• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparatın boyu 10 küsur cm uzunluk olarak doğru yere girmiş olması lazım, o kadar uzunluğun gireceği bir boyutta değildir yanlış olan yol diye tahmin ediyorum,sonuçta sadece duvara kadar, ne bileyim :/ ağrı derken çok bi şey değil de işte baskı gibi bi ağrı, ıslandıkça azalan, neredeyse hiç olmayan bi ağrı. yeni başladığım için mi böyle acaba? zamanla geçer mi?

merhaba.. hafif bir baskı olması normal.. egzersize başlamadan önce muayene olmuş muydun? olmadıysan bir doktora görünmekte fayda var

merhaba.. hafif bir baskı olması normal.. egzersize başlamadan önce muayene olmuş muydun? olmadıysan bir doktora görünmekte fayda var

o da ayrı bi travma zaten. vajinismusu fark ettiğimde muayene olmaya gittim hemen. daha kendimi rahatlatamamışken doktor çat diye sokmaya çalıştı parmağını ve ben de hemen kasıldım ve açamadım. doktor da seninki psikolojik dedi. bilemiyorum, belki de tekrar ve başka bir doktora görünmeliyim.

o da ayrı bi travma zaten. vajinismusu fark ettiğimde muayene olmaya gittim hemen. daha kendimi rahatlatamamışken doktor çat diye sokmaya çalıştı parmağını ve ben de hemen kasıldım ve açamadım. doktor da seninki psikolojik dedi. bilemiyorum, belki de tekrar ve başka bir doktora görünmeliyim.

Şunu söylemeliyim ki ikinci bir doktora görünmek psikolojik olarak seni hazırlayabilir. Çünkü ben ilk önce kadın bir doktora gittim. Vajinismus olduğumu söylememe rağmen hiç kibar yaklaşmadı, canımı yaka yaka baktı, vajinismussun dedi gönderdi beni. Ona güvenenemiştim. Hala bir sorunum olabileceğini düşünüyordum. Sonra aile dostumuz olan bir doktora gittim. O erkekti. Ve daha yumuşak yaklaştı. Bir de o cerrah ve bu konuda oldukça uzman. Bu konuda derken jinekoloji konusunda. Onun bilgili olduğumu bilmem, daha yumuşak yaklaşması ve bana olan tavrı ile ben ona muayene olduktan birkaç gün sonra yendim vajiyi. :34:

Diğer konuya gelirsek de okurken "şimdi oldu" dedim. Hissettiğin o şey normal. Baskı olacak, o baskı normal. Bu zamanla geçiyor. Orada bekletmeye bak sen aparatı:34:

[QUOTE=cilan_21;27171066]yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktı:1::1: nedn öyle oldu ki

çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii
[/QUOTE]

ben bu şekilde iken bi kere hamile kaldım. doktora gittim ve ben vijinismusum ve hamile kaldım dedim. dr üzerine boşalma ile hamile kalınabilir demişti.

ben kararımı verdim evet evet gerçekten olmuş:)))) ya ben çok safmışım:))) tamaiyle eğitimsizlikten bu yaa. üniv mezunuyum ama cinsel eğitim sıfır:((( internetten araştırdım ve benimki tamaiyle olmuş artık.kesin kararlıyım:))) inş doktorun kürtaj sonrası vermiş olduğu 3 ay yasağından sonra hamile olarak buraya yazarım:)) umarım bunca denemede bi kaza da olmamıştır!!!

selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorum :( hazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak

10 15 gün sonra test yap derim ben tam emin olabilmek için de istersen adetinin geçmesini bekle geçerse yap hem umutlanmamaışta olursun cnmm allah inş isteyen herkese nasip eder bende bi vajinismuslu olarak bebegi çok istiyorum inş hepimize nasip eder

