Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese tünaydın...
Ben yapamıyorum. Akşam yine denedik. Ucunu aldım ama ilerleyemedim. Aglama krizi başladı yine dayanılmaz bir agrı hissettim. Olmuyor ilerleyemiyorum. çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim. Ben beceremeyeceğim.
canım yapabılrıısn ...egzersız yapman gerek ve acı olayının olmaması ııcn emlayı kullan derım ok ıs eyarıyor ben 4 ekz falan emlayla yaptım alısınca bıraktım ..oyle pes etme parmak egzersızı yap sonra emlayı sur ve pe... Dnemesı yap...basarıcaksın

baharcım evet azda olsa alabılıyorum p... Ama basaramadım sonra bıraktım 3 aydırda pes ettım bı falıyet yok bılmıyorum pek ıyı degılım aslında mafoldumben son care emla almaya karar verdım ısallah olur 3 ay oncede cok ugrastım sabrettım sonunda pes ettım bakalım son care emla dua edın kızlar
tamam o zman sımdı kolları sııvyosun ve hemen parmak egzersızıne baslıyosun ..emla kremıde al ılk egzersızını br yap ...sonra eml akremı sur ve pe.. Denmesı yap...zaten sadece ara vermıısn sımıd cesraetını topl ve ben bu ısı bsarıcam de...

Herkese tünaydın...
Ben yapamıyorum. Akşam yine denedik. Ucunu aldım ama ilerleyemedim. Aglama krizi başladı yine dayanılmaz bir agrı hissettim. Olmuyor ilerleyemiyorum. Çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim. Ben beceremeyeceğim.

böyle düşünme yapacaksın kendini böyle şartlandır. Egzersizleirni düzenli yaptığın sürece yapabilirsin . nasıl posziyonda denedin ayrıca egzersiz den hemen sonra mı p.. denedin ? kayganlaştırcı bol kullandın mı ? sakın pes etme senin çook az kaldı başarmana sadece kendine güven. haberini bekliyorum

arkadaşlar ben yapay pen yapıyodum sorun eşime dokunduramamaktı yapay pen ona yaptırmaya başladım seviniyodum şimdi yapay pen normal pen kalınlığına getirdim 2parmak kalınlığından 3 parmak kalınlığına getirdim önce kendim alışayım dedim sonra eşime yaptırıp en sonda pen denemesi yapacaktık ama malesef kalınlaşınca ben kendim bile yapamadım hatta 2 gün hafif yırtılma oldu bıraktım moralim bozuldu çok inat ettim girecek çıkarı yok bunun dedim ısrarla ittim uğraştım ama gerçektende arkadaşlar çok dar acı falan yok ama ilerlemiyo tıkandı kaldı yarısı çok zor ilerlettim sonrası gelmedi ne yapsam bilmiyorum acaba gerçektende darmıki

1 buçuk sene oldu, eşimle doğru düzgün bir birlikteliğim olmadı.o kadar sinirim bozuluyor ki... filmlerde,dizilerde kadınların büyük bir istekle yaptıkları bir şey halbuki,ben neden hissedemiyorum o zevki?

en güzel yaşlarımdayım,evliligimin ilk seneleri...her şey güllük gülistanlık olmalıyken...

isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.hayatımda her şey bir mücadele oldu benim için.evlenmeden önce aile hayatım,psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarım...şu an hala depresyondayım.senelerdir kurtulamadım.evlenince oysa her şey güzel olur,yalnızlıgım,sıkıntılarım biter diye düşünmüştüm.hiçbir şey bitmedi,gitmedi...

o kadar yalnızım ki,o kadar sıkkın...üzgün....ağlamak bile rahatlatmıyor.

Canım kızlık zarını bizim görmemiz çok zor onu ancak doktor anlayabilir.birgün birisi yazmıştı tam hatırlayamıyorum o et parçasını hamura benzetmişti yuvarlak bir hamur düşün baktığında arka tarafına geçemeyeceğini sanırsın ama parmağını ortasına ittirirsen ileri doğru rahatça gider.Birde yabancı filmlerde kovboyların kapıları varya itince ileri giderek açılan kapılar onun gibi yanikaydirigubbakcemile3 ilerisi çok geniş merak etme sen derin nefes al ve ıkınarak ittir parmağını göreceksin nasıl ilerliyor...

mj aldım cnm icadın mikemmelmişş :) bende uygulucam :dance:

arkadaşlar bu parmak egzersizinde parmağımıza herhangi bişi takıomuyuz?eldiven,prezervetif vs... bide hangi jel i alayım?ne öneriosunuz...uffff şu mens im bitsede başlasam bir an önce egzersize,inşll yapabilirimm:KK43:(((

arkadaşlar bu parmak egzersizinde parmağımıza herhangi bişi takıomuyuz?eldiven,prezervetif vs... bide hangi jel i alayım?ne öneriosunuz...uffff şu mens im bitsede başlasam bir an önce egzersize,inşll yapabilirimm:KK43:(((

evetbo dediklerinden takıoruz parmağımıza.gleitgelen kullanan vardı ben bebe yağı kullanıyorum ama onu beğenmeyende var.kayganlaştırıcı olsunda fark etmio bence.herkesin bünyesi farklı

1 buçuk sene oldu, eşimle doğru düzgün bir birlikteliğim olmadı.o kadar sinirim bozuluyor ki... filmlerde,dizilerde kadınların büyük bir istekle yaptıkları bir şey halbuki,ben neden hissedemiyorum o zevki?

en güzel yaşlarımdayım,evliligimin ilk seneleri...her şey güllük gülistanlık olmalıyken...

isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.hayatımda her şey bir mücadele oldu benim için.evlenmeden önce aile hayatım,psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarım...şu an hala depresyondayım.senelerdir kurtulamadım.evlenince oysa her şey güzel olur,yalnızlıgım,sıkıntılarım biter diye düşünmüştüm.hiçbir şey bitmedi,gitmedi...

okuduğum kadarıyla senin bi kez olmuş dimi

Canım bende uzun bir süre p...s aşamasında kaldım.Mum kullanıyormusun? ben mumu yaptım sonrada p..s kalınlığına getir ve o şekilde dene inanki bu şekilde başardım ben.Bütün parmak egzerszilerini gayet rahat yapıyordum eşimin parmağı ilede.Ama olmuyordu p...s kalınlığında yapıp onu aldıktan sonra korkularımda gitti ve ilk denemede p..si gayet rahat aldım lütfen bu şekildede dene eminimki olacak.Ben emla yada başka bir kremde kullanmadım sadece jel o kadar.

