Vajinismus-Son aşamada tıkandm yardimmmm :(

Nerde başladınız tedaviye peki . İlk gün doktor eşliğinde çalıştık o dilatorle 20 dakika boyunca sonra 10 dk es ile akşam ödevi de eşinle yapıyosun çalışma bu esnada birleşmeye çalışmak yasak gerçek anlamda . 2.gün bi büyük dilatorle aynı şeyler yine . 3.gün bi büyük dilatorle yine aynı odev ve doktoresimler çalışması. 3.gün hoca birlesblirisiniz deneyin dedi .olmazsa yarın dedi .zaten ortalama süre 3 ila 5 gün kesin çözüm veriyorlar acısız bide . ben 5.güne bile kalmadı 3.günde başardım bu mu ya dedim o kadar basit oldu ki anlatamam yasaman lazim

Aynı bizde orda bi uzun cubuk sonra dilator kucuk ordada calisdim evdede odevim var uzak mesafe oluncada evdede bunlari yapıyorum sali gunu gdcem baska dilatore gecicem

Dun ilk evde denememdi bi yapamadim agladim doktorla konusduk aksam denedim yine yapamiyordm yine konustuk sonradan yaptim ilk girisde biraz tedirgin oluyorum sadece

Dun ilk evde denememdi bi yapamadim agladim doktorla konusduk aksam denedim yine yapamiyordm yine konustuk sonradan yaptim ilk girisde biraz tedirgin oluyorum sadece
Yaptiysaniz ilerledikce daha da kısa sürede ve ağrı olmadan olacaktır zevk almaya ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın . Mutlulklar

Yaptiysaniz ilerledikce daha da kısa sürede ve ağrı olmadan olacaktır zevk almaya ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın . Mutlulklar
Tesekkur ederim insalllah sizde ilklerinde birazda olsa tedirgin oluyormuydunz evde denedgnzde

Tabiki alisma süreci geçiriyor . 15,20 gün bole kasilma falan olur dedi hoca .
Ben suan hic kasilmiyorum egzersizde de bi dilatoru sokarken sokmasammi die dusunuyorum uyusduru kremle mi ilk ilskniz oldu yoksa kremsizmi

Gerçekten çok rica ediyorum bu 3 günde yenenler nasıl yeniyo yani o kliniklerde sakinleştirici falanmı veriyolar yani bi açıklayabilirmisiniz? 3 günde yenenler 4 günde yenenler lütfen bu platformda anltırsanız neler yapılıyo bilgi sahibi olalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…