- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.881
ama tecrübeli arkadaşlar diyorya her egzersiz öncesi küçük parmakla başlayın yavaş yavaş ilerleyin.hatta okuduğum kadarıyla penis aşamasında olanlar bile önce orta parmak sobra kalın mum sonra daha kalın mum sonra p...de egzersiz yapar gibi alın diye.daha rahat oluyomuş.benmde regl bitse kafamda bu plan var ama maalesef daha olamadım bilee.konuyla ilgisiz ama ben regl olmadan önce bi 4gün kadar koyu renkli siyah kahve pıhtı şeklinde akıntılarım oluyor hergün avuç içi kadar.sonra bi 6 günde normal regl sürüyo.10gün yaniii.bi kere doktora gttm bişi yok dedi ama niye böyle bilmiyorum.acaba ben tekmiyim böyle olan..[/QUOTE]
Bende ayni problemi yasiyordum 2 haftayi buluyordu regl dönemi. doktor hersey cok normal demisti. sonra baska bir rahtasizliktan dolayi kan testi yaptirdim, doktor öylesine hormonlarada bakmis, troid bezimin az calistigi ortaya cikti ilaclara baslayali 6 ay oldu ve regl sürem de normale döndü, troid bezinin normal calismamasi adet i ve hamile kalmayida olumsuz etkiliyormus( bu kisim pek bizi ilgilendirmiyor :) ) istersen sende bir troid hormonuna baktir, doktor hayir desede baktir. ben iki kadin doktoruna gittim anlamadilar cünki.
Bende ayni problemi yasiyordum 2 haftayi buluyordu regl dönemi. doktor hersey cok normal demisti. sonra baska bir rahtasizliktan dolayi kan testi yaptirdim, doktor öylesine hormonlarada bakmis, troid bezimin az calistigi ortaya cikti ilaclara baslayali 6 ay oldu ve regl sürem de normale döndü, troid bezinin normal calismamasi adet i ve hamile kalmayida olumsuz etkiliyormus( bu kisim pek bizi ilgilendirmiyor :) ) istersen sende bir troid hormonuna baktir, doktor hayir desede baktir. ben iki kadin doktoruna gittim anlamadilar cünki.