Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar limon olmak istemem burda birbirinize yardım etme çabalarını çok takdir ediyorum. ama sırf burayı kendini tatmin etmek niyetli kullananlar olduğunu duydum, okudum.keşke tahrik edici kelimeler cümleler özel mesajla yazılsa.bu konuya dikkat edenler ve bu konuda hassas olanlar aranızda olduğu için yazıyorum.

Enfeksiyon olmaması gerekiyor çünkü 2 hafta tedavi gördm hemde yanma kızarıklık gibi şikaytlerimde yok parmağımıda soktuğuma göre enfeksiyonla ilgili bi problem yok gibi gözüküyo. Tavsiye ettğin şeyi en yakn zamanda alıcam umarım bi faydasını görürüm. ben acı hissettiğim an hep böle devam edicekmş gibi geldğnden devam edemiyorum sanırım hata bende :(

buarada faydası olur mu bilmem ama bepanten krem(mavi) eczaneden,kayganlaştırıcı olarak da( okey,durex denenedim )en memnun kaldığım ultrason jeli oldu canım hem mıktar olarak çok fazla hem daha ucuz.onu da medikallerden alabilirsin.sen kendini acıyacak diye sıktığın için acı fazlalaşır yoksa öyle dayanılmayacak bir acı olmuyor.

Sekerparecimmmm cocuk gelişimi ve egitimi okudum aslında vajinayi ince ayrıntılarına kadar iyi tanıyorum;((eminim kızmışsindir şimdi bana ama korkumu anlatamam canım acicak diye korkuyorum;((((benimki birbucuk yıl oldu şimdi esim uzanıyor evde o gitsin anında yapicam dediklerini bir bir

cnm orası öledir ama ben de öğretmenim ne kadar okusak bilgili olsak da iş ona gelince birçok eksiğimiz olduğunu gördüm burda çok şey öğrendim bildiklerimiz yetersizmiş iş uygulamaya gelince anlıyor insan,niye kızayım başta korku bende de vardı ama bişiler öğrendikçe egzersiz yaptıkça korkularımız azaldı ve artık geçti

ha işte süper haber bu eş parmağıyla daha garanti diyebilirim merak etme gözünde kokutma öle biizmkilerden büyük ama eş parmağı daha rahat sen yönlendirisen daha kolay olur önce işaret ardından orta parmak,o da alıştıktan sonra iyce rahatlayınca 2 parmak o da rahatlayınca p..dneme zamanı gelmiş demektir biri rahatlamadan diğerine geçme tamam cnm:34:

eş parmagı daha mantıklı geliyor en azından tamamen kendi kontrlumden cıksın dış etkenede alışayım istiyorum:) parmakları kalın oldugu ıcın ıkı parmagı yerıne p..nse geceyim diyorum korkuyorum acıkcası yaaa

:))) Ne güzel canım yenmşsniz bende en yakn zamanda kremleri almalıyım demek tahriş olduğu için acı oluyor aslında bayada ıslak olduğunu söylüyordu eşim ama demekki yeterli deilmiş. Bunu yenebilirm dimi çok büyütüyorm kafamda hep ağlayasım geliyor neden bunca zamandr herksn yaptğı şeyi biz yapamıorz diyorum hep:( Bide herzaman bu jellerle mi yapıosun normal denediğinzde yine aynı acı oluyormu canım

aslında yeterliyse ıslaklık jele de gerek yok ama senin kafan tam rahat değil sanırsam bi de çok kasıyorsan da ağrı yanma hissedersin,düzelir merak etme sen halletmişsin işi sadece alışmak kalmış bizim gibi ben de yeneli 5 gün oldu hiç jelsiz yapmadım ama yapmasam olur da işte kafam rahat olsun diye kullanıyoruz zamanla ona da gerek kalmayacak biliyorum alışmasını beklemek lazım

eş parmagı daha mantıklı geliyor en azından tamamen kendi kontrlumden cıksın dış etkenede alışayım istiyorum:) parmakları kalın oldugu ıcın ıkı parmagı yerıne p..nse geceyim diyorum korkuyorum acıkcası yaaa

bir ölç istersen kafan rahat olsun benimkinin 2 parmağı 10,5 civarındaydı ondan sonra yendim ama rahat aldıktan sonra denemeye geçmen daha mantıklı korkma aşama aşama git derim daha rahat olursun p.. denemesinde

buarada faydası olur mu bilmem ama bepanten krem(mavi) eczaneden,kayganlaştırıcı olarak da( okey,durex denenedim )en memnun kaldığım ultrason jeli oldu canım hem mıktar olarak çok fazla hem daha ucuz.onu da medikallerden alabilirsin.sen kendini acıyacak diye sıktığın için acı fazlalaşır yoksa öyle dayanılmayacak bir acı olmuyor.

