- Konu Sahibi incistanbul
-
En garantisi adeti beklemekGebelik olup olmadi kaç günde belli olur peki
Takvim indirdim netten ondaki tarihe gore ilerledik hayırlısıyla olur insEn garantisi adeti beklemek
Canim benim de vaji gecmisim var .Terapi ile kurtuldum .Ve su an hamileyim .Seni ve kaygilarini cok iyi anliyorum .Eger bebek istiyorsan once bundan kurtulmaya bak .Cunku hem boyle hamile kalmak cok zor hem de kalsan bile sürdürmek .Spermlerin hedefe ulasmasi icin tam giriş şart .Ve senin salgiladigin sivi ile daha kolay ilerliyor .Şırınga yontemi demisler ama hava ile temas esen spermler ölür. Cok zor bir ihtimal yani.Vajinusmus olan birinin aşılama yaptırması ne kadar kolay olabilir ki ? Hangi derecedesin bilmiyorum .Bazilari vajinal muayene bile olamiyor .Ben muayene olabiliyordum mesela .Var sayalım ki hamile kaldin bazi durumlarda vajinal muayene gerekiyor bebegin sagligini kontrol icin .Mesela kanama olunca hemen vajinal ultrasona aliyorlar .Lutfen tedavi ol .Belki yaşamasam seni anlayamazdim ama inan ki cektigin uzuntuye kaybettiğin zamana yazik .Başarabileceğini düşün ve basarili bir destek al .Diger kadinlardan hic bir eksigin yok .Sormak istediğin bir sey olursa ozelden yardim etmeye çalışırım .Ceken bilir bunu.
Ben dilatorle kurtuldum denemeye degerÇok sağol canım, nasıl yendin peki. Ben vajinal botoks oldum, psikolojik tedavi gördüm, epidural anestezi oldum yine de kurtulamadım. Parmak egzersizi yapamıyorum çok rahatsız ediyor beni. Ne yapıcam bilemiyorum
Vay be nerden nereye bunları bıraktım ve suan gebeyim:)Kızlar bende vajinismusu yendim fakat aparat ve uyuşturucu kremi bırakmadım bugün bı yazı okudum kayganlastirici ve uyuşturucu krem hamile kalmayı zorlaştırıyormus. Bunları kullanıp hamile kalabililen Varmi
Ne guzelll hayrlisi olsuj cnmm darisi basimizaVay be nerden nereye bunları bıraktım ve suan gebeyim:)
Amin ins:)Ne guzelll hayrlisi olsuj cnmm darisi basimiza
Önce yen sonra gebelik daha güzel.ilerler korkularından kurtulmuş olursun kafan rahat olurnasıl yendiniz acaba. 2 yıl olcak neredeyse. başaramadık.. nasıl hamile kalabilirim
Ben 9 ay sonra kendim yendim doktorlar lar parmak egzersizi önerdi yaptım ama is kafada bitiyor ıslanma olduğu zaman nefes egezersizleri yaparak yendim 9 ay bununla uğraştım.nasıl yendiniz acaba.. tedavi mi aldınız yoksa kendiniz mi başardınız. aslında hiç korkum yok hıc basıma geleceğini düşünmedim. sinirlerim bozulmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?