Vajinismus-Son aşamada tıkandm yardimmmm :(

Dişinizi sıkın ve girin ilişkiye ben de 3 haftaya yakın ilişkiye giremedim fakat kendime vajinusmus demedim asla tedavi falan da hiç aklımdan geçmedi çok canım yandı ama bi kere yaptın mı gerisi geliyor acıyacak korkulacak hiçbir şey yokmuş korkunun ecele faydası yok hem kendiniz için hem eşiniz için bunu yapın çok güzel bi şey aslında

Bende basta korkuyordum uzun bi sürede atlattım ama hala 2 parmak dahi sokamam korkarım ama ilişkiye cok rahat girebiliyorum o an farklı oluyor inanın

Bende basta korkuyordum uzun bi sürede atlattım ama hala 2 parmak dahi sokamam korkarım ama ilişkiye cok rahat girebiliyorum o an farklı oluyor inanın
Cevapladiginiz için teşekkür ederim oldu oldu oldu inanamıyorum ama oldu. Yazdıktan 2-3 saat sonra tekrar denemek için cesaretimi topladım. Ve oldu. Sevinçten uyuyamiyorum

Hahha tebrikleeer ben kendime bu konuda ya ben neleri halletmiş kadınım diye gururlanıyorum. Çok sevindim sizin için

Siz suan bu yorumla karşınızdakini rahatlattıgınızımı düsündünüz çok canım yandı bilmem ne şakamısınız ya

çok ilginç.

henüz 20 günlük evlisiniz, yani daha öncesinde eşinizle sevişmemiş iseniz 20 günlük evlilik için hemen vajinusmus ve terapi çok erken geldi bana.

öncelikle yaşınız önemli. daha sonra eşinizle aranızdaki duygusal bağ önemli. illaki tam bir birliktelik olmadan biraz sevişmeyi ve bu işten keyif almayı deneseniz daha iyi olur. bakire bir kadının vajinasına yabancı cisimler sokabilmesi çok zor, parmak sokmak da zor. ilişki deneyimi olanların bile yapabilmesi çok zor. çünkü ilişki esnasında haz alırsanız vajinanız ıslanır ve girişe hazır olur ancak başka şeyi ödev diye sokmaya çalışrsanız girmez tabiki ya da zorla sokmuş olursunuz.

henüz balayındasınız, amacınız tamamen bir birliktelik olmasın, yoksa gerçekten giriş sağlanabilir, mutlu olabilirsiniz ama buna devam edemezsiniz. insanlar keyif için yapıyor bunu keyif alınmadığında bir anlamı yok. :)

Tüm mesajınızın yalnızca 'cok ilginç' kısmına katılabiliyorum. :) Gerçekten de çok ilgincsiniz.. eşimle oldukça uzuuuuun bir zamandır beraberiz ve daha önce de sevişitik evet :) aramızdaki bağın önemli olduğunu söylemişsiniz bı de aramızdaki bağ güçlü olmasaydı onunla yıllarıdır paylaştığım onca şeyin arasına bir de bir ilişki eklemek için bu kadar çaba sarfetmezdim. Sizin de deyiminizle 'balayımı' korkular, yapamam'lar, istemiyorum'lar ile zehir etmek istemedim. İyiki de mesaj atmakta bu kadar geç kalmışsınız, yeneli 10 gün olacak nerdeyse. Yenmeden bu mesajı okusaydim biraz uzulebilirdim sanırım amacım bu uzun birlikteligime bir de güzel bir cinsel bir hayat eklemekti, sizin deyiminizle 'yabanci cisim'leri o sebeple vajinama almaya çabalıyordum, doktorumun da takibiyle tabiki. ( Bu arada doktorum 35 yıllık tecrubesi olan bir kadın doğum uzmanı :) ) velhasıl amacıma tam da olması gerektiği gibi yabancı cisimler, parmaklar, esimle aramdaki bu güzel bağ ve doktorum sayesinde ulaştım :) keyif almayinca anlamı yok demissiniz bir de inanın hayat hiç bu kadar anlamlı olmamıştı

Ya bu 2-3 saatte cözen doktorlar varmış diyolar bilen varmı?
Evet varmış, İstanbul'da murat diye bir doktor, soyismini hatırlamıyorum. Gidip yenen de varmış foruma yazan var. Bulup onlardan bilgi alırsanız daha sağlıklı olur sizin için. İnşallah hemen yenersiniz.

Merhaba dilatör kullanırken bakire miydiniz ben de evliyim ama hiç olmadi :/

Siz suan bu yorumla karşınızdakini rahatlattıgınızımı düsündünüz çok canım yandı bilmem ne şakamısınız ya
Bende 3 gun cok.kisa bi sure yani anlaya anlaya yapılmalı die dusunuyorum yavas yavas kendini ne zaman iti hisettgnde 3 gunde ne egzsrsizi olur nasil olur

Ya bu 2-3 saatte cözen doktorlar varmış diyolar bilen varmı?
2 3 saat değil ama 1 ayda sonuca vardım 4 seans aldım kesin olsun istedim.Ankara da Esra Çabuk Cömert'e gittim.2 3 saatte çok zor bence tam anlamıyla sonuçlanmış sayılmaz.Eve gidip ödevler yapılıyor sonra tekrar kontrol sonra tekrar ev ödevi bu şekilde daha sağlıklı.Doktoruna güvenmekte çok önemliymiş seans bitiminde farkettim ben.

ben bu hastalığı yeni yenmış birisi olarak söylüyorum ben 3 . günde yendim bu hastalığı . 13 gün nedir ? ankara hera klınık e gttım ve benm için imkansız olan seyı sadece 3. gunde basarı ile hallettım.

Yao canim korkma nekdr buyuk dilator sokarsan oraya ongirecek onun arkasi bos canini biraz girisde yakio ama.olsun bende 2 gun oldu tedaviye baslayali bunu yapmakkk zorundayiz saglam ve kalci olmasini sagliyor doktorlar

3 gunde nasil ne yapiyorlar gerçekten anlamis degilim dilatorlerin hepsini 3 gundr mi bitiriyorsunuz yani doktorlar su yonde dilatoru korkmadaan alabilirsen bu is bitmisdir ama 3 gundede nebkym açıkçasi pek inanasim gelmiyor benim

3 gunde nasil ne yapiyorlar gerçekten anlamis degilim dilatorlerin hepsini 3 gundr mi bitiriyorsunuz yani doktorlar su yonde dilatoru korkmadaan alabilirsen bu is bitmisdir ama 3 gundede nebkym açıkçasi pek inanasim gelmiyor benim
hastalığı yendinizmi acaba siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…