• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus tedavisi olan

ayseven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
10
3
1
32
Vajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı :(

Doktorunuza güvenip kendinizde cesaretli olmalısınız ben bunu yapıcam diye hareket etmelisiniz ..

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı😭😭

Kesinlikle tedavisi var...ne yapın ne edin doğru yeri bulun ve hemen gidin hayatinizi satın alin... 3.5 yıl vajinismusla uğraştım. .tam düğün borclarimiz bitti kendimde cesaret buldum ve doktora gittim....3. seanta yendim 4. Seanta tamamen kurtuldum. ..hergun iyiki gitmisim diyorum....lutfen tedaviden korkmayin ve kacmayin

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı😭😭
Anestol krem var 13 lira falan.. iliskiden 1-2 dakika once vajina girisine ve hafif ic kisma sürün..cok guzel uyuşturuyor ve rahat ilişki sağlıyor...vajina iliskiye alıştıkca kremide 2 3 kullanım sonrası bırakırsın...

Merhaba arkadaşım bende çok düşündüm özel bir kliniğe gideyim tedavi olayım diye durumumuzu açtı fiyat çok fazla ya kurgulamazsam ödediğim para ile kalırsam diye düşünüp vazgeçtim. Normal bir kadın doğum doktoruna gittim verdiğim paraya yazık etti kadın yardımcı olmadı. Şimdi hastalığımı yendim buradaki arkadaşların yazılarıyla nasıl uyguladıklarıyla beraber evde kendime peçeteden 3 boy aparat yaptım parmak egzersizlerinden sonra bu apratlarla evde deneme yaptım. Aparatlarla denedikten 4 gün sonrada yendim. Daha 1 hafta kadar oldu yeneli :) önerim evde denemeye çalış ben yardımcı olabilirim. Ama yapamam diyorsan çok iyi bir şekilde araştırmanı öneririm. Doktorun iyi değilse ki başkasına iyi gelen sana iyi gelmeye bilir çünkü ben o sebeple gitmiştim doktora bana gelmedi. Güvenimi sarsmıştı kadın. O sebeple paranın hakkını verecek bir yer olması lazım:)

Anestol krem var 13 lira falan.. iliskiden 1-2 dakika once vajina girisine ve hafif ic kisma sürün..cok guzel uyuşturuyor ve rahat ilişki sağlıyor...vajina iliskiye alıştıkca kremide 2 3 kullanım sonrası bırakırsın...
Evet canım onuda deniyorum. Bende İzmir de bir doktorda tedavi oldum Ocak ayında. Faydası oldu tabiki ama tam olarak düzelmemişti. Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum deniyorum egzersizlere devam ediyorum inşallah bende tamamen kurtuldum diyebilirim 🙂

Evet canım onuda deniyorum. Bende İzmir de bir doktorda tedavi oldum Ocak ayında. Faydası oldu tabiki ama tam olarak düzelmemişti. Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum deniyorum egzersizlere devam ediyorum inşallah bende tamamen kurtuldum diyebilirim 🙂
Insallah canım..Rabbim kolaylaştırsın

Vajinismus için tedavi olupta düzelmeme ihtimali var mıdır ? Bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Tedavi olupta işe yaramıyor diyenler aramızda var mı ?
Seanslar oldukça pahalı :KK43:

Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendim

Selam Arkadaşlar, size umut olmak ve moral vermek adına kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. ilk olarak bendeki kasılmalar sonucu bir araştırmaya girdim ve internette vajinismus hakkında yazılan her belirti vardı.Severek evlendik hiçbir sorun yaşaşam diye düşünürken vajinismusla karşılaştım. Kasılmalar,itme, gerilme, gene olmaz düşüncesiyle 1,5 yıla yakın süre erteleye erteleye geçti.Unutmayın ki bubir erteleme hastalığı bu dertle savaşan herkes bu yazımı dikkate alsın ve harekete geçsin. Öncelikle vajinismusun psikolojik hastalık olduğunu, asla bir kusur olmadıgını kafanıza yerlestirmeniz gerekiyor. Ben bile yendiysem siz de yenebilirsiniz. Gördüm ki her şey kafamdaymış. Geçen zamana yazık etmeyin kendinizin farkına varın :).Kendimi bir kamp sürecine aldım diyebilirim. Artık yenmenin zamanı gelmişti ve harekete geçmem gerekiyordu bu işin böyle gitmeyeceğine karar verdim.ilk olarak evde nasıl yenebilirim diye arastırmaya girdim. Bazı nefes egzersizleri ve kas egzersizleri (kegel egzersizleri) denedim bunları youtubeden izleyebilir ve araştırabilirsiniz. Ayrıca kendi vücudunuzu tanımak oldukça önemli . bir ayna karşısında kendinizi hazır ve rahat hissettiğinizde vajina bölgenizi inceleyin kendinizi tanıyın. belki bir sakinleştirici müzik açarak dinleyebilirsiniz bunları yaparken.Aynı zamanda bu egzersizlerin yanında parmak ile yenmeyi denedim fakat en fazla 1-2 cm ileri ittiirebildim. 5-10 gün bu kas ve nefes egzersizlerini ve parmakla ittirmeyi denedikten sonra tekrar ilişkiye deneme leri yaptık fakat başarı elde edemedim. (Eşimde bu konuda çok sabırlıydı ve destek oldu.) Durum iyice canımızı sıkmaya başlıyordu ve artık bi doktora gitmem gerektiğini anladım. Psikolojik olarak çökmeye başlamıştım etrafımdan gelen çocuk yok mu soruları moralimi bozmaya yetiyordu. Hemen bir doktor araştırdım. Nişantasın da bir doktor buldum ve hemen randevu aldım muayeneye gitmek için. muayene 250 TLydi. Muayene olunca doktor çok rahat çocuk bile doğurabileceğimi söylediğinde rahatladım. (sizde evde yenmeye çalışmadan önce muhakkkak bir kadın doğum uzmanına muayeneye gidin ,başka sorunlardan dolayıda ilişkiye girermeme durumu ortaya çıkabiliyormus) doktorla görüsmemizin ardından doktor çok iyi olmasına rağmen ücret çok pahalı geldi bütçemizi aşıyordu. eğer doktorla birlikte ilerleseydik 3 gün içinde çözeceğinden emindim. Vajinismusun üstüne bir de maddiyat eklenince tamam artık