- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #18.421
merhaba kızlar yarın 4.ayımıza giriyoz bebişimle
yolu yarılıyorsun bu ay o zaman canım.... cinsiyet belli oldu mu_?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar yarın 4.ayımıza giriyoz bebişimle
canım benım hayrılı olsun...ne zman cınsıyet bellı olurmus:ecrin_bebek:merhaba kızlar yarın 4.ayımıza giriyoz bebişimle
canım hosgeldım..uzuldum okuduklarıma ..belkı burda bırlıke yenerız bu hastalıgı ama evlılıgnı kurtarmak ıcın ıse yararmı bılemıyorum...dıyorsun hayatında baska kadınlar ve bunu saklamıyor ...pekı ıcındkeı yara duzelıcekmı ....onun ıcın degıl kendın ıcın bunu ıste basarmayı kendın ıcın ıste uzulme ...hepımız yanındayız ve basarıcaksın..hıc korkma ..hemen egzersız ebalsa ılk denmele rkotu gcer ama zamnla cok cok kolay olurarkadaşlar merhabalar. ben sitede yeniyim tavsiyelerinizi bekliyorum. 2,5 yıllık evliyim ve eşimle hiç birlikte olamadık. tedavi için ilk başlarda maddi imkanım yoktu sonra da eşimi ikna edemedim. 6 aydır evliliğim çok kötü gidiyor eşimin hayatında başka kadınlar var ve artık benden saklamıyor boşanmak istiyor. ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz bir durumdayım. şimdi tedaviyi kabul etti başlayalım ama sonuçtan umutsuzum sadece vakit kaybı diyor. bu şartlar altında tedaviye başlasam başarılı olabilir miyim aceba çünkü psikolajimiz ikimizinde çok bozuk.
tavsiyelerinizi bekliyorum. çıkmazdayım
arkadaşlar merhabalar. ben sitede yeniyim tavsiyelerinizi bekliyorum. 2,5 yıllık evliyim ve eşimle hiç birlikte olamadık. tedavi için ilk başlarda maddi imkanım yoktu sonra da eşimi ikna edemedim. 6 aydır evliliğim çok kötü gidiyor eşimin hayatında başka kadınlar var ve artık benden saklamıyor boşanmak istiyor. ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz bir durumdayım. şimdi tedaviyi kabul etti başlayalım ama sonuçtan umutsuzum sadece vakit kaybı diyor. bu şartlar altında tedaviye başlasam başarılı olabilir miyim aceba çünkü psikolajimiz ikimizinde çok bozuk.
arkadaşlar merhabalar. ben sitede yeniyim tavsiyelerinizi bekliyorum. 2,5 yıllık evliyim ve eşimle hiç birlikte olamadık. tedavi için ilk başlarda maddi imkanım yoktu sonra da eşimi ikna edemedim. 6 aydır evliliğim çok kötü gidiyor eşimin hayatında başka kadınlar var ve artık benden saklamıyor boşanmak istiyor. ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz bir durumdayım. şimdi tedaviyi kabul etti başlayalım ama sonuçtan umutsuzum sadece vakit kaybı diyor. bu şartlar altında tedaviye başlasam başarılı olabilir miyim aceba çünkü psikolajimiz ikimizinde çok bozuk.
merhabalar bende yeni üye oldum sayılır ama uzun zamnadır okuyorum burda yazılanları.neden başıma geldi die çok sordum kendime ama hiçbir cevap alamadım.iyiki burayı buldum.evleneli 11ay oldu.yani neredeyse bir sene oldu ama bendede bu illet var.önceleri erteledim durdum ama çocuk istemeye başlayınca ertelemenin ccaresi olmdığını anladım.sadece evliliğimizn ilk ayı denedik olmayınca eşimde ısrar etmedi bende üstünde durmadım derken böle aylar geçti.iki ay önce ilk defa eşimn parmagını denedikemla ve gleitgelen ile...kasarak aglayarakta olsa orta parmağı girdi.ama p.. dneemsi başarısız oldu.daha denemedik eşim çok pasf.bende korkak.artık çocugu bu sorunu çözmeden içime boşalarak yapmaya calıştık 2 ayda böle yaptık çocuk tutmayınca bu sorunu çözmeye karar verdim bunları okuyunca.bugün yne emlayla denemeye karar verdik.yine eşimin orat parmağını hiç acımadan kasmadan sonuna kadar aldım.onu aştığımı anlayınca 2parmağa geçtik ama onudabi boğum alabildim canım yandğı için eşim hemen pes etti.bi parmak giioda iki parmak nie olmuyo anlamıom.bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin bana........mum nasıl kalınlaştırılıor onlamu denesem bilmiorummm tecrübeliler ben hangi aşamadayım nekadar sürede biter bu azap...yardımm(((
kızlar çok kişiye özelden mesaj attım bilemiyoum neler oldu herkese yanıt vermeye çalıştım.bisüre önce bana yazan arkadaşlara yollamak üzere tedavi aşamalarını yazmıştım burada paylaşmakta sakınca görmüyorum umarım bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi nebze de olsa yardımcı olabilirim.
ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.
egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.
bunu paylaştığın için çok tşkler inan bu byağı yardımcı olacak bizlere:)
hndckr
ada81
edaperissa
karanfilcimen ve diger arkadaslar durumlarınız ne hangi aşmadasınız
diger yeni gelen arkadaslarada venusten arkadasımızın hazırladıgı listeye isimlerini yazdırmalarını tavsiye ederim cunku insanın üzerinde bi baskı ve yaptırım oluyor
ama kendi parmağımla yapamıyorum eş parmağı daha iyi oluyor hatalımı acaba yaptığım
edaperissa azcık sık dişini canım bak güzel günler bekliyor seni azıcık azim biliyorum bir noktada tıkanıyor gibi oluyor insan ama az sabır geçicek ha gayret