• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kafam karıştı şmdi beyaz mum bi adet yapıyrm.şmdi napsam 2 mum kalınmış. pe.. denemesinemi geçiyim. üffffff. of ya ne zor bişey bu. ama korkmuyrm ve acımıycak eminim.

bence önce mum la eşin denesin sonra parmağı ile alıştırsın
bol zeytinyağ veya bebeyağı sürmüşken
hatta oral sex te yapabilir iyice ıslanınca, parmağı çıkarırken penisini soksun
sende bol nefes ver ıkın bak ne kadar kolay olacak

bitanesi 10 cm mi ama birleştirrsem anca p.. kadar olmazmı ee peki napayım .daha denemedim de

yani seninki 10cm mi bilmiyorum gerçi ölç eğer o kadarsa bence en fazla 15al.bi bilgm yok aslında ama dene yine de . onu bilen birine sormak lazım.çok fazla büyük olunca zararı olur mu olmaz mi iyice öğren öyle uygula.ben biraz önce 12cm kendim yaptgm aparatı denedim aldım çok şükür.ilk giriste zor oluyor :-(

bence önce mum la eşin denesin sonra parmağı ile alıştırsın
bol zeytinyağ veya bebeyağı sürmüşken
hatta oral sex te yapabilir iyice ıslanınca, parmağı çıkarırken penisini soksun
sende bol nefes ver ıkın bak ne kadar kolay olacak

penis denemesi yaparken direk penis ile yatmamak mı gerekiyor.yani önce ararat i sokup sonra mi penis denemeliyiz.

penis denemesi yaparken direk penis ile yatmamak mı gerekiyor.yani önce ararat i sokup sonra mi penis denemeliyiz.

penise genelde otomatik tepki veriyor ya vajina
alıştırma açısından dedim, kontrol eşinde olacak sen sadece güzel bir birlikteliği yaşa beyninde gözlerin kapalı iken
eşin yapsın herşeyi, oral sexle iyice gevşetsin vajinanı parmakla alıştırsın seninde dizlerin göğsünde iken iyice
açılsın vagina kısmın, eşin parmağa ,y,ce alıştığını hissettiği an parmağın yerine ara vermedin penisi yerleştirsin
bak nasılda kolay olacak,penisine bol zeytinyağı sürsün vajinanada

diğer sayfadakileri okudun.birçogu doktorsuz asla olmaz yazmış.bunları okuyunca çok üzülüyorum çünkü maddi durumum doktora gitmeye müsait degil.zaten olsa ilk 1aydan sonra kesin giderdim.ben evleneli 7ay oldu..ya yine olmazsa diye düşünmekten psikoloji felan kalmadı..çok agır bi yük bu gerçekten:(rabbim şifasını nasip etsin bize de

diğer sayfadakileri okudun.birçogu doktorsuz asla olmaz yazmış.bunları okuyunca çok üzülüyorum çünkü maddi durumum doktora gitmeye müsait degil.zaten olsa ilk 1aydan sonra kesin giderdim.ben evleneli 7ay oldu..ya yine olmazsa diye düşünmekten psikoloji felan kalmadı..çok agır bi yük bu gerçekten:(rabbim şifasını nasip etsin bize de

maddi durumun yoksa o zaman kendin yapacaksın.Doktorsuz yapacaksın.Benmde eşim doktora gitmiyor ve göndermiyor o yüzden ben yapmak zorundayım tek başıma. Ve yapacağım bunu ben.Sende yapacağım dediketen sonra yapacaksın ama üstüne düş, egzersizleri yap mum denemesi falan. olur.

Kendni doktr diye şartlandırınca hiç olmuyor ben 3 sene doktrsuz yapamam dedim kulak çöpü bile yapamadım.Ama bu hafta yapacağm dedim ve birgün kulak çöpü ikinci gün mum yaptım acımadığını fark ettim, yapabilirim diye dşünüyrm bu ay içinde ;)

Bugün birdaha giremeyebilirm şunu da söyliyim sana bu bir fıtık ameliyatı değil doktorsuz olmasın bu tamamen beynimde bitirmen gereken bir sorun göşrürzz. Allah yardımcmız olsun.

ben evlendikten tam bir yıl sonra yıldönümünden önceki gün:)artık denemeyi bırakmışken yendim o gün içinde karar verdim ve oldu canıma tak etti heralde, aynen canım maddi durumu olan doktora gitsin pek tabi ama kesinlikle iş sende bitiyo kararlı olman lazım acımıyacağına kan fışkırmayacağına kendini inandırman lazım

Bir keremi denedin ve yendin canim yoksa bi kac kez deneme yaptinmi hala rahatca yapiomsn?

merhabalar,8 aydır kendi çabamızla yapmaya çalıştık ama bir gıdım ilerleyemedik,acı çekmek ve doktor doktor dolaşmaktan başka sadece jel tavsiye ediyordu doktor.bunu ilk defa denedim ve ilkinde başarılı oldum.önemli olan içine sürdüğüm uyuşturucu krem ve sprey.dediğim gibi denemekten zarar gelmez.ama gerçekten hiç bir acı ve rahatszlık duygusu olmadan tam başarı sağlanıyor.

ne bileyim cok karisik geldi
Evet arkadaslar galiba ben de yendimmmmmmmmmmmm basardiimmmmmmm sonunda cok sukur ama hala inanamiyorum tecrubeli arkadaslar ne olur dinleyin de olmus deyin.soyle diyeyim ki uc defa icime tamamini alabildum ust pozisyonda sirtim donuk ust pozisyonda yuzum donuk ve misyoner pozisyonda .gel gitte yaptik fakat eşim icime boşalamadi bi turlu ustteyken ben yoruldum sanirim ve kanamam da olmadi kesin yenmis miyimdir simdi ben noluuuuuuurrrr cevaaaapp.bi dahaki denememe zorlanmam di mi tekrardan cunku yenmeden once ilk egzersizle orayi alistirdim bi dahaki denemelere alistirmadan da alabilit miyim.DUNYA KADINLAR GÜNÜNDE EGER GERCEKTEN YENMISSIN DERSENIZ BEN DE BIR KADIN OLDUM

Son düzenleme:

Sen baskalarina ne bakiyorsun bosver onlari sen kendi doktorun ol pes etme dua et cabala bende ugrasiyorum umutsuz olmak yok sonunda olacak yani bu da bizim imtihanimiz allah kolay etsin

merhabalar,8 aydır kendi çabamızla yapmaya çalıştık ama bir gıdım ilerleyemedik,acı çekmek ve doktor doktor dolaşmaktan başka sadece jel tavsiye ediyordu doktor.bunu ilk defa denedim ve ilkinde başarılı oldum.önemli olan içine sürdüğüm uyuşturucu krem ve sprey.dediğim gibi denemekten zarar gelmez.ama gerçekten hiç bir acı ve rahatszlık duygusu olmadan tam başarı sağlanıyor.

Adini ve nasil uyguladigini yazar misin lutfen bizde bilelim

cnm boşver doktoru buradki kızlar doktor gibi zaten
ben çok ilerledim emin ol sende ilerleyeceksn

Canim merak ettigim sey su o zaman kremle bunu yendin sonra bi daha kremsiz denediginde yapabildinmi? Hic denedinmi yani oluomuu

Back
X