ben böyle yaşıcam galiba diye kendimi bitirmeye başladım.Eve geldik ve eşimle konuşurken doktor 3 günde çözüyorsa benimde yapabileceğim birşey bu demek dedim. Ve Vajinismus tedavisinde kullanılan Vajinusmus Dilatör Rabır 4'lü Set siparişini verdim.Sipariş geldiği an ben bunları yapamam hayır yapmayacağım ben de o kadar yer yok falan dedim :) neyseki o an kendimi dinlemeyip eşimi dinledim ve odaya gidip en küçük olanın dışına ve vajinama bebek yağı sürdüm ve kendimi rahatlatacak sevdiğim müzikler açtım. yatakta bacaklarımı iki yana uzatarak o bölgemi inceledim kendimi rahatlattım ve küçük olanı itiirmeye başladım ve bi anda kendiliğinden gitti şok olmuştum hiçbir acı yoktu hiçbir his yoktu çok mutlu olmuştum başarmıştım :) 1-2 gün gün en küçük dilatörile güne 3 kere toplam 1 er saat seans gibi düzen oluşturdum kendime.ve bbunları yazdım her gün. En küçük dilatörü rahatça sokabildikten sonra bir büyüğüne geçtim (zorlanacağımı düşünürken hiç zorlanmadım ) aynıı işlemleri tekrarladım bebek yağı sürmeden çok rahat yapamıyordum bebek yağı gerçekten işe yaradı. üçüncüyü de başarıyla hallettikten sonra son olana kadar geldim . her birini en az 2 -3 gün denedim hem kednimi alıştırmaya çalıştım hem de psikolojik olarak rahatlamak istedim. bu aşamaları yaparken hiç ilişkiye girmeyi denemedik çünkü buradaki önmli olan nokta vjinismus olan kişinin rahatlaması alışması. Ve kendimi hazır ve rahat hissettiğim an yaklaşık 10 gün sonra ( 4 dilatörüde yaptım) ilişkiye girmeyi denedik ve başarılı olduk. ne acı ne ağrı hiçbirşey hissetmedim. Bacaklarımdaki o kasılmalar gitmişti ve artık eşimi ittirmiyordum :) ben yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız ben çok ileri derecede vajinismustum arkadaşlar doktor bana kasların çok kuvvetli çok sıkıyorsun demişti o yüzden siz de başarırsınız.:) Maddi durumu olanlar doktora giderse çok hızlı sonuç alır fakat doğru doktoru bulmanız gerekiyor. evde yenmek isteyenler vajinanın normal bir organ olduğunu bilmeleri ve o bölgenin bacakları açtıkça genişlediğini ve esnek bir yapının olsuğunu bilsin istiyorum. küçüçük bir şeyken kocaman bir alan olabiliyormuş bende doktor sayesinde öğrenmiştim. Artık dilatörlerle değil eşimle denemeye başlamıştık ve her şey daha yoluna girdi. üStümüzdeki kara bulutlar gitti. Bu hastalığı yaşayanların ne hissettiğini bildiğim için size yardımcı olmak istiyorum. karşılıklı soru cevap yapmak için bana instagramdan Dm ile ulaşabilirsiniz.
İnstagram hesabım: sevimlikedivaj

