Merhaba canım benim ben 2.5 yıllık evliyim ilk 5 ay bu problemi bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum piskolojim bozulmuştu ben de parmak egzersizini duydum denedim ilk parmağımı afedersin sonuna kadar soktum ama eşli denemede olmuyordu sonra uyuşturuc krem ve sprey aldım bende bir yerde okumuştum makyaj fırçalarımı en ince olanları peçeteye sarıp sonra streçledim sonra bene yağı ile yağladım spreyin ucu kulak çubuğu gibi içine sokup sıktım 4,5 fıs uyuştuktan sonra yaptığım şeylerdi denedim ve oldu çünkü hiç bir şey hissetmedim sonra 1 hafta her gün egzersiz yaptım sonra eşli deneme yaptık eşli denemeden öncede uyuşturucu kremi sürdüm ve spreyi sıktım oldu hiç bir şey hissetmedim hatta oldu mu dedim eşime evet hissetmiyor musun dedi sonra bi 4,5 kere daha denediğimiz zamanlar bunları kullandım sonra kendimi alıştırmamak için bıraktım ve öyle de yapabiliyordum ve sana tavsiyem çok çok afedersin eşinin de senin de ne kadar kaygan olursa o kadar kolay oluyor ben hala kayganlaştırıcı kullanıyorum ve kesinlikle kadının üstte olduğu pozisyon çok çok daha kolay bana derlerdi de inanmazdım ama eminnn ol çok daha kolay seni çok iyi anlıyorum canını hiç sıkma halolmıcak bişey değil sadece bende kan o an gelmedi uyuşturucunun etkisi yaptıktan sonra 2 gün sonra sabah gelmişti adet değil di eminim adetime 20 gün vardı