anlatabilir misiniz süreci ? Yani ne kadar sürede denediniz . Bende kendimce parmak egzerisizi yapıyorum, 2 parmakta hareket ettiremiyorumBen parmak egzersizi ile yendim ama ilk gün bi eşimle konuştu acaba onunla alakalı mı diye ama sonra gerek olmadı ben tek görüştüm
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet bende en kolay yoldan bu sorunumu çözmek istiyorum . Milda Health isminde arastırma yaptıgımda pek bir şey bulamadım ( güzellik salonu gibi yer olabilir mi ) ama CETAD inanılmaz bilgi verdi , tekrar tesekkürler. Sadece kafama takılan terapide çift olmak zorunda mı ?Canısı bak sakın ama sakın anestezi altında ilişki gibi önerilere kulak asma. Cinsel terapiyle 5 seansta çözülüyor. Bunu Tr de iyi yapan 2-3 kurum var sadece onlardan birine git. Cinsel terapi al , bu sorunu geride bırak.
canım Milda health güzellik salonu değil cinsel terapistlerin olduğu bir yer. direk cinsel teapistini seçip görüşmeye terapiye başlıyorsun.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet bende en kolay yoldan bu sorunumu çözmek istiyorum . Milda Health isminde arastırma yaptıgımda pek bir şey bulamadım ( güzellik salonu gibi yer olabilir mi ) ama CETAD inanılmaz bilgi verdi , tekrar tesekkürler. Sadece kafama takılan terapide çift olmak zorunda mı ?
çok çok sevinirimMerhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Size tavsiye edebileceğim ki kesinlikle sorununuzun çözüleceği doktorum Saygın bey var. Anadolu yakasında muayenesi . Eğer isterseniz özelden tam ad soyad paylaşabilirim
Çok klinik var bunun üzerinde ama Hera klinik arastırmanızı öneririm eğer tedavi olmak istiyorsan çünkü 1003 yıllık bir beraberliği var ve bu süreçte birden fazla defa denememize rağmen vajinismus oldugumu anladım. Tedaviye ilişkin doktor araştırmalarımda çiftler ile birlikte seans almam gerektiği söylendi. Fakat erkek arkadasım suan yurtdısında ve bundan sonrada nasip olursa orada yaşayacagız. O yüzden benim bu tedaviyi tek almam gerekiyor. Bunun için bana İstanbul Anadolu Yakasında önerebileceğiniz Doktor, psikolog vs var mıdır ? Açıkçası bu tedaviyi gördükten sonrada gercekten bu sorunumu çözüp çözmediğimi de nasıl anlayacagımm belli değilO yüzden vajinismjus tedavisine ilişkin her türlü bilgi ve tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Peki çift olarak gitmek şart mıÇok klinik var bunun üzerinde ama Hera klinik arastırmanızı öneririm eğer tedavi olmak istiyorsan çünkü 100etkili
Hayır illa şart değil ama tabiki çift gitmek daha çabuk iyileşmenizi sağlar kendinizi daha iyi hissedersiniz eşiniz de zaten tüm olan şeyleri daha iyi kavrar ve ona göre davranır eşsiz gidersen belki bir tık zorlanabilirsin çünkü asıl önemli olan eşinizin size dokunmasından korktuğunuz için ve bu sorunu çözmek için gidiyorsunuz tedaviyePeki çift olarak gitmek şart mı
3 yıllık bir beraberliği var ve bu süreçte birden fazla defa denememize rağmen vajinismus oldugumu anladım. Tedaviye ilişkin doktor araştırmalarımda çiftler ile birlikte seans almam gerektiği söylendi. Fakat erkek arkadasım suan yurtdısında ve bundan sonrada nasip olursa orada yaşayacagız. O yüzden benim bu tedaviyi tek almam gerekiyor. Bunun için bana İstanbul Anadolu Yakasında önerebileceğiniz Doktor, psikolog vs var mıdır ? Açıkçası bu tedaviyi gördükten sonrada gercekten bu sorunumu çözüp çözmediğimi de nasıl anlayacagımm belli değilO yüzden vajinismjus tedavisine ilişkin her türlü bilgi ve tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Tesekkür ederim bilgi verdiğiniz için ama sürekli her ilişki denemesinde sprey mi sıkmamız gerekiyorBende destek almadan kendim yendim 9 ay araştırdım uzun uzun yazmayacağım kızlar çok basit öyle saçma sapan egzersizlere aletlere ihtiyacınız yok doktora da boşuna gitmeyin kendinizi strese sokmaya gerek yok. Hemen eczaneye gidin vemcaine %10 pump sprey alın . Çok iyi bir uyuşturucu sprey. Onu sadece 2 fıs sıkın 5 dk sonra taş gibi uyuşmuş olacak hiç birsey hissetmiyorsunuz . Şu an 2 çocuğum var . İlki doğmadan önce kendim bıraktım korkumu yendikten sonra kullanmayı . İşte bu kadarBütün konulara yazıyorum mesajı kime faydam dokunursa çok sevinirim çünkü çok zor bir durum biliyorum