Nasil yendiniz bize de anlatir misiniz?

Selam Arkadaşlar, size umut olmak ve moral vermek adına kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. ilk olarak bendeki kasılmalar sonucu bir araştırmaya girdim ve internette vajinismus hakkında yazılan her belirti vardı.Severek evlendik hiçbir sorun yaşaşam diye düşünürken vajinismusla karşılaştım. Kasılmalar,itme, gerilme, gene olmaz düşüncesiyle 1,5 yıla yakın süre erteleye erteleye geçti.Unutmayın ki bubir erteleme hastalığı bu dertle savaşan herkes bu yazımı dikkate alsın ve harekete geçsin. Öncelikle vajinismusun psikolojik hastalık olduğunu, asla bir kusur olmadıgını kafanıza yerlestirmeniz gerekiyor. Ben bile yendiysem siz de yenebilirsiniz. Gördüm ki herşey kafamdaymış.Geçen zamana yazık etmeyin kendinizin farkına varın :).Kendimi bir kamp sürecine aldım diyebilirim. Artık yenmenin zamanı gelmişti ve harekete geçmem gerekiyordu bu işin böyle gitmeyeceğine karar verdim.ilk olarak evde nasıl yenebilirim diye arastırmaya girdim. Bazı nefes egzersizleri ve kas egzersizleri (kegel egzersizleri) denedim bunları youtubeden izleyebilir ve araştırabilirsiniz. Ayrıca kendi vücudunuzu tanımak oldukça önemli . bir ayna karşısında kendinizi hazır ve rahat hissettiğinizde vajina bölgenizi inceleyin kendinizi tanıyın. belki bir sakinleştirici müzik açarak dinleyebilirsiniz bunları yaparken.Aynı zamanda bu egzersizlerin yanında parmak ile yenmeyi denedim fakat en fazla 1-2 cm ileri ittiirebildim. 5-10 gün bu kas ve nefes egzersizlerini ve parmakla ittirmeyi denedikten sonra tekrar ilişkiye deneme leri yaptık fakat başarı elde edemedim. (Eşimde bu konuda çok sabırlıydı ve destek oldu.) Durum iyice canımızı sıkmaya başlıyordu ve artık bi doktora gitmem gerektiğini anladım. Psikolojik olarak çökmeye başlamıştım etrafımdan gelen çocuk yok mu soruları moralimi bozmaya yetiyordu. Hemen bir doktor araştırdım. Nişantasında bir doktor buldum ve hemen randevu aldım muayeneye gitmek için. muayene 250 TLydi. Muayene olunca doktor çok rahat çocuk bile doğurabileceğimi söylediğinde rahatladım. (sizde evde yenmeye çalışmadan önce muhakkkak bir kadın doğum uzmanına muayeneye gidin ,başka sorunlardan dolayıda ilişkiye girermeme durumu ortaya çıkabiliyormus) doktorla görüsmemizin ardından doktor çok iyi olmasına rağmen ücret çok pahalı geldi bütçemizi aşıyordu. eğer doktorla birlikte ilerleseydik 3 gün içinde çözeceğinden emindim. Vajinismusun üstüne bir de maddiyat eklenince tamam