- 19 Kasım 2016
- 5.392
- 4.088
- 173
Hayir egzersiz yapiyorum evde daha 2 gun oldu tedaviye baslayali siz 3 gunde ne yaptin acabahastalığı yendinizmi acaba siz
Aynı bizde orda bi uzun cubuk sonra dilator kucuk ordada calisdim evdede odevim var uzak mesafe oluncada evdede bunlari yapıyorum sali gunu gdcem baska dilatore gecicemNerde başladınız tedaviye peki . İlk gün doktor eşliğinde çalıştık o dilatorle 20 dakika boyunca sonra 10 dk es ile akşam ödevi de eşinle yapıyosun çalışma bu esnada birleşmeye çalışmak yasak gerçek anlamda . 2.gün bi büyük dilatorle aynı şeyler yine . 3.gün bi büyük dilatorle yine aynı odev ve doktoresimler çalışması. 3.gün hoca birlesblirisiniz deneyin dedi .olmazsa yarın dedi .zaten ortalama süre 3 ila 5 gün kesin çözüm veriyorlar acısız bide . ben 5.güne bile kalmadı 3.günde başardım bu mu ya dedim o kadar basit oldu ki anlatamam yasaman lazim
Dun ilk evde denememdi bi yapamadim agladim doktorla konusduk aksam denedim yine yapamiyordm yine konustuk sonradan yaptim ilk girisde biraz tedirgin oluyorum sadeceNerde başladınız tedaviye peki . İlk gün doktor eşliğinde çalıştık o dilatorle 20 dakika boyunca sonra 10 dk es ile akşam ödevi de eşinle yapıyosun çalışma bu esnada birleşmeye çalışmak yasak gerçek anlamda . 2.gün bi büyük dilatorle aynı şeyler yine . 3.gün bi büyük dilatorle yine aynı odev ve doktoresimler çalışması. 3.gün hoca birlesblirisiniz deneyin dedi .olmazsa yarın dedi .zaten ortalama süre 3 ila 5 gün kesin çözüm veriyorlar acısız bide . ben 5.güne bile kalmadı 3.günde başardım bu mu ya dedim o kadar basit oldu ki anlatamam yasaman lazim
Yaptiysaniz ilerledikce daha da kısa sürede ve ağrı olmadan olacaktır zevk almaya ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın . MutlulklarDun ilk evde denememdi bi yapamadim agladim doktorla konusduk aksam denedim yine yapamiyordm yine konustuk sonradan yaptim ilk girisde biraz tedirgin oluyorum sadece
Siz de Hera klinikte mi tedavi oldunuzAynı bizde orda bi uzun cubuk sonra dilator kucuk ordada calisdim evdede odevim var uzak mesafe oluncada evdede bunlari yapıyorum sali gunu gdcem baska dilatore gecicem
Tesekkur ederim insalllah sizde ilklerinde birazda olsa tedirgin oluyormuydunz evde denedgnzdeYaptiysaniz ilerledikce daha da kısa sürede ve ağrı olmadan olacaktır zevk almaya ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın . Mutlulklar
Hayir cigdem tezcana gidiyorum benSiz de Hera klinikte mi tedavi oldunuz
Tabiki alisma süreci geçiriyor . 15,20 gün bole kasilma falan olur dedi hoca .Tesekkur ederim insalllah sizde ilklerinde birazda olsa tedirgin oluyormuydunz evde denedgnzde
Ben suan hic kasilmiyorum egzersizde de bi dilatoru sokarken sokmasammi die dusunuyorum uyusduru kremle mi ilk ilskniz oldu yoksa kremsizmiTabiki alisma süreci geçiriyor . 15,20 gün bole kasilma falan olur dedi hoca .
İkisi beraberdiBen suan hic kasilmiyorum egzersizde de bi dilatoru sokarken sokmasammi die dusunuyorum uyusduru kremle mi ilk ilskniz oldu yoksa kremsizmi
Ikisi beraberdi derken anlamadim amaİkisi beraberdi
Sordunuz ya krem ve uyuşturucu Die . Bnde ikisi Die cvb verdimIkisi beraberdi derken anlamadim ama
Yani.ilk.iliskide uyusdurucu ile oldu diher iliskilerde de mi uyusdurucu krem olcak acabaSordunuz ya krem ve uyuşturucu Die . Bnde ikisi Die cvb verdim
Yani.ilk.iliskide uyusdurucu ile oldu diher iliskilerde de mi uyusdurucu krem olcak acaba
[/QUOTE zamanla alisacaktır bnce
Insallah peki bu sekilde hamile kalinirsa nasil.olur sakincasi varmidir kiZamanla alisacaktir bence
Yoktur bnce neden olsun ki başka şekilde hamile kalma yöntemi yokki . En dogal yokInsallah peki bu sekilde hamile kalinirsa nasil.olur sakincasi varmidir ki
Insalllah saglikli bi sekilde rabbim nasip etsin cumlemizeYoktur bnce neden olsun ki başka şekilde hamile kalma yöntemi yokki . En dogal yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?