• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

P......s daha kolay inan bana tatlım. Egzersiz yapar gibi Yapın yinee. Eşinee ver aparatını O egzersiz yapsın sanaa. Bu Çok önemli. Çünkü eşine Güvenin gelicek!! Ve sende yapmak isticeksin. Ondan Sonraa Hemen p....s denemesine geçin. Sen Üst Pozisyondaa Kontrol sende olsun. Bolcaaa Jel sürr hem eşinee hem kendinee. Sonraa Deliğee doğru yerleştir. Derin derin nefes alarak ve inanarak oturmaya başlaa. Girmedimi tekrar denee yılmadan usanmadann. İnanırsann Gireceğinee Hemen girerr. Bol bol ıkınmayı Unutmaa !! Birazz baskı filan hissedersen Sakın geri Çekilmee. Devam ett. Canın Yanmıcak emin olabilirsin. Diyelimki birazcık Canınmı yandıı devam et sen onun inadınaa devam ett. Bak Göreeceksinn Cupppppppppppppp diye kayıvericekk. Bu Dediklerimi Yap. Mutluluk çokta uzakta değil:16::16:

ya işte bana üstte olmak biraz ters geliyo canım yaa afedersin ama sanki kazığa oturuyomuş gibi :) evet belkide dediğin gibi eşim yapmalı egzersizimi onunla hiç denemedim onun parmağını alabiliyorum ama mumla o hiç denemedi... hııı evet bu gecede olmazsa öyle deniyelim bi :)

ya işte bana üstte olmak biraz ters geliyo canım yaa afedersin ama sanki kazığa oturuyomuş gibi :) evet belkide dediğin gibi eşim yapmalı egzersizimi onunla hiç denemedim onun parmağını alabiliyorum ama mumla o hiç denemedi... Hııı evet bu gecede olmazsa öyle deniyelim bi :)

evet kesinlikle ve kesinlike eşin egzersiz yapsın!! Faydasını göreceksin !! Ve bende üst pozisyondan korkuyodum aynen senin dediğin gibi ama inan çok çok kolay. Hiçte öyle kazığa oturur gibi olmuyo. Tam tersinee çok rahat. çünkü kontrol senin elindee istediğin gibi hareket ettirebiliyosun. Bencee o şekilde dene. Bana hak vereceksin. Bu arada senin yenmen an meselesi. önümüze gel hedef koyalım. 15 kasım gelmeden sen vajinismusu yen. Ve hedefin gerçek olsun. Kasım gelini ol tamam mı ?? 15 kasım gelmedenn gelin olacaksınn.anlaştık mı ?

evet kesinlikle ve kesinlike eşin egzersiz yapsın!! Faydasını göreceksin !! Ve bende üst pozisyondan korkuyodum aynen senin dediğin gibi ama inan çok çok kolay. Hiçte öyle kazığa oturur gibi olmuyo. Tam tersinee çok rahat. çünkü kontrol senin elindee istediğin gibi hareket ettirebiliyosun. Bencee o şekilde dene. Bana hak vereceksin. Bu arada senin yenmen an meselesi. önümüze gel hedef koyalım. 15 kasım gelmeden sen vajinismusu yen. Ve hedefin gerçek olsun. Kasım gelini ol tamam mı ?? 15 kasım gelmedenn gelin olacaksınn.anlaştık mı ?

ay cancağızım inan ben senden çok istiyorum bian önce kocamın gelini olmayı hamile kalmayı inşallah canım inşallah yaaaa sıkmam lazım kendimi hazır adetim yeni bitmişken halletmem lazım bu işi :)

ay cancağızım inan ben senden çok istiyorum bian önce kocamın gelini olmayı hamile kalmayı inşallah canım inşallah yaaaa sıkmam lazım kendimi hazır adetim yeni bitmişken halletmem lazım bu işi :)

Bir sorun Olursaa yaz ben yardımcı Olmaya çalışırım tatlım. İnan bende Çokkkkkkkkk isterim yenmeni inşallah yeniceksin. 15 KASIM Gelmedenn:46::46::46::46:

Son düzenleme:
herkeze meraba bende kasımın 20 sinde evleneli 1 yıl olcak ama olmadı hala, burda yazılanları okuyunca cesaret geldi parmakla denedim 2 parmakla biraz giriyo alan daralıyo gitmiyo, eşimle denememizdede öyle oluyodu.lütfen yardım edin banada :(

aysir gün içinde kendi kendine kegel egzersizi yap. çok kolay. 5 saniye kas vajinayı 5 saniye gevşet. kasılacak kasları tam olarak öğrenebilmek için idrarını yaparken tut. işte o kaslar çalıştırılması gerekenler. sonra serçe parmağından başlayarak vajinana sokarak çalış. vajinam nerde diyorsan aynayı altına tutup ıkın. orada iki tane delik göreceksin. üstteki doğru olan. böyle böyle devam et. ön sayfalara bakabilirsin detaylı bilgiler için. bu gün tatsızım kusura bakma yardımcı olamıycam.

