• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizdede oldu cnm aynı sıkıntı ben elimle orayı buldum eşim devam etti sonra bacaklarımı çektim çok rahat oldu

bacaklarınızı nasıl cekıyosunuz ya ben dun denedım belınede doladım eşimin ama cok az alabılıyorum ben tamamlayamıyorum bi türlü..bı kısmını aldıktan sonra itince bi baskı olyo sanki gitmiyo ala ala

bacaklarınızı nasıl cekıyosunuz ya ben dun denedım belınede doladım eşimin ama cok az alabılıyorum ben tamamlayamıyorum bi türlü..bı kısmını aldıktan sonra itince bi baskı olyo sanki gitmiyo ala ala

bacaklarını ikiye katla dizlerinden tut çek çok az alıyosan az kalmış ki ben onu bile yapamayıdum bebe yağı sür azıcık girince ıkın

canm ben aparat alırken karsma ayna koyuyordm oturuyrdm dizlermi acarak ole alıyodm ustte denerken namaz kılarken otururuz ya ole oturdum snra sol bacagmı haffce kaldrıp ıkınarak yeri bulmaya calıştm ve ıkınnca yaglıydı zaten hemen kaydı canm ama sadece yarsı oldu ileri gtmedi ilk pnsi aldgmda
Dizlerinin ustune mi oturdun yani off neden hayal edemiyorum.ya aparatı alttan iterken zor oluyor ama sirtustu koyarken iyi ims peniste de tam tersi olur sirt ustu yapamadim ins ben ustteyken yaparim

bacaklarını ikiye katla dizlerinden tut çek çok az alıyosan az kalmış ki ben onu bile yapamayıdum bebe yağı sür azıcık girince ıkın

bolca zeytınyagı suryorum ama dur bıde dızlerımı çekip denıyım..bıraz gırdıkten sonra acaba nefesımı mı doğru yapamıyorum bılemedımkı

Selam millet nasılsınız?
Ben biraz tedirginim, iki parmak egzersizinden sonra dun ogleden beri az kanama devam ediyor.çok değil ama oluyor. Ve parçalar geliyor küçük parçalar. Neden anlamıyorum. Benim gibi olan oldu mu

Selam millet nasılsınız?Ben biraz tedirginim, iki parmak egzersizinden sonra dun ogleden beri az kanama devam ediyor.çok değil ama oluyor. Ve parçalar geliyor küçük parçalar. Neden anlamıyorum. Benim gibi olan oldu mu

Selam millet nasılsınız?Ben biraz tedirginim, iki parmak egzersizinden sonra dun ogleden beri az kanama devam ediyor.çok değil ama oluyor. Ve parçalar geliyor küçük parçalar. Neden anlamıyorum. Benim gibi olan oldu mu

İki parmagin hepsini alabiliyor musun peki

Sen tutup yerlestirmedin yani oyle mi ? Canim ben de eger birden paslayip asama asama gidersem.bi 10 dk icinde uc parmagimi da alabiloyorum rahatca ama dun penisi denedik yapamadik cok agladim esimin penisi de girmeyince hemen sonuverdi ben altta denedim ikindim da ama girisi bulamadik ben itmeye çalıştım tutup da o mu itsin ki ? Ya da ustte mi denesem

canım, her tekrarda yaıklarımı bir oku önce ve seninde başaracağını düşünerek.

sırt üstü en iyisi yalnız bacaklarını göğsüne doğru çekersen daha rahat açılır eşin yolu daha kolay bulur
aparat içinde olsun eşin penisi sokmadan önce aparatla alıştırdıktan sonra parmakla oynayıp
tene alıştırsın en kaygan anında penisi girsin, tam girme anında derin nefes ver

sen yendin mi arkadaşım...dedigini uygulayacagım çok sagol..birşey daha soracagım..penisin çabuk sönmemesi için hedefi hemen bulmak gerekiyor.biz deliği bulma aşamasnda da vakit kaybediyoruz bu konuda bi önerin varmı

kızlar, birazdakocanız çalışssın
hedefide hemen bulsun yani, dizlerini iyice göğsüne çektiğin zaman kolayca bulması lazım
ön sevişme anında zaten sönmemesi lazım penisin, içinde aparat varken
çıkartsın, parmak denesin, tene alışsın vaginan sonra en hazır halde penisi girerekn sen ıkın nefes ver derin

Back
X