Vajinismus tedavisi ve ücretleri

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
28
Merhaba ben 1 yıllık evliyim primer vajinismusum cinsel terapi gördüm 4 seans ancak parmak egzersizini yapamıyorum parmak egzersizi olmadan tedavi olmak istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım nerelere tedavi oldunuz ücretleri ne kadar bu arada evde kendim yenmeyide denedim ancak olmadı

Ben 5000 TL’ye tedaviye başladım 3 seans bitti

Ben bu 3 seanslık tedavileri çok merak ediyorum gerçekten, bu kadar kısa süre de nasıl bir yol izliyorlar diye..Cinsel terapiste danıştığım da en az 12 seans demişti.
Dilatör ile çalışıyoruz her seansta bir boy dilatör ile çalıştırıyor 4.ye geldiğinde hazır olmuş oluyorsun ilişkiye. Bana 5 seans da bitecek dedi ben pazartesi 4. Ye gideceğim ama şu an bile hazır hissediyorum kendimi :)) ama doktor demeyebilirsin demediği için henüz denemedim

Arkadaşlar vajinismus olanlar lütfen evde daha fazla beklemesinler ve doktora gitsinler gerçekten vajinismus erteleme hastalığı ben bu şekilde üç senemi kaybettim ha bugün ha yarın derken elde var sıfır ama doktora gitmek işi ehlinden öğrenmek gerçekten çok farklı ben evde asla yapamazdım kendi kendime

Arkadaşlar vajinismus olanlar lütfen evde daha fazla beklemesinler ve doktora gitsinler gerçekten vajinismus erteleme hastalığı ben bu şekilde üç senemi kaybettim ha bugün ha yarın derken elde var sıfır ama doktora gitmek işi ehlinden öğrenmek gerçekten çok farklı ben evde asla yapamazdım kendi kendime
Çok para istiyorlar, bu döneminde nasıl verelim o paraları?

Çok para istiyorlar, bu döneminde nasıl verelim o paraları?
Bence o kadar paralar vermeye gerek yok, eger vaginal bir problem yoksa anlatilanlardan anladığım kadariyla evd yapilabilecek seyleri yaptiriyorlar. Dilator set alip evde deneyerek yenmeye calisabilirsiniz. Ben o sekilde yendim

Bence o kadar paralar vermeye gerek yok, eger vaginal bir problem yoksa anlatilanlardan anladığım kadariyla evd yapilabilecek seyleri yaptiriyorlar. Dilator set alip evde deneyerek yenmeye calisabilirsiniz. Ben o sekilde yendim
Terapi yapiyorlar evde yapilan gibi degil. Olumlamalar, telkinler, kitap odevleri vs.

Back
X