Bu gün yine denemelere devam edelimde olmazsa alıcam bende kremlerden çok teşekkr ederim canım yardmın için

aslında yeterliyse ıslaklık jele de gerek yok ama senin kafan tam rahat değil sanırsam bi de çok kasıyorsan da ağrı yanma hissedersin,düzelir merak etme sen halletmişsin işi sadece alışmak kalmış bizim gibi ben de yeneli 5 gün oldu hiç jelsiz yapmadım ama yapmasam olur da işte kafam rahat olsun diye kullanıyoruz zamanla ona da gerek kalmayacak biliyorum alışmasını beklemek lazım

evet benm kafam rahat deil hep bi düşünce hep nolcak diye düşnmekten oluyo belkide.. neyse çok saol canım yardmlarn için bugünde çalışmalara devam inşallah zamanla alışırız hepimizde :)

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim benm sorunum içime girebiliyor eşim ama bende acı oluyor o yüzdende bi daha ki sefere yine acıcak diye korkuyorum. Doktora gitim enfeksiyon dedi ilaçlarımı fitillerimi kullandım.2 hafta geçti yine denedik acı oldu:( Kendi kendime parmağımı sokabiliorm iki parmkta soktuğum oluyor ama o kadar güzel bi önse... ardından ıslaklıkta varken gel gelelim yine acı oluyor bende dayanamıyrm devam etmesini istemiyorum :( Jelle falan uyuşsun istemiorm kendim yenmek istiyorum bu durumu girmesi herşeyi normal sonuna kadar bile girebiliyo ama tek sorun bende acı olması ne yapmam lazım kızlar Allah rızası için yardım edin :(

merhaba, yasadigin sey disparoni olabilir. doktoruna disparoni sikayetin oldugunu söylersen, baska testler de yapar. jeller uyusma saglamaz, aksine sürtünmeden kaynakli yanmayi azaltir. kayganlastirici jel uyusma saglayan anestezik kremler ve spreylerle karismasin.

Sekerparecimmmm cocuk gelişimi ve egitimi okudum aslında vajinayi ince ayrıntılarına kadar iyi tanıyorum;((eminim kızmışsindir şimdi bana ama korkumu anlatamam canım acicak diye korkuyorum;((((benimki birbucuk yıl oldu şimdi esim uzanıyor evde o gitsin anında yapicam dediklerini bir bir

aciyacak diye korkuyorsun ama acimiyor. niye acimiyor. dil örnegi yine... dildeki sinir uclarinin farkli algilari var degisik tatlar icin... ucu tatli,yanlari eksi aci v. vajina yapisindaki sinir uclari da zevk oldakli =)). darbe, ates vb. gibi durumlarda refleksif hareketler icin de aciya duyarli sinirler var. orana vursan, yüzlerce zevk siniri arasindan tek tük agrili algiya denk gelmek zor. penis agrili bir uyaran degil. yumusak zaten. ötesi, bu sinir uclari sadece giriste var. ötesinde para versen yok. en zor kisim yaklasik 4-5 cmlik kisim, orayi gecince görüceksin. bombos, his yok.

ocean ve umut kızlar nerdesiniz?ocean msnde de göremıyorum seni dişin nasıl oldu?umut sen de ne yapar eder telden girerdin göremediğimden merak attim umarım ikiniz de iyisinizdir.umut ben ipek mendil hazırladım senin için gelin ol da halayını onunla çekicem:10:

canım sen nasıl mum diyorsun anlamadım ama beyaz mumun çevresi 5-6 cm p..s ise 12-13 cm üstünde genellikle.eş denemesine hazırsan deneyebilirsin tabi ama öncesinde egzersiz yaparsan ya da en azından aparatı 10-15 dak içinde bekletirsen daha rahat edersin[/QUO