Evet Canım. Adetimi Bekliyorumm bakalım o zaman belli olacak herşey. Ben Vajinismusu yeneli 3 ay oldu. Çok Şükür hayatımdaa artık yok öylee bişey.Allah sizlerede nasip etsin inşallah:16::16:

canım bende öyle hamile kaldım ucu giriyo içine boşalıyoo eşin içine boşaldığı içinde kalktığında onu hissetmen çok normall

vajiyi yenelı 15 gun oluyo taze gelınım bılıyorsunuz 3 sefer eşimle deneme yaptık gayet rahat oldu anestolle bırlıkte ama regl donemı, eşımın egıtım ıcın sehır dışına gıtmesı derken dun aksam tekrar deneyelım dedık olmadı:((( dedım fazla zorlamayım bıraktım bu aksam olucak dedım yıne denedım olmadı:((( sızdede oldumu ne yapmalıyım bırde anestolu ne zaman bırakmamı onerırsınız ekım ayında vajıyı yenenlere soruyorum hala uyusturmak ıcın krem kullanıyomusunz ????

Canım Ben Hiç anestolle yapmadım. Hiçte Gerek Duymadım.Seninki tamamen psikolojik bencee. Benimde 10 gün filan yapamadığım olmuştu adet dönemimde. Amaa ondan sonraa yinee olmuştu. Demekki beyninden tam olarak silememişsin vajiyi. Öncelikle sen başardınn zaten artık korkacak bişey yok. Kendinee Güvenn. Azim et. Ve GÖr bak olacaktır. Anestoluda Kullanma artık bencee. Çünkü gerek Yok. Jel Yeterli.Sakin Ol vee Sen Bu İşi bitirmişken yeniden aynı şeyleri yaşamaya izin vermee:16::16::16:

selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorum :( hazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak

Tatlım kendini ne zaman hazır hissedersen öylee deneyin. Eş denemesi Yapın mutlakaa. Eşin Parmaklarını soksun. Filan Ondan Sonra P....s denemesi Yapabilirsin. Amaa İlla Olacak Diye Bişey Yok. Belki zamanı vardırr. Sakin Oll. Vee Bu İşin eninde sonunda Olacağını Unutmaa:16::16::16:

vajinismus tadvisi almışbiri olarak yardımcı olmak isterim arkadaşlar.devlet hastanelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümleri var oraya gidin tedavi çok uzun sürmüyor3-4 ay gbi bir süre 11 yıllık bakireleri duyunca bu süre bence az bile üstelik ssk lı olan hastalar toplam 40-50 lira gibi bi ücret ödüyor.yine de yardım edebileceğim bir konu olursa özelden veya buradan mesaj atın elimden gelen yardımı yaparım.

dogru dıyorsun ama 3 ayda uzun bır surec benım bugun ılkgunum doktor sadece kıtap onerdı cerrahpasa tıp fakultesıne gttım

Sıcak su vücudun gevşemesi kendini kasmaman açısından belki iyi olur ama hijyene çok dikkat et, öyle yerlerde mikrop kapabilirsin, vajina çok hassas ve mikrop kapmaya çok elverişli bir bölge :34: Sen hamam diyince benim de canım istedi yahuuu şöyleee sıcacık bir kaplıca suyu geldi gözümün önüneee oyyyyyyyy:24::24:

canım tabiki dikkat ederim hamamda derken zaten suyun içinde değil. aile banyosu tuttuk güzelce hamamda gevşeriz daha sonra odamıza geçeriz hani belki sıcak su rahatlatır beni ve böylece şu vajiyi yenmiş olurum bende :)

canım tabiki dikkat ederim hamamda derken zaten suyun içinde değil. aile banyosu tuttuk güzelce hamamda gevşeriz daha sonra odamıza geçeriz hani belki sıcak su rahatlatır beni ve böylece şu vajiyi yenmiş olurum bende :)

