Vajinismus Olduğunu Birliktelik Yaşamadan Anlayan Varmıdır?

bacım düzgün erkekler de var, içlerinden birini normal şekilde tanı. biraz dışarıda buluşun çay kahve falan için. gönlün ısınırsa evde de buluşursunuz. ilk görüşmede, ikinci görüşmede ev muhabbeti yapan adam zaten cinsellik odaklıdır. vajinismusu da biriyle denemeden anlayamazsın. mastürbasyon bile yapmamışsın. neden? bari onu yapsaydın.

Vajinusmus hakkında bence de yaşamadan bilemezsiniz. Ama bu alıntıladığım kısım hiç normal gelmedi. Yani 33 yıldır yaşıyorsunuz ve neyden nasıl haz aldığınızı bilmiyorsunuz. Kendi vücudunuzu tanımıyorsunuz. E ileride hayatınıza biri girse o da sizin nelerden hoşlandığınızı tatmin olduğunuzu bilmeyecek, bulamayacak belki.
Bana bu daha büyük bir sorun gibi geldi. Yardım almanız gerek burada yazılanlarla çözülebileceğini sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Cinselliğe oldukça düşkün bekar bir kadın olarak (evet itiraf ediyorum) ben bile cinsellik yaşamam ilk kez buluştuğum kişiyle. Vajinismus değilim ama bunu anlamanın noktalarından biri de kendi cinsel organına dokunamamadır.

Benim aklıma bir hikayem geldi şu an hatırladıkça gülüyorum :) ilk sevgili yapmak için 2 ya da 3 görüşmede birden öpmüştü beni beklemiyordum ve çok utanmıştım. O kadar baskı görmüşüm ki güzel duygular yerine sürekli ben ne yaptım babamı-annrmi aldattım vb şeyler geliyor aklıma..
Benimde annem namus işte ilk görüştüğü kişi ile evlenen övme kızsın şöyle ayıp erkekler böyle pislik vb şeylerle küçüklükten beri sürekli ögüt adı altında bir ton şey bilinç altında yollar.
Lisede sevgili yapmamamın sebebi annemin bu bakış açısıdır. Sonradan fark ettim sorgulayarak.
Neyse öpme oldu içimde bir şey hissediyorum ama bir yandan da inanılmaz bir suçluluk duygusu var. Görmek istemiyorum bir daha aynı duygunun altında ezilme fikri beni çok yormuştu o gün neyse ertesi gün çağırdı yalan söyledim oyaladım. Sonra tekrar derken bir kaç gün yalan söyledim ve en sonunda olmayacağını söyledim. Öyle derken sürekli aklımda ama korkudan gidemiyorum ben bunu yıllarca yaşadım. Bir gün cesaretle mesaj yazdım facebooktan böyle böyle hissediyorum diye yalansız baya dobra olarak sonra yine buluştuk biz işte öpüşüyoruz ama o yılların verdiği artık suçluluk duygusunu yok etme ile içimdeki duyguları fark ettim.
Ara ara düşündüğümde sonraki görüştüğüm hiç kimsede bu duyguyu yaşayamayacagımı itiraf ettim kendime keşke daha çok kendim olup farkında olsaymışım dedim.
Size tavsiyem beyfendi ile görüşün ve dobra şekilde yazın olanı biteni korkmayın en kötü yine görüşmezsiniz. Yardım talep edin eğer size çekici geliyorsa yavaş yavaş adım atsın. Önce öpüşün sonra sexting yapın sonra evine gidin yolunu siz çizersiniz bir şekilde asla hemen olaya dalmayı bu size ürkütücü gelir bana da öyle geldi. Anlayışlı olacaktır eminim erkeklerin arasında hemen cinsellik düşünen yok değil ama iyiniyetli olanda var. İnsansınız sevin öpüşün bu duyguları sizde yaşayın.

Camdaki kız dizisindeki Nalan geldi aklıma vallahi. Aileniz çok mu baskıcıydı acaba? Erkekleri tacizci tecavüzcü olarak kodlamış gibisiniz.
Bence bunlar hassas mevzular. Profesyonel birinden destek almanız daha doğru olur.
Bana her şeyden çok 30 küsür yaşındaki kadınların bunca yıl kendi bedeninden, bu güzel duygulardan habersiz yaşaması üzücü geliyor.
Ayrıca çok istekliyim diyorsunuz ama kendinize bile dokunmuyorsunuz, ne yapıyorsunuz o halde? Bu da garip geldi bana

Son düzenleme:
Tatmin olma isteğinizi nasıl baskılıyorsunuz peki? Bu kadar istek biryerde patlak verir cunku

Camdaki kız da olan Nalan ın tavrının aynısı gibi geldi sizin o kişiye verdiginiz tepki

Daha önce hiç tatmin olmadım sadece kafamı baska seylerle oyalayarak aklımdan çıkarmaya calisiyorum
Hata yapıyorsun, senin bu yaptığını 4 yaş civarı çocuklara anne baba yapar, dikkatini dağıtır. Sen artık hormonlarını yönetmen gereken yaştasın, beden buna ihtiyaç duymasa o his uyanmaz.

Baskıcılık bir tarafa ailemde yada oldugum cevrede cinselligin konusu dahi açılmazdı ki kötüleme gibi seylere girilsin.Cinsellik kötü bir tabuydu
Ben bu konuyu kendime bile yeni yeni açaniliyorum hayatımda biri olmadanda terapiye ne diye gidecegim ne anlatip ne konusacagim ki diye dusunuyorum

Bende isteksiz bir insan degilim ama bu durumla iki kez karsilasip ikisindede reddedince acaba mi diye korkular yasamaya basladim birgun evlenirsem bu sıkintiyı yasarim korkusu sardi beni

Bende isteksiz bir insan degilim ama bu durumla iki kez karsilasip ikisindede reddedince acaba mi diye korkular yasamaya basladim birgun evlenirsem bu sıkintiyı yasarim korkusu sardi beni
Sadece reddetmemissiniz ki ağlamaya baslamissiniz. Hayır demek farklı ağlamak farklı şeyler. Siz gidip durumunuzu anlatırsanız terapist muhakkak yardımcı olur

Vajinusmus mu bilmem de.. önce bence kendine bir sor ben gerçekten istiyormuyum.. ve hoşlandığın biriyle konus çık bakalım ilerisini isticekmiisn.. pat die tanısdıgınla olmaz

Bize anlattığınız gibi dümdüz anlatacaksınız, rotayı psikolog çizecek sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…