- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #18.461
zerr burdasın çok şükür akıl ver bana lütfen bu kanama kötü bişimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız...pazar diye pek kimse yok sanırım....bende egzersiz tekrar denicem bugün ama sanırım yarın emla alıp bide öyle denicem...ağrı problemim var çünkü eşimin gelemsine de 1 aydan az bir zaman kaldı bana şans dileyin kızlar...morale ve iyi dileklere çok ihtiyacım var
yaaa kimse yokmu yardımmbugün ben eş parmağıyla iki parmak iki boğum yapabildim.en son eşimin cesaretiyle p.. denemesi yaptık.p...nin başı girdi sonra acı oldu dvam edemedim.emlayla yapıorum tabi bunları. ii bir ilerleme kaydettik die sevinirken.az önce lavobada beş altı damla kıpkırmızı kanamam oldu ve lavabodan çıkmadanda durmadı bu kanama neyin nesi yaa çok canım sıkıldı azcık sevinim dedim ardından olana bak bu her denemede böle kanayacakmı bundan 9ay önceki denememizdede kanama olmuştu ama bu seferki daha bol oldu ne yaa buu(((
evet çok şükür 2gndür karnıma agrı giriyor hareket ederkenbu hafta cinsiyetini öğrenmeye gidecez allah izin verirse
yaaa kimse yokmu yardımmbugün ben eş parmağıyla iki parmak iki boğum yapabildim.en son eşimin cesaretiyle p.. denemesi yaptık.p...nin başı girdi sonra acı oldu dvam edemedim.emlayla yapıorum tabi bunları. ii bir ilerleme kaydettik die sevinirken.az önce lavobada beş altı damla kıpkırmızı kanamam oldu ve lavabodan çıkmadanda durmadı bu kanama neyin nesi yaa çok canım sıkıldı azcık sevinim dedim ardından olana bak bu her denemede böle kanayacakmı bundan 9ay önceki denememizdede kanama olmuştu ama bu seferki daha bol oldu ne yaa buu(((
zar kanaması olmamazmı bu.doktora gtmek istemiyorum(
egzersizi kulaklıkla biraz da sesi yükselterek muzik dinleyerek dene bakalım neler olucak parmagın orda dururken nefes alıp ver cok odaklanma olaya salıver gitsin bi bakıcaksınki iki parmakda hepside rahat sekilde olmus
ya bizim burda ii bi doktor yok.bide o koca bir sopa gibi alet var onu sokmasından korkuyorum bendaha 2 parmak alamazken.yarında devam ederse gidim artık napim.şimdilik zar kanamsı die avutuyorum kendimi
yok ben sopa gibi bişi görmedim sadece parmagıyla aralayıp baktı vajinismus oldugunu belirt önerileri olur mutlaka ve ona göre yaklaşır sanaya bizim burda ii bi doktor yok.bide o koca bir sopa gibi alet var onu sokmasından korkuyorum bendaha 2 parmak alamazken.yarında devam ederse gidim artık napim.şimdilik zar kanamsı die avutuyorum kendimi
kızlar nasılsınız...pazar diye pek kimse yok sanırım....bende egzersiz tekrar denicem bugün ama sanırım yarın emla alıp bide öyle denicem...ağrı problemim var çünkü eşimin gelemsine de 1 aydan az bir zaman kaldı bana şans dileyin kızlar...morale ve iyi dileklere çok ihtiyacım var
hndckr
ada81
edaperissa
karanfilcimen ve diger arkadaslar durumlarınız ne hangi aşmadasınız
diger yeni gelen arkadaslarada venusten arkadasımızın hazırladıgı listeye isimlerini yazdırmalarını tavsiye ederim cunku insanın üzerinde bi baskı ve yaptırım oluyor
Merhaba Zerr , Dün egzersiz yaptık yaklaşık 30 dakika ardından sadece p... deneyelim dedik ve p... hepsini alabildim :)))) Ama başardım diyemiyorum sanki kendime hani şey gibi geliyor önce bir ön S... falan yaşamadık yaaaa acaba öyle yapınca olacak mı ozaman mı başardım diyeyim bugunde egzersiz yapacam ama yine ön S... olmadan biraz daha alıştırayımmmm ama bitti gibiiiiii :lepi:
ilk günlerde sık sık devam etmek iyi oluyor sonra gün aşırı hergün tam gaz devam et bir ay kadar kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:
egzersizle deneme gibi degilde ön s.. sonrası ilişki cok daha rahat olur canım git gel yapabildinizmi