- 22 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi incistanbul
-
Çok sağol canım, nasıl yendin peki. Ben vajinal botoks oldum, psikolojik tedavi gördüm, epidural anestezi oldum yine de kurtulamadım. Parmak egzersizi yapamıyorum çok rahatsız ediyor beni. Ne yapıcam bilemiyorumMrb canım bende eski vajinismus hastasıyım. Şırınga ilr hamilelik var istersen araştır. Zamanında hepsini bende denedim ama olmadı benim. Tabi olanlar var. İnşallah yenersin. Ben yendim 1 senedir uğraşıyorum bebek olmuyor bu Arada doktor muayeneleri gerekiyor. Bana böyle söyleyenlere kızdığım oluyordu bile bazen ama doğru söylüyorlarmış önce yenmeye odaklan çünkü sonra sen zorluk çekersin.
Ben de 4 yillik vajinismustum ve ocak aynin basinda cok sukur kurtuldum simdi cocuk istiyorum ins.biran once oda olur.. allah herkesi kurtarsin bu vajinusmus illetindenMerhaba arkadaşlar. Vajinismuslu biri olarak soruyorum. 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Bir çok tedavi gördüm ama maalesef kurtulamadım. Böyle olup hamile kalan var mı? Vajina girişine boşalma ile mi? Aşılama ile mi? Yardımcı olur musunuz?
Konuyla ilgisi olmayanlar, lütfen kırıcı bişey yazmasın. Bu rahatsızlığı yaşayanlar zaten yeterince üzgün.
Eger kafanda bitirmezsen hic bir yontem ise yaramaz cunku kimse sihirli degnekle sana dokunmuyor .Sadece yonlendiriyorlar.Biraz cesaret ve biraz israrla yeneceğine inanıyorum .Çok sağol canım, nasıl yendin peki. Ben vajinal botoks oldum, psikolojik tedavi gördüm, epidural anestezi oldum yine de kurtulamadım. Parmak egzersizi yapamıyorum çok rahatsız ediyor beni. Ne yapıcam bilemiyorum
Canm.merhaba oncelikle gecmis olsunn kurtulmussun gözun aydin.. bende ocak ayinda kurtuldum ilk ay kremlerle yine yaptim sonra.simdi subatta cubuklaro biraktim o kremleride sürmuyorm cunku doktor kimyasal olduklari.icin spremleri etkiler dedi.. oyuzden bu ay sadece bebek yagiyla denedik canim.. yavastan birakmaya calis artik sendeKızlar bende vajinismusu yendim fakat aparat ve uyuşturucu kremi bırakmadım bugün bı yazı okudum kayganlastirici ve uyuşturucu krem hamile kalmayı zorlaştırıyormus. Bunları kullanıp hamile kalabililen Varmi
Yandım desene peki uyuşturucuyu surmesemde kayganlastirici sursem çünkü bebe yağı hiç almadım benCanm.merhaba oncelikle gecmis olsunn kurtulmussun gözun aydin.. bende ocak ayinda kurtuldum ilk ay kremlerle yine yaptim sonra.simdi subatta cubuklaro biraktim o kremleride sürmuyorm cunku doktor kimyasal olduklari.icin spremleri etkiler dedi.. oyuzden bu ay sadece bebek yagiyla denedik canim.. yavastan birakmaya calis artik sende
Bende uyusturucuyu biraktim doktor yaninda su bazli kayganlastirjcida vermisti o sorun olmaz dedi ama icime sinmedi yinede yapis yapis oluyo kuruyo en son bebe yagi aldim en rahat onunla kurumuyo yapis yapis kalmiyo kimyasalda degil bide oyle dene istersen canimYandım desene peki uyuşturucuyu surmesemde kayganlastirici sursem çünkü bebe yağı hiç almadım ben
Benimkide öyle su bazlı falan böyle bı deniyim olmazsa alırım artık bebe yağı dediğin neBende uyusturucuyu biraktim doktor yaninda su bazli kayganlastirjcida vermisti o sorun olmaz dedi ama icime sinmedi yinede yapis yapis oluyo kuruyo en son bebe yagi aldim en rahat onunla kurumuyo yapis yapis kalmiyo kimyasalda degil bide oyle dene istersen canim
Normal.bebeklerin vucuduna surulen bebek yaglari varya onlardan hem kayganlastiriyor cok etkili direk onu al marketten daha rahat edersinBenimkide öyle su bazlı falan böyle bı deniyim olmazsa alırım artık bebe yağı dediğin ne
Marka farkedermiNormal.bebeklerin vucuduna surulen bebek yaglari varya onlardan hem kayganlastiriyor cok etkili direk onu al marketten daha rahat edersin
Markasi varmi zatn bilmiyorum direk.bebek yagi diye satiliyor canim 10 tl bile degildi marketteMarka farkedermi
Canım bunlarla uğraşmak maddi manevi seni çok yıpratır aşılama tüp bebek bunlar ciddi rakamlar gerektiriyor vajinismusu yenmek daha kolay niye güzel olandan kaciyosun bak ben de böyleydi dün uyuşturucu krem kullanmadan denedik hiç bı fark yok artık kullanmıyorum biraz cesur olman lazimMerhaba arkadaşlar. Vajinismuslu biri olarak soruyorum. 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Bir çok tedavi gördüm ama maalesef kurtulamadım. Böyle olup hamile kalan var mı? Vajina girişine boşalma ile mi? Aşılama ile mi? Yardımcı olur musunuz?
Konuyla ilgisi olmayanlar, lütfen kırıcı bişey yazmasın. Bu rahatsızlığı yaşayanlar zaten yeterince üzgün.
Olsun bende bazen ilk bi aparatla yapiyrym rahat acilsin diye kayganlsrruci sadece bebek yagi iyiKızlar takvime göre bebek için denemelere başladık fakat kayganlastirici siz yapamıyorum ayriyeten hala aparat kullanıyoruz sizce gebeliğe engelmi bunlar
Bebe yağı almadım daha aslında ihmal ettim alsam iyiydi ama genel anlamda çok büyük bir engel yaratmaz demiOlsun bende bazen ilk bi aparatla yapiyrym rahat acilsin diye kayganlsrruci sadece bebek yagi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?