• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında ucunu her zaman alabiliyordum da işte farklı bir şeyle denemek için bile alışmak gerekiyor galiba.

althea zaten dün ilk kez yaptık o yüzden tek parmakla çalıştık, onun da tamamı değil yani. kasıp gevşetmek düşündüğümden yorucuymuş :)) inşallah canım yaa inşallah üstesinden gelecem.

başlangıç için bence çok iyi zaten oraya birşeyin girdiğini anladıktan sonra kalınlığının önemi yok.bu şekilde devam edersen dediğim gibi kısa sürede çözersin:16:

hoş geldin canım süpersin:124: 4dü de yaptın yavaş yavaş artık bütün yanmalar sızılar geçecektir ben de senden bir adım gerideyim 3 denedik:32: ve sende de oluyordu ya o son noktaya değerken ki ağrı yani basınç hissi azaldı baya gitgel de iyi gidiyor tam rahat olamıyorum hala ama sonuna kadar sabrediyorum dediğin gibi dayanılmayacak bir durum değil,biz de ilk 2sinde oldu boş.. ama 3 de olmadı miki gitgel yaparken küstüü:1: benim de jel bitti 45liraya almıştım çok pahalı be bir daha almam, bende şu ultrason jelnden alayım yaw hem daha büyük hem de daha ucuz

çok şükür canım o batma bitti ya yanmalar umrumda değil.sen 3.denemeyi yapmışsın ama benden daha iyi durumdasın.bizde miki yavaş hareket ettiğimiz için uzun süre dayanmıyor:9:45 lira ne jeliymiş bu beeee:52:valla okeyi de durexi de denedim ultrason jelinde karar kıldım.her açıdan daha iyi çünkü ben su gibi harcıyorum hemen bitiyor:9:

tamamen sayılmaz sanırım. yoksa kanamam olmalıydı. sen de mi aynı şeyi düşündün :)

kanamadan dolayı değil de eğer başı giriyorsa zaten geriye bişey kalmıyor diyecektim çünkü en zorlanılan kısım başı.ben egzersiz yaptığım için esnetmişim sanırım bende kan gelmedi ve o hep takıldığımız duvara tosluyorum dediğimiz yerden nasıl geçtiğini bile anlamadım.demem şu ki eğer başı oluyorsa zaten gerisini olmuş bil:32:

tebrik ederim seni darısı başıma :)) işaret parmağıyla başladık. parmağın tamamını alabilmiş değilim ilk boğum falandı umut veren kadın oyuncu moduna sokmayın beni :P

hiç öyle düşünme egzersize başladıysan ve düzenli yaparsan bunu başaracaksın demektir inan kendine asla küçümseme ok:34: canım yenmeden önce ben de yarısını alabiliyordum ama devamı yoktu işte parmak egezrszine başlayınca althea nın dedği gibi oraya bir şeyin giridğini görünce p.. de girebilir diyorsun ve egzerszi yaptıkça rahatlamay başlıyorsunevet önce işaret parmak doğru yoldasın yavaşça yaparsanız ve yandığı ya da batma olduğu anda çekmeden içerde bekletirseniz ve derin derin nefes alırsan sürekli yanma falan kalmıyor o yüzden itmeye devam edebilirisiniz sakın çıkarmayan parmağı yandı diye yoksa başa sarasınız,hepsini bir girdirin ikinci deneme de daha rahat olacaksın gör bak yaptıktan sonta gel burda rapor ver anlaştık hadi bakalım

çok şükür canım o batma bitti ya yanmalar umrumda değil.sen 3.denemeyi yapmışsın ama benden daha iyi durumdasın.bizde miki yavaş hareket ettiğimiz için uzun süre dayanmıyor:9:45 lira ne jeliymiş bu beeee:52:valla okeyi de durexi de denedim ultrason jelinde karar kıldım.her açıdan daha iyi çünkü ben su gibi harcıyorum hemen bitiyor:9:

evet cnm ya ben de sallamıyorum yanmayı:32: hatta zevk almaya çalışıyım diyorum olmuyor ama bu fikri kafandan geçirmen bile orayı rahatlatıyor hemen sıvı salgılıyor akıllı şey:1: onun da zamanı var tam olarak rahat olmadığımızdan oluyormuş kızların dediğine göre,o da olcak inş
biz yendik miki naz yapıyor şimdi ani bir harekete bile küsüyor yaw çok alıngan yawrucak:52:

hımm ben de eşimher seferinde bir şey kalmamıştı yani dayanacağın 3 saniyeydi dediğinde cesaretlendirmek için abartıo sanıyordum :)) evet ucunu biraz alabiliyorum yani o kadarı oluyor. o yüzden egzersizi öğrenir öğrenmez başlamak istedim. yalnız araya regl girecek bugün. neyse bitince devam etcem ve gelip siz dokturlarıma rapor verecem :)) forumu okumak beni çok rahatlattı, yenersem hepinize dua edecem. bu arada şekerpare'nin 2 haftası güzel süreymiş, inşallah benim de öyle olur :)

hımm ben de eşimher seferinde bir şey kalmamıştı yani dayanacağın 3 saniyeydi dediğinde cesaretlendirmek için abartıo sanıyordum :)) evet ucunu biraz alabiliyorum yani o kadarı oluyor. o yüzden egzersizi öğrenir öğrenmez başlamak istedim. yalnız araya regl girecek bugün. neyse bitince devam etcem ve gelip siz dokturlarıma rapor verecem :)) forumu okumak beni çok rahatlattı, yenersem hepinize dua edecem. bu arada şekerpare'nin 2 haftası güzel süreymiş, inşallah benim de öyle olur :)