artık ben böyle yaşıcam galiba diye kendimi bitirmeye başladım.Eve geldik ve eşimle konuşurken doktor 3 günde çözüyorsa benimde yapabileceğim birşey bu demek dedim. Ve Vajinismus tedavisinde kullanılan Vajinusmus Dilatör Rabır 4'lü Set siparişini verdim.Sipariş geldiği an ben bunları yapamam hayır yapmayacağım ben de o kadar yer yok falan dedim :) neyseki o an kendimi dinlemeyip eşimi dinledim ve odaya gidip en küçük olanın dışına ve vajinama bebek yağı sürdüm ve kendimi rahatlatacak sevdiğim müzikler açtım. yatakta bacaklarımı iki yana uzatarak o bölgemi inceledim kendimi rahatlattım ve küçük olanı itiirmeye başladım ve bi anda kendiliğinden gitti şok olmuştum hiçbir acı yoktu hiçbir his yoktu çok mutlu olmuştum başarmıştım :) 1-2 gün gün en küçük dilatör ile güne 3 kere toplam 1 er saat seans gibi düzen oluşturdum kendime.ve bbunları yazdım hergün. En küçük dilatörü rahatça sokabildikten sonra bir büyüğüne geçtim (zorlanacağımı düşünürken hiç zorlanmadım ) aynıı işlemleri tekrarladım bebek yağı sürmeden çok rahat yapamıyordum bebek yağı gerçekten işe yaradı. üçüncüyü de başarıyla hallettikten sonra son olana kadar geldim . her birini en az 2 -3 gün denedim hem kednimi alıştırmaya çalıştım hem de psikolojik olarak rahatlamak istedim. bu aşamaları yaparken hiç ilişkiye girmeyi denemedik çünkü buradaki öenmli olan nokta vjinismus olan kişinin rahatlaması alışması. Ve kendimi hazır ve rahat hissettiğim an yaklaşık 10 gün sonra ( 4 dilatörüde yaptım) ilişkiye girmeyi denedik ve başarılı olduk. ne acı ne ağrı hiç birşey hissetmedim. Bacaklarımdaki o kasılmalar gitmişti ve artık eşimi ittirmiyordum :) ben yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız ben çok ileri derecede vajinismustum arkadaşlar doktor bana kasların çok kuvvetli çok sıkıyorsun demişti o yüzden siz de başarırsınız.:) Maddi durumu olanlar doktora giderse çok hızlı sonuç alır fakat doğru doktoru bulmanız gerekiyor. evde yenmek isteyenler vajinanın normal birorgan olduğunu bilmeleri ve o bölgenin bacakları açtıkça genişlediğini bilsin istiyorum. küçüçük birşeyken kocaman bir alan olabiliyormuş bende doktor sayesinde öğrenmiştim. Artık dilatörlerle değil eşimle denemeye başlamıştık ve herşey daha yoluna girdi. üStümüzdeki kara bulutlar gitti. Bu hastalığı yaşayanların ne hissettiğini bildiğim için size yardımcı olmak istiyorum. karşılıklı soru cevap yapmak için bana instagramdan Dm ile ulaşabilirsiniz. İnstagram hesabım:sevimlikedivaj

Selam Arkadaşlar, size umut olmak ve moral vermek adına kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. ilk olarak bendeki kasılmalar sonucu bir araştırmaya girdim ve internette vajinismus hakkında yazılan her belirti vardı.Severek evlendik hiçbir sorun yaşaşam diye düşünürken vajinismusla karşılaştım. Kasılmalar,itme, gerilme, gene olmaz düşüncesiyle 1,5 yıla yakın süre erteleye erteleye geçti.Unutmayın ki bubir erteleme hastalığı bu dertle savaşan herkes bu yazımı dikkate alsın ve harekete geçsin. Öncelikle vajinismusun psikolojik hastalık olduğunu, asla bir kusur olmadıgını kafanıza yerlestirmeniz gerekiyor. Ben bile yendiysem siz de yenebilirsiniz. Gördüm ki herşey kafamdaymış.Geçen zamana yazık etmeyin kendinizin farkına varın :).Kendimi bir kamp sürecine aldım diyebilirim. Artık yenmenin zamanı gelmişti ve harekete geçmem gerekiyordu bu işin böyle gitmeyeceğine karar verdim.ilk olarak evde nasıl yenebilirim diye arastırmaya girdim. Bazı nefes egzersizleri ve kas egzersizleri (kegel egzersizleri) denedim bunları youtubeden izleyebilir ve araştırabilirsiniz. Ayrıca kendi vücudunuzu tanımak oldukça önemli . bir ayna karşısında kendinizi hazır ve rahat hissettiğinizde vajina bölgenizi inceleyin kendinizi tanıyın. belki bir sakinleştirici müzik açarak dinleyebilirsiniz bunları yaparken.Aynı zamanda bu egzersizlerin yanında parmak ile yenmeyi denedim fakat en fazla 1-2 cm ileri ittiirebildim. 5-10 gün bu kas ve nefes egzersizlerini ve parmakla ittirmeyi denedikten sonra tekrar ilişkiye deneme leri yaptık fakat başarı elde edemedim. (Eşimde bu konuda çok sabırlıydı ve destek oldu.) Durum iyice canımızı sıkmaya başlıyordu ve artık bi doktora gitmem gerektiğini anladım. Psikolojik olarak çökmeye başlamıştım etrafımdan gelen çocuk yok mu soruları moralimi bozmaya yetiyordu. Hemen bir doktor araştırdım. Nişantasında bir doktor buldum ve hemen randevu aldım muayeneye gitmek için. muayene 250 TLydi. Muayene olunca doktor çok rahat çocuk bile doğurabileceğimi söylediğinde rahatladım. (sizde evde yenmeye çalışmadan önce muhakkkak bir kadın doğum uzmanına muayeneye gidin ,başka sorunlardan dolayıda ilişkiye girermeme durumu ortaya çıkabiliyormus) doktorla görüsmemizin ardından doktor çok iyi olmasına rağmen ücret çok pahalı geldi bütçemizi aşıyordu. eğer doktorla birlikte ilerleseydik 3 gün içinde çözeceğinden emindim. Vajinismusun üstüne bir de maddiyat eklenince tamam artık ben böyle yaşıcam galiba diye kendimi bitirmeye başladım.Eve geldik ve eşimle konuşurken doktor 3 günde çözüyorsa benimde yapabileceğim birşey bu demek dedim. Ve Vajinismus tedavisinde kullanılan Vajinusmus Dilatör Rabır 4'lü Set siparişini verdim.Sipariş geldiği an ben bunları yapamam hayır yapmayacağım ben de o kadar yer yok falan dedim :) neyseki o an kendimi dinlemeyip eşimi dinledim ve odaya gidip en küçük olanın dışına ve vajinama bebek yağı sürdüm ve kendimi rahatlatacak sevdiğim müzikler açtım. yatakta bacaklarımı iki yana uzatarak o bölgemi inceledim kendimi rahatlattım ve küçük olanı itiirmeye başladım ve bi anda kendiliğinden gitti şok olmuştum hiçbir acı yoktu hiçbir his yoktu çok mutlu olmuştum başarmıştım :) 1-2 gün gün en küçük dilatörile güne 3 kere toplam 1 er saat seans gibi düzen oluşturdum kendime.ve bbunları yazdım hergün. En küçük dilatörü rahatça sokabildikten sonra bir büyüğüne geçtim (zorlanacağımı düşünürken hiç zorlanmadım ) aynıı işlemleri tekrarladım bebek yağı sürmeden çok rahat yapamıyordum bebek yağı gerçekten işe yaradı. üçüncüyü de başarıyla hallettikten sonra son olana kadar geldim . her birini en az 2 -3 gün denedim hem kednimialıştırmaya çalıştım hem de psikolojik olarak rahatlamak istedim. bu aşamaları yaparken hiç ilişkiye girmeyi denemedik çünkü buradaki öenmli olan nokta vjinismus olan kişinin rahatlaması alışması. Ve kendimi hazır ve rahat hissettiğim an yaklaşık 10 gün sonra ( 4 dilatörüde yaptım) ilişkiye girmeyi denedik ve başarılı olduk. ne acı ne ağrı hiçbirşey hissetmedim. Bacaklarımdaki o kasılmalar gitmişti ve artık eşimi ittirmiyordum :) ben yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız ben çok ileri derecede vajinismustum arkadaşlar doktor bana kasların çok kuvvetli çok sıkıyorsun demişti o yüzden siz de başarırsınız.:) Maddi durumu olanlar doktora giderse çok hızlı sonuç alır fakat doğru doktoru bulmanız gerekiyor. evde yenmek isteyenler vajinanın normal birorgan olduğunu bilmeleri ve o bölgenin bacakları açtıkça genişlediğini bilsin istiyorum.küçüçük birşeyken kocaman bir alan olabiliyormuş bende doktor sayesinde öğrenmiştim. Artık dilatörlerle değil eşimle denemeye başlamıştık ve herşey daha yoluna girdi. üStümüzdeki kara bulutlar gitti. Aylar geçtikçe daha iyi oluyor :)( Bu hastalığı yaşayanların ne hissettiğini bildiğim için size yardımcı olmak istiyorum. karşılıklı soru cevap yapmak için bana instagramdan Dm ile ulaşabilirsiniz. İnstagram hesabım:sevimlikedivaj