Neden Olmasın Canım. Herşey senin elindee Bunu Unutmaa:16: Eğer sen istersen Bırak Hamamı Uzayda bile yaparsın. Önemli Olan Beyninee Bunu Anlatmak.Umarım Hayalin gerçekleşir. Unutmaa sen istersennn Kimse Önündee Duramazz:45::45::45: Güzel Haberlerle Gelmen Dileğiylee:16::16:

mufim, ben üye olalı 1 hafta olmadı ama seninle aynı duyguları yaşadım. siteye girince yalnız olmadığımı gördüm... yenenleri gördüm... yenenlerin diğerlerine nasıl canla başla ve samimi bir şekilde yardım ıtmeye, yol göstermeye çalıştığını gördüm(bi kez daha bu onurlu davranış için hepsine teşekkür ediyorum) inılmaz mutlu oldum. çok heyecanlandım. ilk iki msjıma cvp geç gelince(bana göre tabi bu:) ) aynı tepkiyi verdim o bu heyacandan kaynaklanıyo, şimdi burdaki arkadaşların da desteği ve yüreklendirmesiyle ben de Allah'ın izniyle yeniçem.bana yazılan cvplar beni heyecanlandırdığı ve mutlu ettiği için ben de bu şekilde destek olmak istedim sana :) hoşgeldin yeniden ve yoluumuz açık olsun inşaallah...

hopefor; öncelikle benı cok mutlu ettiğini söylemek istıyorum evet mesajları okuyunca ınsn yalnız olmadıını bılıyor fakat mesajlarına cevapalınca dahada mutlu oluyor ınsallah bızlerınde taze gelınler olarak halayımız cekılır. :)

canım ben önceleri yatağa girmeye korkuyodum deneyelim der diye ama cok sükür dediğim gibi yaptım ve her zaman hissetmesem de giriyo
üzülme ben çok çok korkağım az uz değil yani çok fazla :)
ilk regli oldum da ölcem sanmıştım ağlaya ağlaya hasta olmuştum böyle olacağım belliydi :1:
ama kararlıyım sabızsızlıkla reglim bitsin diye bekliyorum :) FATİH SULTAN MEHMET NE DEMİŞ ; YA BEN İSTANBUL'U ALACAĞIM YADA İSTANBUL BENİ..
ya ben vajiyi yeneceğim yada yeneceğim yani başka çözüm yolu yok :)
ben hergün deneme yapalım istiyorum ya bitsin bu sıkıntı stres diye :)

inşallah sendekı azım cesaret banada gelır bende senın kadar kararlı olurum....

Neden Olmasın Canım. Herşey senin elindee Bunu Unutmaa:16: Eğer sen istersen Bırak Hamamı Uzayda bile yaparsın. Önemli Olan Beyninee Bunu Anlatmak.Umarım Hayalin gerçekleşir. Unutmaa sen istersennn Kimse Önündee Duramazz:45::45::45: Güzel Haberlerle Gelmen Dileğiylee:16::16:

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten :( gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten :( gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

P......s daha kolay inan bana tatlım. Egzersiz yapar gibi Yapın yinee. Eşinee ver aparatını O egzersiz yapsın sanaa. Bu Çok önemli. Çünkü eşine Güvenin gelicek!! Ve sende yapmak isticeksin. Ondan Sonraa Hemen p....s denemesine geçin. Sen Üst Pozisyondaa Kontrol sende olsun. Bolcaaa Jel sürr hem eşinee hem kendinee. Sonraa Deliğee doğru yerleştir. Derin derin nefes alarak ve inanarak oturmaya başlaa. Girmedimi tekrar denee yılmadan usanmadann. İnanırsann Gireceğinee Hemen girerr. Bol bol ıkınmayı Unutmaa !! Birazz baskı filan hissedersen Sakın geri Çekilmee. Devam ett. Canın Yanmıcak emin olabilirsin. Diyelimki birazcık Canınmı yandıı devam et sen onun inadınaa devam ett. Bak Göreeceksinn Cupppppppppppppp diye kayıvericekk. Bu Dediklerimi Yap. Mutluluk çokta uzakta değil:16::16:

Back
X