ben vajiyi yendim de ne oldu.... eşim bana madalya mı taktı. pazar günü başarmıştım hatta buraya da yazmıştım. dün yine yapalım istedi. ben de yorgundum ve korktum açıkçası yapamadım istemedim. şimdi konuşmuyoruz kavgalıyız... bi kere yaptık diye makineye mi bağladım ben. ilişkilerde çok tecrübeli değilim, eşim de değil. kim kimi idare edemiyor anlayamadım :(( ben istemiyormuşum zaten de, bir kere istemişim onda da yapmışım zaten, benim hiç derdim yokmuş çok sağlıklıymışım ama istememişim de ondan yapmamışım bunca zaman.... içim şişti yemin ediyorum çok mutsuzum.

aysir gün içinde kendi kendine kegel egzersizi yap. çok kolay. 5 saniye kas vajinayı 5 saniye gevşet. kasılacak kasları tam olarak öğrenebilmek için idrarını yaparken tut. işte o kaslar çalıştırılması gerekenler. sonra serçe parmağından başlayarak vajinana sokarak çalış. vajinam nerde diyorsan aynayı altına tutup ıkın. orada iki tane delik göreceksin. üstteki doğru olan. böyle böyle devam et. ön sayfalara bakabilirsin detaylı bilgiler için. bu gün tatsızım kusura bakma yardımcı olamıycam.

ben vajiyi yendim de ne oldu.... eşim bana madalya mı taktı. pazar günü başarmıştım hatta buraya da yazmıştım. dün yine yapalım istedi. ben de yorgundum ve korktum açıkçası yapamadım istemedim. şimdi konuşmuyoruz kavgalıyız... bi kere yaptık diye makineye mi bağladım ben. ilişkilerde çok tecrübeli değilim, eşim de değil. kim kimi idare edemiyor anlayamadım :(( ben istemiyormuşum zaten de, bir kere istemişim onda da yapmışım zaten, benim hiç derdim yokmuş çok sağlıklıymışım ama istememişim de ondan yapmamışım bunca zaman.... içim şişti yemin ediyorum çok mutsuzum.

seni çok iyi anlıyorum bana da dedi kaç kere istemiyorsun da görev icabı gibi diye ya da canımın istediğine bile inanmıyor artık hıı tabi diye geçiştiriyor :( o zaman iyce motivasyonum gidio ama sırf bunu kanıtlayıp kendim de huzursuzluktan düşünmekten kurtulmak için kurtulcam bundan

o da ayrı bi travma zaten. vajinismusu fark ettiğimde muayene olmaya gittim hemen. daha kendimi rahatlatamamışken doktor çat diye sokmaya çalıştı parmağını ve ben de hemen kasıldım ve açamadım. doktor da seninki psikolojik dedi. bilemiyorum, belki de tekrar ve başka bir doktora görünmeliyim.

aynı olayı bende yaşadım kabus gibiydi belki vajiyi yenicem ama o anlayışsız jinekolog yüzünden dr korkusunu asla yenemicem :(

oluyor bu yani o zaman... valla ne biliyim ben daha iyi anlaşmaya başlarız sanıyordum bu sefer de yaptın yapmadın olayı yüzünden aramız bozuk. hak mı vereyim anlamıyor beni diye mi düşüneyim karar veremedim.

benim eşim de cinsel ilişki anlamında benim gibi tecrübesiz o noktaya geldiğimizde onun da benim de elimiz ayağımız dolanıyor çok merak ediyorum bu sorunun bu kadar uzamasında onun da tecrübesiz olmasının etkisi var mı acaba ????

oluyor bu yani o zaman... valla ne biliyim ben daha iyi anlaşmaya başlarız sanıyordum bu sefer de yaptın yapmadın olayı yüzünden aramız bozuk. hak mı vereyim anlamıyor beni diye mi düşüneyim karar veremedim.

o bence sen daha da alışıp kendi rahat hissedip korkmadan yapmaya başlayınca düzelecek bişi. ben kendime hak veriyorum daha çok ama bazen de ona tabi. onun için de zor.

Evet kızlar sipariş ettiğim jel gelmiş. Yani erteleyemicem artık . Kegelden sonra ilk parmak egzersizi olcak. Serçe parmağı denicem. Kesin yapamııp bırakcam da bi umut işte.
Ikınıp girdikten sonra ( tabi girerse) popoya doğru iteceğim di mi
pufffff :( hiç istemiyorum

üstte ben de yapamıyorum. ama düşününce eşiniz de tecrübesizse pek farkı yok yani yatmanızdan :)))
gizemsak ne kadar oldu evleneli?? ben altıncı aydayım ve yeneli iki gün oluyor. 6 ay sabretti diye ben mi madalya takmalıydım ona :P

Back
X