çok sağol tavsiyelerin için.özelden mesaj yazamıyorum henüz çömezim.
bana makul geldi dediğin.2 gündür egzersiz yapamadım,çok tempolu geçiyor günlerim.dua et bizlerde normal birer çift olalım...

Canım keşke üzülerek,ağlayarak iyileşebilsek ama maalesef bunlar bizim dahada dibe vurmamızı sağlıyor.Lütfen kendini toparla ve herşeye baştan başla eğer düzgün bir şekilde uygularsan inanki sende mutlu sona ulaşacaksın.Ben ilk başlarda bu hastalığı araştırırken hep şöyle yazardı''herşeyden önce inanmak'' gerçektende öyle sende başaracaksın buraya herzaman yaz elimizden geldikçe yardım edebilelim,içine kapanma egzersiz durumunu bilemiyorum ve daha önceden hazırlanmış egzersiz listesini yolluyorum diğer arkadaşlarda faydalanırlar Allah yardımcın olsun...

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.
Eğer p...s denemesinde başarısız olursanız mutlaka p..s kalınlığında bir aparat ile deneme yapın onu aldıktan sonra p..s girişinde daha rahat olacaksınız.Parmak egzerszileri sırasında klasik beyaz mumda kullanabilirsiniz buda psikolojik olarak iyi geliyor.ve bir püf noktası daha egzerszi sırasında derin nefes alın ve nefesinizi verirken ıkınarak parmağınızı ittirin ıkındığımız zaman vaji açılıyor unutmayın.
.

Son düzenleme:
çok sağol tavsiyelerin için.özelden mesaj yazamıyorum henüz çömezim.
bana makul geldi dediğin.2 gündür egzersiz yapamadım,çok tempolu geçiyor günlerim.dua et bizlerde normal birer çift olalım...

Dualarım sizinle tavsiyelerimize kulak verin zafer yakın Allah'ın izni ile. :lepi: ve tabikide biraz gayret sonunda güzel günler bekliyor hepimizi inşallahopuyorumnanaktan

crescent tebrikler yenmissin,
ben bu sayfayi yeni kesfettim sayilir..
Birbirinize verdiginiz destek müthis..
Sana bi sorum olacak, simdi basarmisken zevk aliyomusun??

Canim ya, yasadiklarini anliyorum..
Benimde gecen ay 2 yil oldu evleneli, esimi seviyorum ama bir elin parmaklarini doldurmaz yasadiklarimiz..
Yarim yamalak, neredeyse 7-8 aydirda bende artik deneme istegi bile kalmadi..
Hep agri cekmektense bu isi biraktim gitti, ama bende buradakileri görünce egzersiz yapmak istedim..
Kremlesemde jellesemde ya bisey girmiyo yada agrisini cekiyom sonradan..Birde kendimden tiksinmeye basladim..
Artik cinsellik düsündükce kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim anlayis gösteriyor ama ondada degismeler var bana karsi hissediyorum bazen..Cevaplarinizi bekliyom..
Gecende yazdigim gibi bi görümceme acildim bi akil versin diye (kendiside 1gün sekssiz duramayan bi insan) bu iste benmi bi hata yapiyom, daha gencim bu ne diye..
GÜLDÜ BANA!!!! Inanmadi ya..
Kendimi bazen cok kötü ve yalniz birakilmis hissediyom..
Kardesim 20 yasinda , 6 ay oldu
evleneli ondan cocuk bekliyolar artik bana soran yok..
Sorulardan kurtuldum diye seviniyorum ama yinede kendi kendime problem yapiyom..senağlama

Canim ya, yasadiklarini anliyorum..
Benimde gecen ay 2 yil oldu evleneli, esimi seviyorum ama bir elin parmaklarini doldurmaz yasadiklarimiz..
Yarim yamalak, neredeyse 7-8 aydirda bende artik deneme istegi bile kalmadi..
Hep agri cekmektense bu isi biraktim gitti, ama bende buradakileri görünce egzersiz yapmak istedim..
Kremlesemde jellesemde ya bisey girmiyo yada agrisini cekiyom sonradan..Birde kendimden tiksinmeye basladim..
Artik cinsellik düsündükce kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim anlayis gösteriyor ama ondada degismeler var bana karsi hissediyorum bazen..Cevaplarinizi bekliyom..
Gecende yazdigim gibi bi görümceme acildim bi akil versin diye (kendiside 1gün sekssiz duramayan bi insan) bu iste benmi bi hata yapiyom, daha gencim bu ne diye..
GÜLDÜ BANA!!!! Inanmadi ya..
Kendimi bazen cok kötü ve yalniz birakilmis hissediyom..
Kardesim 20 yasinda , 6 ay oldu
evleneli ondan cocuk bekliyolar artik bana soran yok..
Sorulardan kurtuldum diye seviniyorum ama yinede kendi kendime problem yapiyom..senağlama

egzersiz denedn mi hiç ?

X