- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.881
P......s daha kolay inan bana tatlım. Egzersiz yapar gibi Yapın yinee. Eşinee ver aparatını O egzersiz yapsın sanaa. Bu Çok önemli. Çünkü eşine Güvenin gelicek!! Ve sende yapmak isticeksin. Ondan Sonraa Hemen p....s denemesine geçin. Sen Üst Pozisyondaa Kontrol sende olsun. Bolcaaa Jel sürr hem eşinee hem kendinee. Sonraa Deliğee doğru yerleştir. Derin derin nefes alarak ve inanarak oturmaya başlaa. Girmedimi tekrar denee yılmadan usanmadann. İnanırsann Gireceğinee Hemen girerr. Bol bol ıkınmayı Unutmaa !! Birazz baskı filan hissedersen Sakın geri Çekilmee. Devam ett. Canın Yanmıcak emin olabilirsin. Diyelimki birazcık Canınmı yandıı devam et sen onun inadınaa devam ett. Bak Göreeceksinn Cupppppppppppppp diye kayıvericekk. Bu Dediklerimi Yap. Mutluluk çokta uzakta değil![]()
ya işte bana üstte olmak biraz ters geliyo canım yaa afedersin ama sanki kazığa oturuyomuş gibi :) evet belkide dediğin gibi eşim yapmalı egzersizimi onunla hiç denemedim onun parmağını alabiliyorum ama mumla o hiç denemedi... hııı evet bu gecede olmazsa öyle deniyelim bi :)