Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

halaumudum var
canım dr ulusoy evet birbucuk günde tedavi ediyor hatta 12 saatte bile tedavi ediyor
tedavi ücreti 4 000 tl muane üsretifelan hepsi içinde
hatta seni garajdan aldırıyo otelleri var ucuz anlasmalı oralardan randevü alıyosun taksiyle götüttürüyo seni doktora giderken gelirken bile taksiciyi arayıp iletiyosun 1 dk senin yanında süper

canım çok sevindim. elinden geldiğince sık birlikt olmaya çalışın. ara verdikçe tekrar ilişkiye girmek sıkıntı verebiliyor. hamde ne kadar sık birlikte olursanız orgazm olma durumunu öğrenme süreciniz kısalır.

Umarım herkesin bu sorunu düzelir ama ben de ilk cinsel ilişkiden çekinen biri olarak yolda gördüğüm hatçe teyze kılıklı kadınlara bakıp bunlar bile yapmış çocugu olmuş , ben de yaparım herhalde diyordum.Doğru bi motivasyon kaynağı olmayabilir ama gözümüzde büyütmemek ve olaya biraz espri katmak için kullandığım bi yöntemdi, tavsiye ederim :))

Umarım herkesin bu sorunu düzelir ama ben de ilk cinsel ilişkiden çekinen biri olarak yolda gördüğüm hatçe teyze kılıklı kadınlara bakıp bunlar bile yapmış çocugu olmuş , ben de yaparım herhalde diyordum.Doğru bi motivasyon kaynağı olmayabilir ama gözümüzde büyütmemek ve olaya biraz espri katmak için kullandığım bi yöntemdi, tavsiye ederim :))

canım bu senin için motivasyon kaynağı olmuş ama benim için üzüntü kaynağıydı.17-18 yaşında kızlar bekaretini sevgilisiyle oynaşırken kaybettiklerini söylediklerinde şuncacık kızlar yapıyorda ben neden yapamıyorum diye çok üzülüyordum:KK43:

ya kızlar bendede bu sorun vardı neyse aştım falan da ..vajinit falan var bende çok kuruluk var..son zamanlarda sanki orası tıkanmış gibi hissediyorum..açılmıyor yaaaa.((( ya parmak egzersizi falan yapayım diyorum ..ama benimde şöyle bir sorunum var..parmak girmez ama p....s girer.(( o yüzden de biraz çekiniyorum..başlayamadım ama fitil falan koymuştum bir ara..ooofffffffffffffffff bıktım valla
birde şu sıralar acayip stresliyim..farketmeden kendimi kasıyorum..acaba ondan mı?.((

arkadaşlarr olduu başardım bende. dün hallettim bu işi okdr rahatladımki anlatamam ben yapabildiğime göre herkes yapar bunu inanın. ilk başta biraz kasıldım ağrı oldu ama kan gelmedi. ztn doktorumda demişti kan gelmesini bekleme diye. daha sonra ise rahatça oldu. :)

Çok tebrik ederim eminim çok mutlusundur inşallah bigün bende böyle bi cümle yazabilirim buraya..

arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için.
bakalım daha birkez denedik eşimin şehir dışında çıkması gerekti bugün gelicek tekrar. 1gün ara oldu ama insallah çok zorlanmam. olabildiğince sık yapıp alışmaya çalışmak istiyorum.
umarım herkes benim gibi yener bu sorunu.
doktorumdan çok memnun kaldım ve terapiler olmasaydı sanırım kendi kendime aşamazdım. soruları olan varsa cevaplayabilirim herzaman.

teşekkürler canım.
tedavi kesin sonuç veriyo sakın korkma rahat ol. bende tedaviyle yendim 8seansta. cidden bumuymuş diceksin. şahsen ben bittikten sonra ee yani bumuydu bunun içinmi kasmışım okadar dedim :)

8 seans 8 haftamı sürüyor..biran önce yenmekk istiyorumm

ben 8seansı 1ayda bitirdim. tamamen sana bağlı. benim işlerim dolayısıyla haftada en fazla 2kez gidebiliodum doktora. ama genelde gün aşırı yada hergün gidersen 8 le 14 gün arasında biter. doktor gelme sıkılığını sana bırakıyo yani.ama hergün gitmek çok ii olmayabiilir. öğrendiklerini evde tekrarlamakda çook faydalı.

merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana

banada yardımcı olurmsenağlamausun
bende 4 yıllık evliyim ılk gırıste cok acı cekıyorum ne gıbı yardımlar onerebılırsın

merhaba kızlar normalde gebelik için bu sitedeyim ama birden dikkatimi çekti başlık.. bende ilk günlar zorlanmıştım.. ilk gece zaten olmadı oturup ağladım ,saolsun eşim çok saygılı anlayışlı hep beni telkin etmeye çalıştı..o gecenin sabahında nasıl içime dokundu eşime üzülmüştüm ve o günde balayı tatiline çıkacağız hep eşimi düşündüm tatilde ne yapacam diye .. ve o anda rahat olmaya bu işin elbet olacağına ne yapayım birazcık acı çekeyim dedim ve nihayet oldu.. ama ilk zamanlarda elbette acı veriyor ,kayganlaştırıcı jeller kullandık daha rahat oluyor kesinlikle tavsiye ederim.. şimdi herşey yolunda ve 4 aylık hamileyim..
hepinize dah sağlıklı yaşam dilerim umarım bu sorunları kolaylıkla aşarsınız

bu sorunu kafanda bitireceksin ben öle yaptın kocan durumun farkında biz öyle yapamadık ayrıldık sorun aynıydı şimdi evliyim 2 kızım var darısı sana

X