Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

cnm niye hamile kalmayasınki değerlerim normal çıkmış diyosun engel kalmana hiç bşr sebep yoksa çok rahatlıkla kalırsın hemen ha diyyince hamile kalayım deme stress etkiliyo bende 3 ay kafaya taktım yok ben anne olamıycam gibi geliyodu ama oldum inanamadım rahat olcan bekle cnm baksana senelerce beklemişsin bi kac aymı beklemiycen tabi şimdi vajiyide yendin anne olmak istiyon en doğal hakkın ama bekle sıkma kendini :)))))))))))))))))))))))))

merhaba kızlar:KK3:
karnım çok ağrıyo, gecede uyuyamadım pek, adet olcam:KK6: canım nasıl tatlı istiyo anlatamam:nazar::nazar:
bu arada balıklarım hala ölmedi çok sevinçliyim , ama uzun yaşamıcaklarını biliyorum, bi tanesi sanki hamile gibi karnı çok şiş bakalım:KK31:

karnım çok ağrıyo, gecede uyuyamadım pek, adet olcam:KK6: canım nasıl tatlı istiyo anlatamam:nazar::nazar:
bu arada balıklarım hala ölmedi çok sevinçliyim , ama uzun yaşamıcaklarını biliyorum, bi tanesi sanki hamile gibi karnı çok şiş bakalım:KK31:

ayy cnmmmmm bnde hasta olcam az kaldıı ya we bn hala yenmeyı beklıyorum

Karnım çok ağrıyo, gecede uyuyamadım pek, adet olcam:KK6: Canım nasıl tatlı istiyo anlatamam:nazar::nazar:
Bu arada balıklarım hala ölmedi çok sevinçliyim , ama uzun yaşamıcaklarını biliyorum, bi tanesi sanki hamile gibi karnı çok şiş bakalım:KK31:

hoşgeldin uykucu geçmiş olsun ayrıca balıkların hayırlı olsun kız çok yem verip şişirmedin değil mi balığı:KK9::KK9:

arkadaşlar internete fırsat bulamadım bile nasılsınız geçmişleri okuyama
dım gelişmeler varmı...şimdi bile bi fırsat kollayıp girdim hala eve dönmedim hastayım fenaaa:KK43:(:-)2::2::2::2::2::2:hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm...Allaha emanet ediyorum hepinizi..en kısa zamanda sahalara dönerim inş..öpüyorum hepinizi canlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

dım gelişmeler varmı...şimdi bile bi fırsat kollayıp girdim hala eve dönmedim hastayım fenaaa:KK43:(:-)2::2::2::2::2::2:hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm...Allaha emanet ediyorum hepinizi..en kısa zamanda sahalara dönerim inş..öpüyorum hepinizi canlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bugün ben de sana bakındım görmedim topiclerde.geçmiş olsun canım:KK71:en kısa zamanda aramıza dönersin inşallah:KK16:

canımm çok geçmiş olsun, herşey bildiğin gibi iyiyiz işte:KK1:
sen de dikkat et kendine, iyi bak:KK19: öpüyorummmm:KK54:

inş. kızlar misafir geldi yazamadımmm öpüyorum hepinizi kaçtım ben yinee ALLAHA EMANET ETTİM SİZİ:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım çook geçmiş olsun bende dün ecrin nerde diyodum kendine dikkat et öpüldün:KK54:

cvp geç oldu ama balıklar karaborsaya düştü galiba :KK9::KK9::KK9:
bende iyim işte az öksürük var oda geçer inş

geçer geçer merak etme:KK23: benim adetim gecikti bi hafta, bugün oldum şimdi.. nasıl karnım ağrıyo geçen ay ne rahattım:KK31:
eşim de aramış yemek soruyo ben can derdindeyim:KK53:

geçer geçer merak etme:KK23: benim adetim gecikti bi hafta, bugün oldum şimdi.. nasıl karnım ağrıyo geçen ay ne rahattım:KK31:
eşim de aramış yemek soruyo ben can derdindeyim:KK53:

geçmiş olsun ay benimki de çok sancılı olur ilaç almasam acillik oluyorum evlenince geçer diyolardı :KK9::KK9: ilk 6 ay vajiyi çektiğim için soranlara geçmedi diyodum :KK9:ama vajiyi yendiğim ay pek ağrım olmadı ilaç almadan durdum eşime dermanım sendeymiş dedim :KK17::KK17::KK17::KK9::KK9::KK9: ama sonraki ay yine çok ağrım olmuştu bakalım bu ay ne olcak eğer olmasa bu ay demekki gerçekten evlenince geçiyomuş diyecem soranlara :KK1::KK1::KK1:

geçmiş olsun ay benimki de çok sancılı olur ilaç almasam acillik oluyorum evlenince geçer diyolardı :KK9::KK9: ilk 6 ay vajiyi çektiğim için soranlara geçmedi diyodum :KK9:ama vajiyi yendiğim ay pek ağrım olmadı ilaç almadan durdum eşime dermanım sendeymiş dedim :KK17::KK17::KK17::KK9::KK9::KK9: ama sonraki ay yine çok ağrım olmuştu bakalım bu ay ne olcak eğer olmasa bu ay demekki gerçekten evlenince geçiyomuş diyecem soranlara :KK1::KK1::KK1:

benim de geçen ay iyiydi ama bu ay ölüyorum sankii:KK14::KK14:

benim de geçen ay iyiydi ama bu ay ölüyorum sankii:KK14::KK14:

bu konuda en iyi ilaç majezik o olmasa yaşayamam yani zaten adet sancıları içinde kullanılıyo drlarda veriyo varsa kullan yok ilaç içmem dersen kekik kaynat iç biraz kötü ama iyi geliyo yada sıcak suya şeker at ama çok tatlı olcak oda iyi geliyo canım inş geçer

X