Merhaba canım benim ben 2.5 yıllık evliyim ilk 5 ay bu problemi bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum piskolojim bozulmuştu ben de parmak egzersizini duydum denedim ilk parmağımı afedersin sonuna kadar soktum ama eşli denemede olmuyordu sonra uyuşturuc krem ve sprey aldım bende bir yerde okumuştum makyaj fırçalarımı en ince olanları peçeteye sarıp sonra streçledim sonra bene yağı ile yağladım spreyin ucu kulak çubuğu gibi içine sokup sıktım 4,5 fıs uyuştuktan sonra yaptığım şeylerdi denedim ve oldu çünkü hiç bir şey hissetmedim sonra 1 hafta her gün egzersiz yaptım sonra eşli deneme yaptık eşli denemeden öncede uyuşturucu kremi sürdüm ve spreyi sıktım oldu hiç bir şey hissetmedim hatta oldu mu dedim eşime evet hissetmiyor musun dedi sonra bi 4,5 kere daha denediğimiz zamanlar bunları kullandım sonra kendimi alıştırmamak için bıraktım ve öyle de yapabiliyordum ve sana tavsiyem çok çok afedersin eşinin de senin de ne kadar kaygan olursa o kadar kolay oluyor ben hala kayganlaştırıcı kullanıyorum ve kesinlikle kadının üstte olduğu pozisyon çok çok daha kolay bana derlerdi de inanmazdım ama eminnn ol çok daha kolay seni çok iyi anlıyorum canını hiç sıkma halolmıcak bişey değil sadece bende kan o an gelmedi uyuşturucunun etkisi yaptıktan sonra 2 gün sonra sabah gelmişti adet değil di eminim adetime 20 gün vardıMerhaba, 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var psikiyatri ve kadın doguma gittim hepsi parmak egzersizi önerdi ama basarisiz oldum parmak girdiği an sızı hissediyorum ve kaçıyorum özel klinikler çok pahalı bütçemi aşıyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor artık psikolojim bozuldu
Spreyi bende duydum aca onu sıkıp denesek işe yarar miMerhaba canım benim ben 2.5 yıllık evliyim ilk 5 ay bu problemi bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum piskolojim bozulmuştu ben de parmak egzersizini duydum denedim ilk parmağımı afedersin sonuna kadar soktum ama eşli denemede olmuyordu sonra uyuşturuc krem ve sprey aldım bende bir yerde okumuştum makyaj fırçalarımı en ince olanları peçeteye sarıp sonra streçledim sonra bene yağı ile yağladım spreyin ucu kulak çubuğu gibi içine sokup sıktım 4,5 fıs uyuştuktan sonra yaptığım şeylerdi denedim ve oldu çünkü hiç bir şey hissetmedim sonra 1 hafta her gün egzersiz yaptım sonra eşli deneme yaptık eşli denemeden öncede uyuşturucu kremi sürdüm ve spreyi sıktım oldu hiç bir şey hissetmedim hatta oldu mu dedim eşime evet hissetmiyor musun dedi sonra bi 4,5 kere daha denediğimiz zamanlar bunları kullandım sonra kendimi alıştırmamak için bıraktım ve öyle de yapabiliyordum ve sana tavsiyem çok çok afedersin eşinin de senin de ne kadar kaygan olursa o kadar kolay oluyor ben hala kayganlaştırıcı kullanıyorum ve kesinlikle kadının üstte olduğu pozisyon çok çok daha kolay bana derlerdi de inanmazdım ama eminnn ol çok daha kolay seni çok iyi anlıyorum canını hiç sıkma halolmıcak bişey değil sadece bende kan o an gelmedi uyuşturucunun etkisi yaptıktan sonra 2 gün sonra sabah gelmişti adet değil di eminim adetime 20 gün vardı
Bende yaramıştı kuzu kremi de al ben ikisini de sürmüştüm öyle fayda gördüm inşallah sende görürsün aminnnnnSpreyi bende duydum aca onu sıkıp denesek işe yarar mi
İsimleri neydi zeytinyağ ile de denemek istiyorum acaba zararı okur muBende yaramıştı kuzu kremi de al ben ikisini de sürmüştüm öyle fayda gördüm inşallah sende görürsün aminnnnn
Bence zeytinyağ ile denemeyin. Ben de görmüştüm ama denememiştim krem anestol pomad sprey vemacine sprey idiİsimleri neydi zeytinyağ ile de denemek istiyorum acaba zararı okur mu
Gerçekten bu iki şey işe yarıyor muBence zeytinyağ ile denemeyin. Ben de görmüştüm ama denememiştim krem anestol pomad sprey vemacine sprey idi
Ben bunlarla yendim ama yenmeyi kafaya koymuştumGerçekten bu iki şey işe yarıyor mu
Bebe yağı deneyinZeytinyağ ile denemek istiyorum acaba zararı olur mu
Ben çok korkuyorumBen bunlarla yendim ama yenmeyi kafaya koymuştum
Canım benim kadar korkamazdın emin ol ben kan bile aldıramam ben bu işi yaptıysam herkes yapar yani :) bana hiç bir zaman yenemicem gibi geliyordu bu işi ama çok şükür oldu dene canım çokça dene inan bir yerden sonra oluyor korkmaBen çok korkuyorum
İki buçuk yıl ben de bu problemle uğraştım psikiyatri parmak egzersizi verdi yapamadım tabi Ankara da Didem Hanım a gittim parmak egzersizini yapan ilişkiye girer zaten demişti çok haklıydı vajinismus hastası için parmak egzersizi kadar saçma bir şey olamazMerhaba, 3 aylık evliyim ve vajinusmus problemim var psikiyatri ve kadın doguma gittim hepsi parmak egzersizi önerdi ama basarisiz oldum parmak girdiği an sızı hissediyorum ve kaçıyorum özel klinikler çok pahalı bütçemi aşıyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor artık psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?