Vajinismus sorunu

Bernasrysry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
14
3
30
Vajinismus hastasıyım doktora gittim. Seasnlardan sonra ilişki denemelerimiz oldu ancak aşırı ağrı hissediyorum normal mi zamanlanla geçer mi yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Zamanla geçer, ilişki anında kendini kasmamaya çalış

İçindeyken ağrı oluyor
o sırada zevk alabileceğin bir şeyler bulmalısın mesela göğüs ucunu ya da klitorisi uyarmak, öpüşmek gibi. hangisinden en cok keyif alıyorsan. zevk almaya başlayınca beyin direk oraya odaklanıyor böylece gevşiyorsun ve acı ağrı hissetmiyorsun. ben azıcık bir zevk hissedeyim direk çok zevk alıyomuş gibi davranırım beynimi kandırabilirim diye işe de yarıyor 😀 sık sık ilişki yaşayınca geçiyormuş zaten.

Önsevişmeyi uzun tutun istekli oldugun zamanlari dene canim. Birde kadin ustte olunca vajinasi daha cok açılıyor ve daha rahat oluyor. Bide ıkınmayi dene ilk birlesme esnasinda. Ikınınca daha kolau aliyorsun

Vajinismus olduğum için aparatlı deneme yapıyoruz şuan
Ikınma bayağı işe yarıyor ama
Bak bende vajinismustum. Doktora gittim tedavi oldum falan filan geciyorum orayi. Tedavinin son gununde doktorum geldi ve simdi dedi hangi pozisyonda rahat icine alabileceğine bakacagiz dedi. Ve ben ustteyken daha rahat aldim. Ilk iliskiye de oyle girdik . Evde Aparatlarla calistim çalıştım. En son eşinizi çağırıyorsunuz yaniniza ve aparati cikartip afedersiniz ama esinizin ustune oturuyorsunuz. Acik yazdim kusura bakmayin.

Bir sure daha öncesinde aparat calısıp yapın kısa sure sonra alısacaksınız gececek o acı/agrı. Ne kadar sık ılıskıye girmenize baglı.

Evet evet aynı şekilde aparatlarla çalışıp sonra eşimle deneme yapıyoruz oluyorda sadecee o an da acı hissediyorum bu normal mi geçme süresi kaç denemeden sonra oldu hatırlıyor musunuz

Evet evet aynı şekilde aparatlarla çalışıp sonra eşimle deneme yapıyoruz oluyorda sadecee o an da acı hissediyorum bu normal mi geçme süresi kaç denemeden sonra oldu hatırlıyor musunuz
Evet benimde aci olmuştu ama cok degil hatta ben vajinismusu aştım 1 hafta sonra falan idrar yolu enfeksiyonu oldum. O bambaşka aci zaten. Oda gecti ilacla fitille falan. Sonra tekrar yaptik ve ortalama 1 ayda anca alistim ve zevk alarak iliski yasamaya basladim diyebilirim. Ilk zamanlar esime karsi mahcubiyeten dolayı zevk alamiyordum. Sonralari almaya basladim acimda azaldı zaten

Açıkçası bende idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum şu 2 gündür idrar çıkışında aparatlarla çalışırken feci sızı oluyor eşimle deneyemiyorum bile

Evet benimde aci olmuştu ama cok degil hatta ben vajinismusu aştım 1 hafta sonra falan idrar yolu enfeksiyonu oldum. O bambaşka aci zaten. Oda gecti ilacla fitille falan. Sonra tekrar yaptik ve ortalama 1 ayda anca alistim ve zevk alarak iliski yasamaya basladim diyebilirim. Ilk zamanlar esime karsi mahcubiyeten dolayı zevk alamiyordum. Sonralari almaya basladim acimda azaldı zaten
Tamamdır o zaman acele etmeme gerek yok ben hemen alışayım istiyorum 😬 çok teşekkür ederim

Açıkçası bende idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum şu 2 gündür idrar çıkışında aparatlarla çalışırken feci sızı oluyor eşimle deneyemiyorum bile
Valla ben apartalarla calisacagim diye bide kremler kayganlastiriclar fln derken enfeksiyonu kaptim.
Aparattan Sonra idrar yapinca yanma olabilir hafif onda sorun yok. Iliskiden sonra hemen yapınca da vajinaya da geldigi icin idrar yanma yapabiliyor biraz. Enfeksiyon belirtisi cok baska surekli idrar gelmesi ve gittiginde sadece 2 damla idrar yapmak enfeksiyon belirtisidir. Ama dikkat et ellerini calismandan once dezenfekte et gerekirse eldiven kullan. Aparatlari iyi temizle enfeksiyon kapmamaya bak. Cok felaket bisey cunku. Ve bikere olunca kendini tekrarliyor surekli

X