Sevgili ece111.......
Egzerzisi hafta sonu denerim diye hayal ediyordum. Hafta sonu olmayacak işler çıktı kaldı yine. Durmadan erteliyorum hayatı erteliyoruz zaten. Kendimi anlamıyorum. Beni tanısan dışarda çok güçlüyüm, erkek gibiyimdir her sorunu hallederim, atılgan sosyal korkusuz... Dışarda kaplanım ama evde yatak odasında kediye dönüşüyorum, sürekli uyuyan bir kedi oluyorum. Halsizlik yorgunluk aldığım kilolar. Bu sabah işe gelirken giydigim pantolonların hicbiri olmadı birde ona sinir oldum. Zaten Vaginusmus sorunum yetmez gibi birde kilo sorunum çıktı. Bekarken yedigim gibi evliyken de yedim. 63 ten 79 a nasıl çıktım bir buçuk yılda anlamıyorum. Bu vaginusmusun yarattığı gizli stresten mi acaba? Bir tek yüzüm kilo almadı, yüzüme bakan 25 yaşında filan sanıyor cildim çok genç bu yüzden şanslıyım zaten hiç yaşımı göstermem...Bu arada benim evde internet yok sadece bilgisayar var. internet iş yerinde . Aralarda fırsat bulunca yazıyorum iş yerinde olmuyor yanıma gelenler oluyor kapıyorum. Kimse yokken açıyorum. Cumartesi pazar tatil evdeyim ve yazamıyorum okuyamıyorum siteyi internet olmadığı için.Eşime eve internet bağlatalım dedim ucuz olan internet hatları varmış. Eşim dün gece dedi ki istanbul anadolu tarafında ki doktora gidelim dedi. iki milyar niye verelim şimdi ? Herkes burda kendi çözüyor, birsürü borcumuz var o parayla borclarımızı öderiz dedim. Birde doktora ben telefon etmiştim indirim yapar mı diye.. bana doktor iyileştirdiği hastaların cep telefonlarını ve isim soy isimlerini referans olarak verdi şaşırdım kaldım. Referans adı altında reklamını yaptı. Acaba kadınların haberi var mı doktorun bilgilerini verdiğinden ? Ya Ececim işte böyle. Gelelim temiz kalpli olma meselesine . O konuda da haklısın sanırım çünkü arkadaşlarım söyler bunu bazen bana çünkü çocukluğumdan beri rüyalarım çıkar, içime doğanlar olur, inanılmaz mucizeler yaşadım şu hayatımda enteresan hadiseler bu sitede bunla ilgili konu başlığı olan bir yer olsa yazardım hepsini. Hele bir arkadaşım var der ki " sen Ermiş sin ama farkında değilsin elli yaşına gelince anlarsın " demişti. Ben de ona derdim " deme öyle, ermişler evlenemiyorlar " derdim....kaydirigubbakcemile3 ....... evlendim de bak yine haalaaa kızım .... kaydirigubbakcemile3 ..... arkadaş haklı mıdır nedir ? kaydirigubbakcemile3 .....Neyse canım benim.... Hayallerinin gerçek olduğu bir hayatın olsun inşallah ......Sağol kardeşim ........