Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topigimiz hayirli olsun canim, yenen yenmeyen herkesi burada vajinismus disindaki konularda görmek güzel olacak :))
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun eline sağlık bestcim gelsin geyikler herkes vajiyi yensin en kısa sürede amin
amiiiiin....kizlar ee sohbete baslayalim kac yasindasiniz nerde oturuyorsunuz calisiyor musunuz :)) ev isleri ile araniz nasil?
ben başlim o zaman, 25 yaşındayım Kırklareli'nde yaşıyorum, çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum
Ev işleri ile aram iyi biraz hızlı bir insan olduğum için hemencik bitiriyom herşeyi , eşimde haftalık temzliklere yardım ediyor sağolsun
sen ???
amiiiiin....kizlar ee sohbete baslayalim kac yasindasiniz nerde oturuyorsunuz calisiyor musunuz :)) ev isleri ile araniz nasil?
oh esinin yardimci olmasi güzel bisey. ben 24üm calismiyorum malesef, malesef diyorum calismayi cok istiyorum cünkü. ev isleri ile aram gayet iyi sadece ütüden nefret ederim herkesler gibi yüksek lisansini ne üzerine yapiyorsun
27 yaşındayım,Vanda oturuyorum,Üniversitede memurum,ev işleri zor değil ama çalışınca zor oluyo biraz ama cumartesi günü eşim çalışıyo bende o gün ev işlerini yapıyorum temizliği çok severim yemek yapmayı da yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
ooo ben Türkiye'nin en batısında sende en doğusundasın be elab
hmm kendine ayıracak vaktin oluyormu çalışırken hemde eve bakıyorsun
kızlar öğlen arası geldi ben acıktım birazdan yemeğe çıkıyom ben gelene kadar bak uçmayın haa sayfaları doldurmayın sonra yetişemiyom
ben başlim o zaman, 26 yaşındayım Kırklareli'nde yaşıyorum, çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum
Ev işleri ile aram iyi biraz hızlı bir insan olduğum için hemencik bitiriyom herşeyi , eşimde haftalık temzliklere yardım ediyor sağolsun
sen ???
aynen öyle canım doğu batı birleştik ne güzel valla canım zor olsa da ayırmaya çalışıyoz eşim cumartesi günüde çalışıyo pazar bize kalıyo o günü değerlendirmeye çalışıyoz birde her tatili mutlaka değerlendiriyoz bi yerlere kaçıyoruz
aaaa hangi bölümden yaptın bakim ??? kız benimde hayalim o ama bakalım bi şunu bitirimde doktorayıda düşünüyorum anlayabiliyorum seni banada geliyorlar arada haftaya bütünlemelerim var ders çalışmam lazım ama sizleri bırakamıyorum baksana
çok teşekkür ederim canım bu sene ders dönemim sonbaharda tez dönemine geçicem başını ağrıtırım o zaman azcık