Gebeliğe Hazırlık Vajinismus olup hamile kalanlar veya hamilelik isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama dönemine denk getirdiğimiz de ilişkide kaç gün sonra kandan gebe olup olunmadığı belki olur

nerde tedavi oldunuz acaba

Allah yardımcınız olsun bende de bu illet hastalık vardı çok şükür yendim neler yapmadım ki rabbim şimdi bebek için uğraşıyorum.. .

nasıl yendiniz acaba.. tedavi mi aldınız yoksa kendiniz mi başardınız. aslında hiç korkum yok hıc basıma geleceğini düşünmedim. sinirlerim bozulmaya başladı

nasıl yendiniz acaba.. tedavi mi aldınız yoksa kendiniz mi başardınız. aslında hiç korkum yok hıc basıma geleceğini düşünmedim. sinirlerim bozulmaya başladı
Ben 9 ay sonra kendim yendim doktorlar lar parmak egzersizi önerdi yaptım ama is kafada bitiyor ıslanma olduğu zaman nefes egezersizleri yaparak yendim 9 ay bununla uğraştım.

Merhaba ben artık rahat uyku bile uyuyamıyorum ne zaman bebek sorularına cevap verememek beni bunaltıyor. Bu sorunu yaşayan bilir gerçekten atlatan arkadaşlara sorum hangi doktora başvurdunuz lütfen benimle paylaşırsanız sonuç alan arkadaşlar

İki sene bu rahatsızlıktan kaçtım görmezden geldim pazartesi doktora giderim dedim pazartesi oldu aman cuma giderim dedim hep erteledim. Kactim. Ama kendime eziyet etmişim bu beladan kurtulmak için en iyi yöntem. Üzerine gitmek ben öyle yendim .şimdi 35 haftalık gebeyim hiç kendinizi uzmekle moralinizi bozmakla vakit kaybetmeyin bı an önce egzersize başlayın ilk yenme üstüne düşerseniz bir gün bile sürmüyor sonra zamanla asiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…