• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KKADERİM sana da çok şey sordum ama en bugun deniycem ya bana bi tavsiyen olurmu ?nasıl kolaylaştırabilirim?
estağfurullah canım soracaksın tabi,bakma klavye sorunum yüzünden fazla uzun ayrıntılı yazamıyorum.bak ne kadar anlıkta olsa bayılmış gibi gevşek serbest bırakırsan o kadar iyi olur.eşin giriş esnasında yapabiliyorsa etkilesin uyarsın,ben ona izin vermiyordum kendim yapmaya çalıştım çünkü.ıkınmayı nefes alıp vermeyi paniklediğinde ayetel kürsi okumayı unutma, derin nefes alıp ver,girişten önce klitorisi biraz uyarabilir eşin,sende kendini zevk almaya odakla,acı verecek birşey olsa,Rabbim kullarına ne merhametlidir,eziyet diye değil zevk olsun diye vermiş bunları hatırla.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33l
bunu da tekrar ilk sayfayı incele resim linklerine bak.

süpersin canım maşallah bak dr muayene ederken cam aparat kullanıyor ya nasıl kastım kendimi 1sene önce yendiğim halde,sonra ikinci gittiğimde hafif ıkındım girdi,zamanla alışılıyor inan bak.

Banada doktor uyguladi canim aparatlari o verdi zaten en buyugunu yaparken acayp canim yanmisti ama o anlikmis simdi o kdr rahat yapiorumki kendime astim onuuu sagol canim benimmmmm 😁😁

Ya arkadaşlar burada daha öncede sordum ama bir arkadaş cevap verdiği için bir kaç kişinin daha fikrini almak istiyorum. Şu an regl çok az geliyor yinede parmak egzersizne başlasam olur mu.

Banada doktor uyguladi canim aparatlari o verdi zaten en buyugunu yaparken acayp canim yanmisti ama o anlikmis simdi o kdr rahat yapiorumki kendime astim onuuu sagol canim benimmmmm 😁😁
zamanla o kadar rahatlayacaksın ki,kendin bile şaşırırsın.sende sağolasın cnm.

Nden peki canım çok olmuyor. Sadece merak ediyorum yanlış anlama olur mu
canım ayrıntılı bilgim yok ama sadece regl döneminde kolay mikrop kapılabilir ayrıca eşle ilişki yasaktır ya o dönem bence egzersiz içinde bitmesini bekle derim,olur ya mikrop bile kapabilirsin. bilmiyorum sakıncası yoktur belki ama benim düşüncem bu.

canım ayrıntılı bilgim yok ama sadece regl döneminde kolay mikrop kapılabilir ayrıca eşle ilişki yasaktır ya o dönem bence egzersiz içinde bitmesini bekle derim,olur ya mikrop bile kapabilirsin. bilmiyorum sakıncası yoktur belki ama benim düşüncem bu.

Tamam canım haklısın yarın yaparım en azından

arkadaslar dun cift parmakta takildim cok canim yandi ve tum inancim gitti yazdim ama cevap gelmedi ben cift parmagi bile alamazsam p...si nasil alcam coj moralim bozuldu ne yapabilirim fikir verin nolur

Doğru diyon kardeşim de . Neyse zorlayaym kendimi. Aslında korkuyorum parmak egzersizden tansiyon düşer mi çok canım yanar mi falan filan

arkadaslar dun cift parmakta takildim cok canim yandi ve tum inancim gitti yazdim ama cevap gelmedi ben cift parmagi bile alamazsam p...si nasil alcam coj moralim bozuldu ne yapabilirim fikir verin nolur

BOl yag surseydin ole deneseydin

Ben aparatlari nerden bulabilirim yardimm lutfen parmakdan iyi olur :(

Back
X