlerine bi bakın.orda vajinismus ile ilgili çok yazı var sanırım.
sevgilinle evlenmeden önce böyle bişeyi yaşaman bana göre hata ama bunu yargılamıyorum.kendi tercihin...
sağlık sorunu olarak bakıyorum duruma ve öyleyse doktorada görünebilirsin...
Şimdiden umudum kalmadı demek için bence çok erken..
bunun için yıllarca uğraşanları okudum..
Ben denemelerime ragmen yapamadim sorunum ne ama neye cevap veriyorum arkadas :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?