- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.081
sen ne ile yapıyorsun ki cnm
benım aparatım mum ve eşimin penisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne ile yapıyorsun ki cnm
bizdede oldu cnm aynı sıkıntı ben elimle orayı buldum eşim devam etti sonra bacaklarımı çektim çok rahat oldu
bacaklarınızı nasıl cekıyosunuz ya ben dun denedım belınede doladım eşimin ama cok az alabılıyorum ben tamamlayamıyorum bi türlü..bı kısmını aldıktan sonra itince bi baskı olyo sanki gitmiyo ala ala
Dizlerinin ustune mi oturdun yani off neden hayal edemiyorum.ya aparatı alttan iterken zor oluyor ama sirtustu koyarken iyi ims peniste de tam tersi olur sirt ustu yapamadim ins ben ustteyken yaparimcanm ben aparat alırken karsma ayna koyuyordm oturuyrdm dizlermi acarak ole alıyodm ustte denerken namaz kılarken otururuz ya ole oturdum snra sol bacagmı haffce kaldrıp ıkınarak yeri bulmaya calıştm ve ıkınnca yaglıydı zaten hemen kaydı canm ama sadece yarsı oldu ileri gtmedi ilk pnsi aldgmda
bacaklarını ikiye katla dizlerinden tut çek çok az alıyosan az kalmış ki ben onu bile yapamayıdum bebe yağı sür azıcık girince ıkın
cnm nefesini al tam girerken nefes verbolca zeytınyagı suryorum ama dur bıde dızlerımı çekip denıyım..bıraz gırdıkten sonra acaba nefesımı mı doğru yapamıyorum bılemedımkı
egzersizleri eşinede yaptırıyomusun peki
cnm nefesini al tam girerken nefes ver
Selam millet nasılsınız?Ben biraz tedirginim, iki parmak egzersizinden sonra dun ogleden beri az kanama devam ediyor.çok değil ama oluyor. Ve parçalar geliyor küçük parçalar. Neden anlamıyorum. Benim gibi olan oldu mu
sakin ol cnm olack birincde olmazsa ıkıncde olmadı ucuncde hangi pozsyonda nasl denyrsn
İki parmagin hepsini alabiliyor musun peki
Ben altta oluyorum. Ustte yapamiyorum bennn icime aliyorum ama bi yrde tikaniyorum ilerletemiyorum yaaaaa
Dizlerinin ustune mi oturdun yani off neden hayal edemiyorum.ya aparatı alttan iterken zor oluyor ama sirtustu koyarken iyi ims peniste de tam tersi olur sirt ustu yapamadim ins ben ustteyken yaparim
Sen tutup yerlestirmedin yani oyle mi ? Canim ben de eger birden paslayip asama asama gidersem.bi 10 dk icinde uc parmagimi da alabiloyorum rahatca ama dun penisi denedik yapamadik cok agladim esimin penisi de girmeyince hemen sonuverdi ben altta denedim ikindim da ama girisi bulamadik ben itmeye çalıştım tutup da o mu itsin ki ? Ya da ustte mi denesem
Nerde bu millet? Eski sayfalari okuyorum da o zaman sayfa daha aktifmis.ben calisiyor olmama ragmen hep girip kontrol ediyorum telefondan bi cumle cesaretim olur mu diyeinş cnm ya bıter bu illet
Tirlatmaya az kaldi vallahiiii o koca aparati sokuyorumda penis nasl grmiyo anlamiyorum! Bi noktada takiliyorum bacaklarimi itemiyorum bile Allahim yaaaaa....
sen yendin mi arkadaşım...dedigini uygulayacagım çok sagol..birşey daha soracagım..penisin çabuk sönmemesi için hedefi hemen bulmak gerekiyor.biz deliği bulma aşamasnda da vakit kaybediyoruz bu konuda bi önerin varmı
canm benm adımın ustune sag tıkla orda mesaj gönder dye çıkıyo