mumla denedim ama olmadı çok az olur gibi oldu oda mumu biraz incelttim...mum beyaz ama üzerinde kütük mum yazıyodu ..bana bayaa kütük geldi incelttim ama yinede olmadı....bir rimelim vardı onu denemiştim olmuştu dün ..bugün daha kalın rimelim vardı onu denedim artık...ama ikinci gün ve bu dediğim şeylerde sıkıntı çekmiyorum...mantığını daha ii kavradım sanırım...bakalım yarına onuda biraz kalınlaştırıcam.....iki parmak deniyeyim dedim oda iyiydi kendi elimi biraz zor kullanıyorum sanırım.sonrasında eş denemeliyim sanırım onada güvenmeliyim diye düşünüyorum..ama yanlış sam düzeltin lütfen..tecrübeli arkadaşlar daha konuya hakimler..

Ben tekrar teşekkür ediyorum bu aşamalara cesaretlendirip getiren arkadaşlaraa...Allah razı olsun hepinizdende:))

athea önceki sayfalarda gördüm bir arkadaşa özelden vajinayı tanıtıcı bir şey göndermişsin sanırım. rica etsem bana da gönderir misin???

canım sen nasıl mum diyorsun anlamadım ama beyaz mumun çevresi 5-6 cm p..s ise 12-13 cm üstünde genellikle.eş denemesine hazırsan deneyebilirsin tabi ama öncesinde egzersiz yaparsan ya da en azından aparatı 10-15 dak içinde bekletirsen daha rahat edersin[/QUO

mumla denedim ama olmadı çok az olur gibi oldu oda mumu biraz incelttim...mum beyaz ama üzerinde kütük mum yazıyodu ..bana bayaa kütük geldi incelttim ama yinede olmadı....bir rimelim vardı onu denemiştim olmuştu dün ..bugün daha kalın rimelim vardı onu denedim artık...ama ikinci gün ve bu dediğim şeylerde sıkıntı çekmiyorum...mantığını daha ii kavradım sanırım...bakalım yarına onuda biraz kalınlaştırıcam.....iki parmak deniyeyim dedim oda iyiydi kendi elimi biraz zor kullanıyorum sanırım.sonrasında eş denemeliyim sanırım onada güvenmeliyim diye düşünüyorum..ama yanlış sam düzeltin lütfen..tecrübeli arkadaşlar daha konuya hakimler..

Ben tekrar teşekkür ediyorum bu aşamalara cesaretlendirip getiren arkadaşlaraa...Allah razı olsun hepinizdende:))

tatlım sen ne yaptın:9:kütük mum değil beyaz bakkal mumu kullanıyoruz hani eskiden elektirik kesilince kullanırdık,çayda çıra oynarken falan da kullanılır:9:ıple cevresını ölçtüğün zaman yaklaşık 5-6cm kalınlığındadır.neyse bugun de rimelle çalış bakalım.bana burda bir arkadaşım aparatı içimde bekletmemi söylemişti o şekilde çok hızlı ilerledim canım.mumlara okadar alışmışım ki bir iki defa içimdeyken uyuyakalmıştım hatta:9:kendini rahat hissediyorsan eş parmağı da deneyebilirsin ben hiç yapmadım ama deneyen arkadaşlar var.Aslında ilk adımı attıktan sonra bütün aşamalar aynı gibi çünkü vaji esniyor.geçtiğin her üs aşamada da rahat ediyorsun.

arkadaşlar ben mum seviyesini denicem iyi güzel de kalınlığı fazlamı nee...nerdeyse p......s kadar yaa....denemesemmi acaba rimel kalınlığına devam edip sonra eşimi denesem...bu mumu denemek yerine eş aynı:))fikri olan varmı???

Tatlımm Yavaş yavaş mum aşamasınada geleceksin. Çok Acele etme. Rimelle Egzersize devam et daha bugün 2.günün Ondan Sonra Dediğin gibi eş denemesi yapın Eşin egzersiz yapsın sana. Amaa ne zaman kalınlaştırmak istersen sen o zaman da kalınlaştırabilirsin. Çünkü cesaret Oldumuu Herşeyi başarıyo insan. Takıldığın yerler oldumu sor yinee. Çook iyi gidiyosun ama seni tebrik ediyorumm Tatlımm:16::16::21:

Back
X