- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.821
Arkadaşlar aparatların isimleri ne. Boy boymu netten siprariş verip deneyeyim.Çnkü ben doktra gidemem.Eşim ikna olmuyor.Bunu yapmaya mecburum.çnkü çocuk istiyrum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapamama sebebim girmiyor itiyorum girmiyor
sanırım kendini kasıyorsun.önce nefes egzersizlerini uygula .hemen itekleme oranda gezdir biraz bir iki gün bunu yap dokundur sadece daha sonra ittirme işlemine geç.çoğuna aparat itici geliyor bir günde sewrçe parmağını denemeni öneririm girebilir
yarın kulak çöpünü kalınlaştırıp deneyeceğim lütfen banayardımcı olurmusunuz. tam olarakkulak çöpünü nasıl aparat olarak hazırlamalıyım.ne yapmalıyım ayrıntılı olarak söylermisiniz.
ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki
tek parmağı yapıp iki parmakta zorlananlar ilişkiye neden daha kolay girebiliyorlarmış dr.unuz bunu nasıl açıkladı ? ben de biraz o durumdayım ve merak ettim gerçekten :s
Sen yendin mi yoksa hala tedavi surecinde misin
Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diye
ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki
bi pns boyutuna gelio cnm emn ol
kulak çöpümü penis kadar oluyo ? nasıllll
mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o
ilk bi tane havlu kagıda sarıyorsun kulak çöpünü snra ikinci havlu kagıt uc dort bes..... diye bir suru sararak ve ınankı çok guzl bi aparat oluyo