1 buçuk sene oldu, eşimle doğru düzgün bir birlikteliğim olmadı.o kadar sinirim bozuluyor ki... filmlerde,dizilerde kadınların büyük bir istekle yaptıkları bir şey halbuki,ben neden hissedemiyorum o zevki?
en güzel yaşlarımdayım,evliligimin ilk seneleri...her şey güllük gülistanlık olmalıyken...
isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.hayatımda her şey bir mücadele oldu benim için.evlenmeden önce aile hayatım,psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarım...şu an hala depresyondayım.senelerdir kurtulamadım.evlenince oysa her şey güzel olur,yalnızlıgım,sıkıntılarım biter diye düşünmüştüm.hiçbir şey bitmedi,gitmedi...
o kadar yalnızım ki,o kadar sıkkın...üzgün....ağlamak bile rahatlatmıyor.
Canim ya, yasadiklarini anliyorum..
Benimde gecen ay 2 yil oldu evleneli, esimi seviyorum ama bir elin parmaklarini doldurmaz yasadiklarimiz..
Yarim yamalak, neredeyse 7-8 aydirda bende artik deneme istegi bile kalmadi..
Hep agri cekmektense bu isi biraktim gitti, ama bende buradakileri görünce egzersiz yapmak istedim..
Kremlesemde jellesemde ya bisey girmiyo yada agrisini cekiyom sonradan..Birde kendimden tiksinmeye basladim..
Artik cinsellik düsündükce kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim anlayis gösteriyor ama ondada degismeler var bana karsi hissediyorum bazen..Cevaplarinizi bekliyom..
Gecende yazdigim gibi bi görümceme acildim bi akil versin diye (kendiside 1gün sekssiz duramayan bi insan) bu iste benmi bi hata yapiyom, daha gencim bu ne diye..
GÜLDÜ BANA!!!! Inanmadi ya..
Kendimi bazen cok kötü ve yalniz birakilmis hissediyom..
Kardesim 20 yasinda , 6 ay oldu
evleneli ondan cocuk bekliyolar artik bana soran yok..
Sorulardan kurtuldum diye seviniyorum ama yinede kendi kendime problem yapiyom..senağlama