ne enteresan cnm ben de 2 gün parmak egzerszii yaptıktan sonra adet olmuştum:9: bitince devam etmiştik ara vermeden, bence henüz adet olmadıysan ve müsaitseniz dneyin hemen egzersiz yapın derim az da olsa:34:
evet eşin çok haklı azcık dişini sıksan ve sakince hareket etseniz hemen alışacaksın parmağa acı falan yok çünkü,o anda derinden nefes olayını unutma sakın

off Allahım anlaşılmak ne güzel... evet ben duvara toslayan gruptayım, girişte sorun yok. :))

duvar dediğin yer işte o uzay bosluguna giden yıolun girişi orayı astımı sorun yok asagı hafıf egımlı gıdeceksın popoya dogru ben bıle zaman zaman bulamıyorum orayı yenelı kac ay oldu yön bulmak sıkıntı arkadaş :1::1::1::1::1:

off Allahım anlaşılmak ne güzel... evet ben duvara toslayan gruptayım, girişte sorun yok. :))

duvara toslama olayı da yönü tam ayarlayamadığınız için oluyor cnm :9: çoğumuz yaşadı bu durumu yön dümdüz değil başı girdikten sonra hafif popoya doğru meyilli:34: eşin zaten egezrsiz yaparken daha iyi kavrayacak yönü ve p denemesine geçince yönle sorun yaşamazsınız merak etme eşle yapmanın faydalarından biri de bu sanırsam

maalesef başlamasına ramak kaldı. ctesi günleri çalışıyor zaten yalnızım evde. neyse bir adım attım öğrendim en azından :))

yön bulamıyorduk evet doğru tabir bu sanırım. ben kendimi sıktığım için orayı açamadığımı düşünüyordum bu da bir sebep değil mi? zaten korkudan bacaklarım titrediği için bacaklarımı açıp popomu kaldıracak esnekliği gösteremiyordum. işte bu kas hakimiyetini sağlamak için aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum. bir de işte iilk kez dün parmak ve p..s içime alıp, oradayken kasıp bırakma denemeleri yaptım. devam edeceğim inşallah.bir eksiğim kalmış mı :))))

maalesef başlamasına ramak kaldı. ctesi günleri çalışıyor zaten yalnızım evde. neyse bir adım attım öğrendim en azından :))

tabi adım attın bu çok öenmli ben bir yıl sonra o adımı atabildim:1:o zaman sen bu zaman zarfında bolca kegel egzersizi yap sayfa başında anlatıyor detaylıca böylelikle çok ara vermiş sayılmazsın sakın şöle de düşünme ara verdin parmak egzersizne adetten sonra yapamayabilirim diye düşünme kaldığın yerden devam ediyorsun ara vermemiş gibi rahat ol

tünaydın kızlarrr.. şekerpare akşam senden cesaret aldıktan sonra ıkı parmak tekrar denedım. küs şeklinde yapıyorum parmakları ve 2. boguma kadar gelebildim once ılk boguma bıle gelemıyodum ama dedıgın gıbı cok basınc oldu sankı ora yırtılacak gibi oluyo ama cok mutlu oldum anlatamam orta parmagı kolaylıkla alabılıyorum artık.. şimdi iki parmakta sonuna kadr almam mı gerekıyo ıkıncı bogum tam gozukmuo ama devam edemedım yahuu

yön bulamıyorduk evet doğru tabir bu sanırım. ben kendimi sıktığım için orayı açamadığımı düşünüyordum bu da bir sebep değil mi? zaten korkudan bacaklarım titrediği için bacaklarımı açıp popomu kaldıracak esnekliği gösteremiyordum. işte bu kas hakimiyetini sağlamak için aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum. bir de işte iilk kez dün parmak ve p..s içime alıp, oradayken kasıp bırakma denemeleri yaptım. devam edeceğim inşallah.bir eksiğim kalmış mı :))))

yönü bulsan az da olsa devam ediyor kasmana rağmen bne de öle olmuştu tabi kasmamak da gerekir rahat olması için o da zorluyo kayıp gitmesini, bacağın titriyorsa parmak denemesinde eşin parmağını içine sokunca tamamen, kegel egzersizi yapıp ve de bacaklarını açıp kapamayı denersen o titreme de geçiyor bacaklar da gevşiyor ben açabildiğim kadar açıyordum eşimin parmağı içerdeyken, aferin devam kegele tam gaz durmak yokk:10:

benim mi canım tatlı kegel mi zor anlamadım. kasarken sıkıntı yok da gevşetmekte zorlandım biraz içerdeyken. sonra düşündüm acaba ilişki sırasında eskaza almış olsaydım kitleyecek miydim diye...

benim mi canım tatlı kegel mi zor anlamadım. kasarken sıkıntı yok da gevşetmekte zorlandım biraz içerdeyken. sonra düşündüm acaba ilişki sırasında eskaza almış olsaydım kitleyecek miydim diye...

kitleme hikayelerini okadr cok duydum ki.. bu işi daha yaşayamadım ama o kitleme davasına kesinlikle inanmıyorum artık oyle seylere takılma cnm hpimiz zorlanıyoruz sanırım cogumuzunda canı tatlı:) egzersize odaklan başka bişe düşünme bizde yenenlerden olacagız inş:)

Back
X