Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuz vaka olarak söylüyorum ben kurtuldumVajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı
Anestol krem var 13 lira falan.. iliskiden 1-2 dakika once vajina girisine ve hafif ic kisma sürün..cok guzel uyuşturuyor ve rahat ilişki sağlıyor...vajina iliskiye alıştıkca kremide 2 3 kullanım sonrası bırakırsın...Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı
Acaba Meryem ana otu kullansak faydası olur mu?Vajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı
Evet canım onuda deniyorum. Bende İzmir de bir doktorda tedavi oldum Ocak ayında. Faydası oldu tabiki ama tam olarak düzelmemişti. Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum deniyorum egzersizlere devam ediyorum inşallah bende tamamen kurtuldum diyebilirimAnestol krem var 13 lira falan.. iliskiden 1-2 dakika once vajina girisine ve hafif ic kisma sürün..cok guzel uyuşturuyor ve rahat ilişki sağlıyor...vajina iliskiye alıştıkca kremide 2 3 kullanım sonrası bırakırsın...
Insallah canım..Rabbim kolaylaştırsınEvet canım onuda deniyorum. Bende İzmir de bir doktorda tedavi oldum Ocak ayında. Faydası oldu tabiki ama tam olarak düzelmemişti. Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum deniyorum egzersizlere devam ediyorum inşallah bende tamamen kurtuldum diyebilirim
Nasil yendiniz bize de anlatir misiniz?umutsuz vaka olarak söylüyorum ben kurtuldum
Vajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı
Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendimNasil yendiniz bize de anlatir misiniz?
Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendimMerhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı
Bir buçuk senede defalarca denedik olmadı bende buradan dilatörle çalışın vs yazılarını okudum ama hiç deneyemedim bu süreçte ailelerimize de söylemiştik onların baskısıyla doktora gittik doktor diğer muayene de emla krem almamızı söyledi ki biz emlayla da defalarca denemiştik neyse doktor nohut büyüklüğünde emla kremi vajinanın iç kısmına sürdü 5 10 dk bekledi bana güven vs telkinlerden aonra işaret parmağı kalınlığında dilatörü gösterdi gözlermi kapatmamı söyledi gözlerimi açtığımda dilatör içerdeydi gram acı kaşındı hassasiyet hissetmedim daha sonra 2 muayena oldum boyları büyüdü evde çalıştım her gece emla kremle birlikte bu süreçte hiç eşimle deneme yapmadık doktor 3.hafta deneyebilirsiniz dedi denedik şükür 0 acı ile olduNasil yendiniz bize de anlatir misiniz?
Tedaviler kesin sonuç veriyor. Ama kişinin çabası da önemli. Seanslar pahalı evet. Eğer durumunuz yoksa evde de çözebilirsiniz bence. Burada birçok kişi yapılması gerekenleri yazmış. Titizlikle uygulayın işe yarayacak. Kendinize güvenin. Kesinlikle yeneceksiniz ve ne kadar kolaymış diyeceksiniz.Vajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı