Ben 1yıllık evliyim 3 yıldır da nişanlıydım yani eşimle 4 yıldır birlikteyiz eskiden beri kafamda ilk geceyi hep çok büyüttüm ve çok korktum anlatılan yalan yanlış hikayeler yüzünden bilinçaltıma korkular yerleşmişti evlendim ilk bir kaç gün normal karşıladık bunu stresten yorgunluktan falan diye 15 günün sonunda jinekoloğa gitmeye karar verdim aslında vajinismus olduguma emindim fakat bunu kabullenemiyordum daha sonra jinekolog 3.derece vajinismus dedi o an dünyam başıma yıkıldı sonra biz araştırmalar sonucu bir tane psikolog bulduk 3 ay seanslara gittim parmak tedavisi verdi ve o başarısızlık beni daha da dibe çekti hastalığımın seviyesini yükseltti mental olarak çökmüş durumdaydım eşim ailesi herkes çok gergindi ne olursa olsun konu bir şekilde oraya geliyodu artık kendime güvenim kalmamıştı kendimi kadın gibi bile hissetmiyordum bu süreçte çok zorluklar yaşadım ve en sonunda eşim biz yapamıyoruz ayrılmak en doğrusu dedi ve annemlere gittim 15 gün annemlerde kaldım ama bi umut diyerek yine araştırmalarım sonucu op.dr. Didem Kurban hocamı buldum içimde hep bir umut vardı ama eşim asla inanmadı bunlar para tuzağı bizim 1 yılda çözemediğimizi onlar nasıl 5 günde çözecek dedi çok zor ikna ettim kabul etti ve gittik Mehtap hanım ve Didem hanım çok güzel karşıladılar eğer ki gayret edersem benimde yeneceğimi söylediler gayret ettim istedim çok istedim çabaladım ve gerçekten de 5 günün sonunda bende bundan kurtuldum şükürler olsun evliliğim kurtuldu Didem hanıma çok teşekkür ederim iyi ki yolum oraya düşmüş kesinlikle korktugum gibi değilmiş hiçbi acı ağrı yok inanın ben yendiysem bunu herkes yener bizler güçlü kadınlarız artık kendimi tamamlanmış hissediyorum kadın oldugumu hissediyorum lütfen ertelemeyin ve Didem Kurban'a gidin...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Vajinismus tedavisi Didem Kurban
- Konu Sahibi SenBenn
- Başlangıç Tarihi