Arkadaşlar tek önemli şey cesaret bir kere acicak sonra bitcek gitcek abartmayın ne yazılar var yok şu aleti sok oraya yok şunu bunu gerek yok
Güzelce sevişin eşinizden eliyle vajinanizla oynamanızı isteyin size mast yapsın o zaten sulanicaktir kayganlasicaktir ,sonra eşiniz hala sizi rahatlatsin işte olsun koklasin neyden zevk alıyorsanız kulak meme ne olursa 👊😌yavaşça kaygan olan vajinanizla parmağıyla girmeye başlasın siz anlamadan zevk almaya başlarsınız o sıra sonra iki parmak sonra üç parmak sonra isterseniz bu deneme bitsin .herseferinde böyle sevisme vs deneyin sonra rahatlayinca eşiniz penisinin bir kısmını denesin siz dur deyince durur .yavaş yavaş içinize alın inanın ucu bucağı olmayan bu delik eşinizin penisini alicak inanın buna 😁
Böyle egzersiz bilmem kurslar gidip para dökmeyin kendinize inanın inanın zevkle yapicaksiniz sevgiler...

Nasil yendiniz bize de anlatir misiniz?
Bir buçuk senede defalarca denedik olmadı bende buradan dilatörle çalışın vs yazılarını okudum ama hiç deneyemedim bu süreçte ailelerimize de söylemiştik onların baskısıyla doktora gittik doktor diğer muayene de emla krem almamızı söyledi ki biz emlayla da defalarca denemiştik neyse doktor nohut büyüklüğünde emla kremi vajinanın iç kısmına sürdü 5 10 dk bekledi bana güven vs telkinlerden aonra işaret parmağı kalınlığında dilatörü gösterdi gözlermi kapatmamı söyledi gözlerimi açtığımda dilatör içerdeydi gram acı kaşındı hassasiyet hissetmedim daha sonra 2 muayena oldum boyları büyüdü evde çalıştım her gece emla kremle birlikte bu süreçte hiç eşimle deneme yapmadık doktor 3.hafta deneyebilirsiniz dedi denedik şükür 0 acı ile oldu

Merhaba herkese. Şimdi beni iyi dinleyin. Ben 2 yıl çektim bu illeti ve ben çözdüysem herkes ama herkes çözer. Kendim yendikten sonra herkese yardım etmek istiyorum çünkü inanın çok basitmiş. Hiçbir kadın gerksiz acılar çekmemeli. Ben başardığımda “ne yani,bu muydu?” Dedim. İnanamadım. Sonra hemen hamile kaldım.
Şimdi. Öncelikle kendinizi hazırlayın ve bunu yenicem diyin. Kendinize 10 gün verin. Bol bol kegel egzersizi yapın. Ve aynada o bölgenizi inceleyin. Bunları yaparken duygusallığı ve mızmızlanmayı bir kenara bırakın ve güçlü olun. Yaparım ne var bunda diyin ve işe koyulun. Sonra serçe parmak egzersiziyle başlayın. Ben azmettim. Günde yarım saat boyunca yaklaşık 300-400 defa sok çıkar yaptım. Yapabildikçe devam ettim. Tabi bu arada bol krem sürüyorsunuz. 10. Gün denemek istedim çünkü hazır hissettim. Bacaklarımı açtım. Nefes egzersizi yaparak, bol krem sürüp, kendi elimle yerleştirdim. Sonra, önce sıkıp sonra bırakma anında penisi içeri ittim ve oldu. Dikkat edin, bol krem, nefes egzersizi ve sıktıktan sonra bırakma anında yavaşça içeri alma, ve oldu. Bismillah diyin gözünüzü karartın, ve yapın. Bu muymuş diyeceksiniz ve inanmıcaksınız.
Zaten ilk parmak egzersizi yaptığınızda bir aydınlanma oluyor. Birden olayı kavrıyorsunuz. Burası açık, kaygan ve içi oldukça geniş bir yer. Sandığımız gibi kapalı be acılı bir yer değil. Bir anda şok yaşamıştım be ağlamıştım parmağım girince. İşin %50 si o an gerçekleşiyor çünkü beynin oraya birşey girebildiğini öğrenmiş ve kabullenmiş oluyor. Sonra o bölge egzersizlerle zaten duyarsızlaşıyor yavaşça.
Lütfen korkuyu bir kenara bırakıp sadece başlayın. İnanın çok kolay.

Seanslar oldukça pahalı :KK43:
Tedaviler kesin sonuç veriyor. Ama kişinin çabası da önemli. Seanslar pahalı evet. Eğer durumunuz yoksa evde de çözebilirsiniz bence. Burada birçok kişi yapılması gerekenleri yazmış. Titizlikle uygulayın işe yarayacak. Kendinize güvenin. Kesinlikle yeneceksiniz ve ne kadar kolaymış diyeceksiniz.

Back