• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar aparatların isimleri ne. Boy boymu netten siprariş verip deneyeyim.Çnkü ben doktra gidemem.Eşim ikna olmuyor.Bunu yapmaya mecburum.çnkü çocuk istiyrum artık

yarın kulak çöpünü kalınlaştırıp deneyeceğim lütfen banayardımcı olurmusunuz. tam olarakkulak çöpünü nasıl aparat olarak hazırlamalıyım.ne yapmalıyım ayrıntılı olarak söylermisiniz.

sanırım kendini kasıyorsun.önce nefes egzersizlerini uygula .hemen itekleme oranda gezdir biraz bir iki gün bunu yap dokundur sadece daha sonra ittirme işlemine geç.çoğuna aparat itici geliyor bir günde sewrçe parmağını denemeni öneririm girebilir

Ben az önce kulak çöpünün tamamını yaptım.Ama parmak çok iğrenç geliyo onu yapamam.

yarın kulak çöpünü kalınlaştırıp deneyeceğim lütfen banayardımcı olurmusunuz. tam olarakkulak çöpünü nasıl aparat olarak hazırlamalıyım.ne yapmalıyım ayrıntılı olarak söylermisiniz.

ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki

ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki

Hepsi bana o kadar itici geliyo ki hele de parmak ama parmak hariç hepsini yapmaya niyetlendm artık Allah yardım etsin.

Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diye

yok canm o vajinanın kendi sıvısı içini temzlemek için salglanıyo kendi kendini temizlemek için

mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o

mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o

Biliyorum canım doğum günü değilde hani şu beyaz mumlar varya elektrikler kesildiğinde yaktığımz onlardan deniycem inşallh bakalım. Yazarım sana ama şunu söyliym ben bugüne kadar onun duvar olduğunu dşünüyodum fakat o kulak çöpü olunca artık inanıyrum ki başka şeylerde girer.Hadi bakalım hayrlısı.Haber veririm yarın yaparsam ya da ne zaman yaparsam çalışıyorum akşamları eve yorgun geliyorum psikolojme bağlı ama bugünki gibi olursam yarın yaparım :) tabi inşallh

Back
X